čia yra mūsų asmeninis reikalas, norime filmuojamės ar fotografuojamės
kaip jau minėjau mums VISKAS kas susiję su vaiko gimimu yra gražu ir norėsime tai prisiminti..jaučiuos, kaip kažkokiam turguje, kur kitoks požiūris yra smerkiamas...
moterys, susimilkite - jūsų gimdymo tai mano vyras nefilmuos, ko čia už mane taip pergyvent
QUOTE(kristinita @ 2008 10 28, 17:39)
kaip jau minėjau mums VISKAS kas susiję su vaiko gimimu yra gražu ir norėsime tai prisiminti..jaučiuos, kaip kažkokiam turguje, kur kitoks požiūris yra smerkiamas...
moterys, susimilkite - jūsų gimdymo tai mano vyras nefilmuos, ko čia už mane taip pergyvent 
Pas tave viskas ok, nepergyvenk, niekas nekritikuoja
QUOTE(emilka @ 2008 10 28, 17:12)
Na o pagalbos tai sakau, kad negausi, vyras smarkiai uzsiemes bus, ir filmuos, ir masazuos ir kojas laikys, zodziu visas reikaluose.. uztat patariu is karto visa komplekta, taip pigiau 1. Fotografas,2) filmuotojas,3) Grimuotojas, 4) limuzinas ir 5 butinai cicino koncertas po langais
nu jau ne, išgirdęs Ciciną vaikas gali apsigalvoti ir nebenorėt iš mano pilvo lįsti į tokį žiaurų pasaulį
QUOTE(kristinita @ 2008 10 28, 17:39)
mes nepergyvenam, mes svarstom. Va, aš tikrai nenorėčiau žiūrėt savo gimdymo, kad ir koks lengvas ir greitas jis buvo. A tai jaučiu, kai pamatyčiau save iš šono, daugiau ir gimdyt nebenorėčiau. A jeigu jums gražu, prašom. Kalbu apie save, o ne apie jus. Tiesiog užvedėd diskusijos vertą temą
O kitoks požiūris visada yra smerktinas - kai ką apmėto akmenim, kad be vyro nori gimdyt, kitas, kad nori tik cezario, trečias už tai, kad nenori maitint, o va kitas, kad filmuotis nori
QUOTE(Isila @ 2008 10 28, 19:14)
nu jau ne, išgirdęs Ciciną vaikas gali apsigalvoti ir nebenorėt iš mano pilvo lįsti į tokį žiaurų pasaulį 
Nu prasom, jokios romantikos
, tai kodel dabar? Cicinas su sokeju komanda kaip tik
limuzinas neprasisuks ligoninės koridoriuose, neverta.geriau tegu vyars kokį tuktuką užsako
Tai po langais limuzina, papuostas roziniais ir fioletiniais kaspinais su plastikinem oranzinem gelem
Sakes kaip grazu.
O kitoks požiūris visada yra smerktinas - kai ką apmėto akmenim, kad be vyro nori gimdyt, kitas, kad nori tik cezario, trečias už tai, kad nenori maitint, o va kitas, kad filmuotis nori

Nu prasom, jokios romantikos
limuzinas neprasisuks ligoninės koridoriuose, neverta.geriau tegu vyars kokį tuktuką užsako
Tai po langais limuzina, papuostas roziniais ir fioletiniais kaspinais su plastikinem oranzinem gelem
Nieko, greitai bus mada gimdyti be vyro, namuose ir su visokiais ritualaias. Paskaitykite apie Jurga Svediene. Pribuveja, kur liaudiskai vaikucius i si pasauli isridena. O man ji visai miela
Pamatysite, greit ir is jos moteriskaites mada padarys. Nes kaip cia, laikrasciau jau raso, o as dar su Jurga namuose negimdziau. Busiu "Kitokia", ir eis konvejeris "Gimdymas namuose". Tada bus liudna... Nes tai labai subtylus ir tikrai vienetinis dalykas. Paskui atsiras dar koks tuzinas tokiu "pribuveju" greit iskeptu samoucku, kurios paimprovizuos ir bus gimdymas namuose su vyru
QUOTE(emilka @ 2008 10 28, 20:25)
Nieko, greitai bus mada gimdyti be vyro, namuose ir su visokiais ritualaias. Paskaitykite apie Jurga Svediene. Pribuveja, kur liaudiskai vaikucius i si pasauli isridena. O man ji visai miela
Pamatysite, greit ir is jos moteriskaites mada padarys. Nes kaip cia, laikrasciau jau raso, o as dar su Jurga namuose negimdziau. Busiu "Kitokia", ir eis konvejeris "Gimdymas namuose". Tada bus liudna... Nes tai labai subtylus ir tikrai vienetinis dalykas. Paskui atsiras dar koks tuzinas tokiu "pribuveju" greit iskeptu samoucku, kurios paimprovizuos ir bus gimdymas namuose su vyru
. Na ir po 5 metu, jeigu si tema dar isliks perskaitysime: Ka? Tu gimdai ligonineje? Ka ir dar viena? Nesamone, jau tokios paslaugos ligonineje nebeliko, visos gimdo namuose ir su vyru, nera tikslo laikyti personalo.
na ir pakėlei nuotaiką, sėdžiu dabar nuo ausies lyg ausies išsišiepus
QUOTE(Isila @ 2008 10 28, 20:41)
Ale smagu
QUOTE(kristinita @ 2008 10 28, 20:46)
oij kaip būtų smagu - pyrst ir pagimdai vaikelį
nors pasirodo, kad moterų - visiškai nejaučiančių pasaulyje net 6proc. gal ir aš tarp jų pateksiu 
užmiršau žodį skausmas įterpt
nors pasirodo, kad moterų - visiškai nejaučiančių pasaulyje net 6proc. gal ir aš tarp jų pateksiu 
Taip buna tik per cezari, na zinoma, galbut buna ir siaip stebuklu. Jeigu jais tikesi ir labai pati to noresi, tai skausmai bus zymiai mazesni
QUOTE(emilka @ 2008 10 28, 20:49)
Taip buna tik per cezari, na zinoma, galbut buna ir siaip stebuklu. Jeigu jais tikesi ir labai pati to noresi, tai skausmai bus zymiai mazesni 
bet kalbama, kad po cezario skausmai tokie, kad gyvent nebesinori
QUOTE(kristinita @ 2008 10 28, 20:53)
Na ne visai. Kelias dienas skauda, bet duoda vaistu, jeigu paprasai
šiaip mano pirmas gimdymas toks ir buvo, nusiteikus ir antra vaiką taip pagimdyt. JOkių sąrėmių, jokių skausmų, netikėtai 4 val, štai ir vaikas. Nespėtų ir Rytis atvažiuot sudainuot