Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(emilka @ 2008 11 04, 14:01)
O Jus kada nors pagalvokite..  ax.gif  Siaip, nebutinai dabar..
Galite su kuo nors drauge pagalvoti, jeigu skaitydama keleta kartu nesupratote..  biggrin.gif  Nuotrauka neuzkliuvo.. as galvodama apie Jusu ankstesni posta ziurejau i Jusu  nuotrauka  biggrin.gif

As irgi uz grozi ir estetika  biggrin.gif  Paskutinis klausimas:o virksteles nukirpimas tai irgi estetika?  smile.gif

Neisizeiskit, bet dar karta galvoti, ka gi Jus vis delto norejote pasakyti, mano isitikinimu butu jau laiko svaistymas smile.gif
Man virksteles nukirpimas ne tik kad nesestetiskas, taciau net ir baugus momentas, o ir pats gimdymas net nekvepia estetika, taciau yra dalyku, kurie yra neestetiski, bet neisvengiami. Mane gimdymo metu labai pykino, vemiau. Salia stovejo vyras su indu. Bjauru? Ir man bjauru. Taciau taip buvo. Ir kas zino, gal dar bus...Todel stengiuosi, kad mano mintyse ir kalbose butu kuo maziau tokiu naiviu isitikinimu kaip: as tai jau niekada...man tai tikrai niekada... niekada nedaryciau... niekada neleisciau ir t.t. Nezinia kokiu staigmenu dar pateiks gyvenimas ir tikrai nezinau kaip vienu ar kitu atveju gali tekti pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 11 04, 14:16)
Neisizeiskit, bet dar karta galvoti, ka gi Jus vis delto norejote pasakyti, mano isitikinimu butu jau laiko svaistymas smile.gif 
Man virksteles nukirpimas ne tik kad nesestetiskas, taciau net ir baugus momentas, o ir pats gimdymas net nekvepia estetika, taciau yra dalyku, kurie yra neestetiski, bet neisvengiami. Mane gimdymo metu labai pykino, vemiau. Salia stovejo vyras su indu. Bjauru? Ir man bjauru. Taciau taip buvo. Ir kas zino, gal dar bus...Todel stengiuosi, kad mano mintyse ir kalbose butu kuo maziau tokiu naiviu isitikinimu kaip: as tai jau niekada...man tai tikrai niekada... niekada nedaryciau... niekada neleisciau ir t.t. Nezinia kokiu staigmenu dar pateiks gyvenimas ir tikrai nezinau kaip vienu ar kitu atveju gali tekti pasielgti.

As irgi taip manau, nesvaistykite savo brangaus laiko, nes jo reikes nemazai... biggrin.gif

Tai kur vis tik izvelgiate estetika sioje temoje, kuria deklaravote praeitame poste, jeigu siame poste teigiate, kad visi gimdymo procesai yra Jusu zodziais neestetiski? Cia griztrant prie temos "gimdymas su vyru"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 04 lapkričio 2008 - 13:22
QUOTE(emilka @ 2008 11 04, 14:01)
O Jus kada nors pagalvokite..  ax.gif  Siaip, nebutinai dabar..
Galite su kuo nors drauge pagalvoti..  biggrin.gif  Nuotrauka man neuzkliuvo ,tiesiog gerai, ir pakankamai gerai matosi is mano kompo Jusu atvaizdas.. Tai stai.. as galvodama apie Jusu ankstesni posta ziurejau i Jusu  nuotrauka  biggrin.gif Masciau sau.. kodel taip megaujates zodziu "vulgarumas"? Ir ziurejau i Jusu nuotrauka bandydama tai suvokti  biggrin.gif , man pavyko  biggrin.gif  thumbup.gif, as supratau  thumbup.gif  . Juk ten Jusu nuotrauka?  biggrin.gif

As irgi uz grozi ir estetika  biggrin.gif  Paskutinis klausimas:o virksteles nukirpimas tai irgi estetika?  smile.gif Ar transcendentine estetika?  bigsmile.gif

Taip, nuotrauka mano. Tik ir vel nesupratau kodel ji kliuva? Jus gal mane pazistate asmeniskai ir ta pazintis Jums kelia nemaloniu asociaciju? Ar megaujuosi zodziu vulgarumas? Ne. Yra daugybe kitu dalyku, kurie man sukelia pasitenkinima.
Atsakyti
o tokia nebloga tema buvo verysad.gif kol nepavirto į kažkokią beprasmišką diskusiją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 04, 14:22)
As irgi taip manau, nesvaistykite savo brangaus laiko, nes jo reikes nemazai...  biggrin.gif

Tai kur vis tik izvelgiate estetika sioje temoje, kuria deklaravote praeitame poste, jeigu siame poste teigiate, kad visi gimdymo procesai yra Jusu zodziais neestetiski? Cia griztrant prie temos "gimdymas su vyru"..

Tai, kad esu uz estetiska ir grazius dalykus gyvenime, nereiskia, kad viskas taip ir yra. Pakartosiu Jums asmeniskai, jog yra dalyku ir neestetisku, taciau neisvengiamu arba nutinkanciu atsitiktinai.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 11 04, 14:28)
Tai, kad esu uz estetiska ir grazius dalykus gyvenime, nereiskia, kad viskas taip ir yra. Pakartosiu Jums asmeniskai, jog yra dalyku ir neestetisku, taciau neisvengiamu arba nutinkanciu atsitiktinai.

O ka jie "estetiski dalykai gyvenime" turi bendro su "neestetiskais" dalykais gimdykloje ir sia tema?
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 04, 14:31)
O ka jie "estetiski dalykai gyvenime" turi bendro su "neestetiskais" dalykais gimdykloje ir sia tema?

Zinot, si tema jau virsta i rasliava apie ora, todel mieliau savo laika skirsiu kitoms idomioms diskusijoms.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 11 04, 14:25)
Taip, nuotrauka mano. Tik ir vel nesupratau kodel ji kliuva? Jus gal mane pazistate asmeniskai ir ta pazintis Jums kelia nemaloniu asociaciju? Ar megaujuosi zodziu vulgarumas? Ne. Yra daugybe kitu dalyku, kurie man sukelia pasitenkinima.

Saunu smile.gif kad Jusu nuotrauka, jau sakiau, kad ji man nekliuva. Tik nebenaudokite daugiau zodzio "Vulgarumas"... netinka Jums ji naudoti.. paskui tokioms kaip as kelia visokias asocijacijas.. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2008 11 04, 14:35)
Zinot, si tema jau virsta i rasliava apie ora, todel mieliau savo laika skirsiu kitoms idomioms diskusijoms.

Teisingai mastote ax.gif , laikas pagaliau sugrizti prie temos. As vis bandau tai pasakyti. O Jums tradiciskai, kaip ir kai kitoms kolegems, kurioms jau viska pasakiau, sakau biggrin.gif Nuosirdziai linkiu sekmes gimdyme biggrin.gif
Vaje doh.gif doh.gif ot varna as, pamirsau pridurti du zodelius "su vyru". thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 04 lapkričio 2008 - 13:44
Oi,apturėjau vakar prie vyno taurės pokalbį su MB.Papasakojau apie šitą''mūšį'',tai jis mestelėjo''Kokiam ten davatkų sąskrydyje dalyvauji?''Neturiu ko atsiprašinėt,ne aš taip sakiau. blush2.gif Toliau,kai paklausiau,ar labai gailisi,kad gimdyme dalyvavo,mano linksmų plaučių žmogeliukas atsakė''taigi prisižadėjau ir skausme,ir varge tavęs neapleisti.''Nu, interpretavo kaip norėjo...Kai pasakiau,kad senovėj moterys bulves bekasdamos vagoj pagimdydavo ir toliau kasdavo,atsakė ''varna,aš gi tave myliu,negalėjau kitaip pasielgt''.Nu toks jau tas mano brangiausias. victory.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 04, 15:50)
Oi,apturėjau vakar prie vyno taurės pokalbį su MB.Papasakojau apie šitą''mūšį'',tai jis mestelėjo''Kokiam ten davatkų sąskrydyje dalyvauji?''Neturiu ko atsiprašinėt,ne aš taip sakiau. blush2.gif Toliau,kai paklausiau,ar labai gailisi,kad gimdyme dalyvavo,mano linksmų plaučių žmogeliukas atsakė''taigi prisižadėjau ir skausme,ir varge tavęs neapleisti.''Nu, interpretavo kaip norėjo...Kai pasakiau,kad senovėj moterys bulves bekasdamos vagoj pagimdydavo ir toliau kasdavo,atsakė ''varna,aš gi tave myliu,negalėjau kitaip pasielgt''.Nu toks jau tas mano brangiausias. victory.gif

Kaip fainai paatviravot biggrin.gif Ar kazkiek palengvejo? biggrin.gif Siaip jau turetu..
Pasmalsausiu, matau su vyru apie senove apsiskaite esat.. Kazin tada senovej kaip ten buvo, vienas vyras ar keli uz koju toj vagoj laike? Tarp kitko, Jusu brangiausiais pamete nebloga minti, cia butu kito sezono gimdyviu trendas "gimdymas bulviu vagoj".

Vaje... vos vel nepamirsau.. su vyru... (ais) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 04 lapkričio 2008 - 15:00
QUOTE(emilka @ 2008 11 04, 14:59)
Kaip fainai paatviravot  biggrin.gif  Ar kazkiek palengvejo?  biggrin.gif Siaip jau turetu..
Pasmalsausiu, matau su vyru apie senove apsiskaite esat.. Kazin tada senovej kaip ten buvo, vienas vyras ar keli uz koju toj vagoj laike? Tarp kitko, Jusu brangiausiais pamete nebloga minti, cia butu kito sezono gimdyviu trendas "gimdymas bulviu vagoj".

Vaje... vos vel nepamirsau.. su vyru... (ais) biggrin.gif

Laikė ar nelaikė,esmė ne čia,pagimdyčiau ir viena,bet man artimo žmogaus palaikymas labai svarbus.O su vyru paslapčių neturim.Ir tos ironijos pas jus per daug,jūs turit savo nuomonę,aš savo,išdėsčiau ir savo brangiausio mintis.
Atsakyti
Nebe diskusija, o bardakas, net koktu skaityt. Zmones nuosirdziai pasipasakoja, bet kai kam terupi ikast. Bjauru. Reiketu manau moderatoriams pravalyt sita tema.
Atsakyti