Įkraunama...
Įkraunama...

Vidinis balsas

dukrytė tartum pripildė pilnatvės mano gyvenime , padėjo kertinį tašką , tarsi pratęsė mano moterišką liniją, įnešė daugiau moteriškumo mūsų vyriškoje šeimoje ir nutiesė kelią pirmyn...

negaliu ,tiek sujaudino jusu istorija,asaros rieda upeliais,nes man trecias gime sunus ,o taip norejau dukrytes,nors myliu ji be protiskai,jis mano kunas ir kraujas,bet dukryte .....deja,jos niekad neturesiu,nes jau 3 sunu gana wub.gif

sekmes jums ir stiprybes labai jus sveikinu ir uz jus dziaugiuos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif skaiciau jusu ir pirmaja istorija tikrai jusu nesmerkiau nes puikiai jus suprantu ax.gif na bet jusu svajone issipilde, o tai svarbiausia thumbup.gif linkiu jusu seimai stiprybes, sekmes, o vaikuciams buti geriems, ir aukti dideliems.sekmes thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Dideliausi svekinimai 4u.gif sulaukus pupos uogos,kokia grazuolyte.
O mums vyro lukesciai nepasiteisino,trecia dukryte,labai zavi mergyte,kuria labai myliu.
Atsakyti
labai grazu, iki asaru wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, sekmes jums wub.gif
Atsakyti
laabai grazi istorija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazi istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės- labai ačiū 4u.gif už komplimentus, pagyrimus ir linkėjimus 4u.gif Malonu, kad skaitote 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif net apsiasarojau! Turiu ir berniuka, ir mergaite, taciau su mergaite kazkoks kitoks jausmas wub.gif abu labai myliu, bet mergyte- sirdziai wub.gif
Atsakyti
Is tikruju labai grazu. wub.gif O as beskaitydama tokias istorijas jau pagalvoju apie trecia kleckiuka. rolleyes.gif ech... Jums sekmes dideliausios 4u.gif
Atsakyti
eh net supavydėjau, nes irgi labai svajoju apie mergyyyyyytė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif bet vis drąsos pritrūksta blush2.gif

labai faina tavo panelytė wub.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti