Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(soske @ 2008 11 04, 18:59)
bvvau ten is viso 3 dienas, vyras miegojo jam skirtoje lovoje , ir vaikui irgi lovele yra, yra TV, foteliukai, grazios vazos gelems, na. tikrai labai jauki grazi palata (net nepanasi i palata, greiciau kambariukas).

Zinai, kai pasakei, kad muzika groja, guli sau issisiepus, na ir aplinka smagi, tai net norisi gimdyti. Ir svarbu, kad niekam nesi keista, kad atejai su manikiuru ir depiliacija ir t.t biggrin.gif Maziau butu streso.. Na, ir vyrui patogiau su manimi butu pasilikti biggrin.gif
Vienu zodziu, supratau, kad tai normalus viesbucio kambarys su atskiru sanmazgu ir t.t. Del kainos neklausiu, zinau, kad pabrango doh.gif
Atsakyti
taip, is tiesu kaip viesbutyje, o ne ligonineje. atsiras san mazgas yra irgi. na, visi patogumai, tik kad maisto neduoda, tai uzsisakinejom is kabaku rolleyes.gif o kaina tai jie ten labai idomiai, priskaiciavo ir tada dar velnias zino uz ka ir gavosi tokia kaip kad dabar. bet jei jau veziuoji ten gimdyt, tenka moketi daugiau negu nurodyta. bent jau man taip buvo. nieko mes nesigincyjom nej ka, likom patenkinti, jei kada dar gyvenime reiktu, noreciau ten vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 11 04, 20:07)
taip, is tiesu kaip viesbutyje, o ne ligonineje. atsiras san mazgas yra irgi. na, visi patogumai, tik kad maisto neduoda, tai uzsisakinejom is kabaku  rolleyes.gif o kaina tai jie ten labai idomiai, priskaiciavo ir tada dar velnias zino uz ka ir gavosi tokia kaip kad dabar. bet jei jau veziuoji ten gimdyt, tenka moketi daugiau negu nurodyta. bent jau man taip buvo. nieko mes nesigincyjom nej ka, likom patenkinti, jei kada dar gyvenime reiktu, noreciau ten vel smile.gif

O cia aisku, kad priskaiciuoja. Papildomas visokias proceduras ir t.t. As irgi labai ten noriu , nes esu labai islepinta biggrin.gif ..mano ginekologe sako, kad neverta moketu tokiu pinigu... Man tada tai butu tarsi eiline komandiruote viesbutyje, tik (su sventine prasme) mazylio atsiradimas, o ne siaubas baubas ligonineje blink.gif Juolab, kaip sakiau, as nestandartine, vyra laikyciau uz duru gimdymo metu biggrin.gif, jam butu jaukiau, ir man taipogi. biggrin.gif Na bet nukeliausiu su sia tema kitur, nes cia tuoj kipisas pasikels. As cia jauciuos kaip lape vistydeje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 04 lapkričio 2008 - 19:30
QUOTE(kristinita @ 2008 11 04, 10:56)
Jei sukonkretinant norėčiau pasiteirauti mamyčių kurios gimdė su vyrais-ar kirpo vyrai vaiko virkštelę? Įdomu visais atvejais duoda nukirpti ar atskirai prašyti reikia  rolleyes.gif  Ir šiaip laukiam naujų pasakojimų apie vyrų dalyvavimą bigsmile.gif  o apie besitęsiančias nereikšmingas ir ne į temą diskusijas-tai manau jos turėtų pasibaigti, nes jau atsibodo doh.gif

Nieks nesiūlė,. o jis ir neprašė. aš gal buvau porą sykių užsiminus ant bajerio kažkada. Ai, nepasitikiu aš juo, nukirps dar kreivai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 11 05, 09:18)
Nieks nesiūlė,. o jis ir neprašė. aš gal buvau porą sykių užsiminus ant bajerio kažkada. Ai, nepasitikiu aš juo, nukirps dar kreivai hihihi.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 04, 17:42)
Emilka, Jūs ne kartą žadėjote apleisti šitą temą, bet vis dar ją dergiate blink.gif Jūs jau savo nuomonę išreiškėte, ką Jūs vis dar čia veikiate?Jei kas įdomu, kas susiję su šia tema-klauskite, nes mamytės labai mielai atsako, o ne komentuokite, tyčiokitės ir t.t.Tikrai jau visas ribas peržengėte su savo komentarais blink.gif

Jus irgi mazu maziausiai ne savo vietoje. biggrin.gif Vyras gimdyme dar nedalyvavo, tad nesakykite op biggrin.gif
O del dergimo, as tikrai to nedariau, o is Jusu puses netgi sis Jusu postas kvepia ... tuo apie ka Jus parasete savo komentare Nuosirdziai gaila, kad paskutinemis graziausiomis nestumo dienomis esate tokia pikta ir nelaiminga, tad linkiu daugiau saules Jusu padangeje biggrin.gif
Savo pazada istesejau, persikeliau i kita tema. Jums patariu padaryti ta pati ,sugrizti cia po to kai gimdyme sudalyvaus arba ne, mirksiukas.gif Jusu vyras.
Su pagarba, smile.gif
Emilka
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 14:36)
Jus irgi mazu maziausiai ne savo vietoje. biggrin.gif  Vyras gimdyme dar nedalyvavo, tad nesakykite op biggrin.gif
O del dergimo, as tikrai to nedariau, o is Jusu puses netgi sis Jusu postas kvepia ... tuo apie ka Jus parasete savo komentare Nuosirdziai gaila, kad paskutinemis graziausiomis nestumo dienomis esate tokia pikta ir nelaiminga, tad linkiu  daugiau saules Jusu padangeje biggrin.gif
Savo pazada istesejau, persikeliau i kita tema. Jums patariu padaryti ta pati ,sugrizti cia po to kai gimdyme sudalyvaus arba ne,  mirksiukas.gif  Jusu vyras.
Su pagarba,  smile.gif
Emilka

Dėl Dievo meilės Emilka, Jūs tikrai klystate!!!Esu be galo laiminga...laukiuosi mažučio, gerai jaučiuosi-dar ir vakar ginė pasakė, kad mano mažiukas labai gerai vystosi ir jau sveria 2kg.600g.-tai ko daugiau iš gyvenimo norėt?ir jei Jūs paskaitytumėte mano ankstesnius komentarus-tai pamatytumėt, kad ten jokio sarkazmo ar netoleravimo kito žmogaus nuomonei (ko deja apstu Jūsų komentaruose unsure.gif )...paskaitėte, kad mes su vyru darome aną ar tą ir per visą forumą komentavote...kam to reikia?vieną kartą pasakote ir užtenka ax.gif taip, aš dar negimdžiusi ir daugelio dalykų nežinau, bet todėl aš čia ir sėdžiu bigsmile.gif ir ne tik šioje temoje, bet ir daugelyje kitų temų bigsmile.gif po gimdymo manau jau laiko nelabai bebus taip intensyviai sėdėt forumuose, nes bus jau mažylis mirksiukas.gif Galėsiu nebent tik papasakoti, kaip man ir mano vyrui sekėsi gimdyt rolleyes.gif Pasikartosiu, kad nesmerkiu Jūsų nuomonės, nes tik Jūs pati geriausiai žinote ko Jums ir Jūsų vyrui reikia...Niekas kitas to geriau nežino-kaip tik Jūs 4u.gif Sėkmės Jums (tikrai nuoširdžiai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 03, 17:04)
Jūs visiškai teisi, sakydama, kad ne  į temą doh.gif na bet atsakant Jums į šį klausimą, nepykit, kad taip negražiai pasakysiu, bet nešnekėkite apie subinės šluostymą, nes neduok D...jūsų vyrui teks jį šluostyt jums dar ir nušluostyt ne kartą... unsure.gif nežinia kas gyvenime jums gali nutikti blink.gif o savo nuomonę galite pasidėti į vieną vietą rolleyes.gif ir nereikia pavydėti, kad mano vyras visame kame GERAS tongue.gif
Papildyta:
ir dar papildant, kodėl taip netoleruojami moterų pasisakymai?kažkokių "davatkų"prisirinkusių, kurios kompleksų apimtos pradeda moralizuoti? g.gif jau ne to, kad pilna bažnyčia senų davatkų, bet ir čia žiūriu renkasi doh.gif  ir man keisčiausia tai, kad jei moteris rašo, kad vyras iš tiesų PADĖJO-tai toks jausmas, kad taip būti negali-jos išsigalvoja schmoll.gif baisu!!!!su ne viena mamyte teko bendrauti ir vyrai joms gimdyme labai padėjo ir santykiai nepasikeitė...Na nebūtų Lietuva-net vyro dalyvavivams sukelia kai kam pavydą doh.gif  blink.gif

cia nuskambejo Jusu pozityvumas ypac ryskiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 15:36)
cia nuskambejo Jusu pozityvumas ypac ryskiai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visų pirma linkiu visoms "gyventi draugiškai" drinks_cheers.gif

O jei į temą..tai mano nuomonė tokia - vyras privalo dalyvauti gimdyme, jei žmona to nori. Aš visada pasakau nenorintiems dalyvauti vyrams - žmona irgi nenori gimdyti, tai ką daryt g.gif .Taigi jei vaikas abiejų tai ir varge ir džiaugsme būkim kartu. thumbup.gif Beje mano vyrui net nekilo mintis nedalyvauti ir labai ačiū jam už tai. Jis tikrai labai labai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2008 11 05, 15:56)
Visų pirma linkiu visoms "gyventi draugiškai"  drinks_cheers.gif

O jei į temą..tai mano nuomonė tokia - vyras privalo dalyvauti gimdyme, jei žmona to nori. Aš visada pasakau nenorintiems dalyvauti vyrams - žmona irgi nenori gimdyti, tai ką daryt  g.gif .Taigi jei vaikas abiejų tai ir varge ir džiaugsme būkim kartu.  thumbup.gif  Beje mano vyrui net nekilo mintis nedalyvauti ir labai ačiū jam už tai. Jis tikrai labai labai padėjo.

o kaip santykiai su vyru po gimdymo?nepasikeitė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2008 11 05, 15:56)
Visų pirma linkiu visoms "gyventi draugiškai"  drinks_cheers.gif

O jei į temą..tai mano nuomonė tokia - vyras privalo dalyvauti gimdyme, jei žmona to nori. Aš visada pasakau nenorintiems dalyvauti vyrams - žmona irgi nenori gimdyti, tai ką daryt  g.gif .Taigi jei vaikas abiejų tai ir varge ir džiaugsme būkim kartu.  thumbup.gif  Beje mano vyrui net nekilo mintis nedalyvauti ir labai ačiū jam už tai. Jis tikrai labai labai padėjo.

Tas jūsų privalo, tai jau tikrai žiauriai nuskambėjo... doh.gif Man aplamai keista, kad šeimoje išvis tokie privalo, neprivalo egzistuoja doh.gif O jei vyras nenori, tai jį varu, botagėliu kaip galviją kokį į gimdyklą varyti? rolleyes.gif o ir moteris gal privalo norėti jo dalyvavimo? lotuliukas.gif ir dar, jei žmona nenori gimdyti, tai gal tegu ir nepastoja.. gimdyti nereikės 4u.gif Išeitis visada gi būna.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainulkina: 05 lapkričio 2008 - 15:22