QUOTE(riestoji @ 2008 10 29, 17:15)
o kristinita jus planuojate patys filmuoti?
as irgi norejau, kad tai butu nufilmuota, bet kaip tada galvoju vyras dalyvaus jei filmuoti tures?, ar ant kokio stovelio statysit?
tik dar vienas klausimas, nezinau kaip vyra ikalbeti, kad sutiktu filmuotis, jis labai pries... sako ar tu pati dabar noretum ziureti kaip tavo mama ar mano mama mane gimdo? bet as jam sakau, kad cia tik mums tas filmukas butu, musu prisiminimams...
na mes nusprendėme, kad sąrėmių filmuoti nėra reikalo-tai tuo metu jis man už rankutės laikys ar masažiuka darys

svarbiausia norime nufilmuoti aplinką, pasiruošimą gimdymui (jo pradžią) bei kai daktarai iš po širmos vaikelį ištraukia, o tada jau vyras bėgs paskui sesutę ir nufilmuos, kaip matuoja sveria ir t.t. žodžiu stumimo sakiau, kad nefilmuotų r netgi užgimstančios galvutės...svarbiausia kūdikėlį ir pirmąsias akimirkas su juo

aisku, čia toks scenarijus...o ar jį pavyks įgyvendinti kitas klausimas

na bandykite rasti kompromisą su vyru...nes man lengva-vyras visa ko iniciatorius...jei jis nenorėtų-tai neprašyčiau aš jo
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 29, 17:24)
na mes nusprendėme, kad sąrėmių filmuoti nėra reikalo-tai tuo metu jis man už rankutės laikys ar masažiuka darys

svarbiausia norime nufilmuoti aplinką, pasiruošimą gimdymui (jo pradžią) bei kai daktarai iš po širmos vaikelį ištraukia, o tada jau vyras bėgs paskui sesutę ir nufilmuos, kaip matuoja sveria ir t.t. žodžiu stumimo sakiau, kad nefilmuotų r netgi užgimstančios galvutės...svarbiausia kūdikėlį ir pirmąsias akimirkas su juo

aisku, čia toks scenarijus...o ar jį pavyks įgyvendinti kitas klausimas

na bandykite rasti kompromisą su vyru...nes man lengva-vyras visa ko iniciatorius...jei jis nenorėtų-tai neprašyčiau aš jo
P.S. na mano nuomone filmuojama medžiaga neturi būti vien tam kad kažkam parodyti...mes pvz turim tokios medžiagytės, kad ir nekaltos

(plikas pilvukas, vaikelio spyriai užfiksuoti)- bet man netgi ir ją būtų gėda kam rodyti...ji tik man ir mano vyrui

o tai ką kalbėt apie gimdymą