QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 14:36)
Jus irgi mazu maziausiai ne savo vietoje.

Vyras gimdyme dar nedalyvavo, tad nesakykite op
O del dergimo, as tikrai to nedariau, o is Jusu puses netgi sis Jusu postas kvepia ... tuo apie ka Jus parasete savo komentare Nuosirdziai gaila, kad paskutinemis graziausiomis nestumo dienomis esate tokia pikta ir nelaiminga, tad linkiu daugiau saules Jusu padangeje
Savo pazada istesejau, persikeliau i kita tema. Jums patariu padaryti ta pati ,sugrizti cia po to kai gimdyme sudalyvaus arba ne,

Jusu vyras.
Su pagarba,
Emilka
Dėl Dievo meilės Emilka, Jūs tikrai klystate!!!Esu be galo laiminga...laukiuosi mažučio, gerai jaučiuosi-dar ir vakar ginė pasakė, kad mano mažiukas labai gerai vystosi ir jau sveria 2kg.600g.-tai ko daugiau iš gyvenimo norėt?ir jei Jūs paskaitytumėte mano ankstesnius komentarus-tai pamatytumėt, kad ten jokio sarkazmo ar netoleravimo kito žmogaus nuomonei (ko deja apstu Jūsų komentaruose

)...paskaitėte, kad mes su vyru darome aną ar tą ir per visą forumą komentavote...kam to reikia?vieną kartą pasakote ir užtenka

taip, aš dar negimdžiusi ir daugelio dalykų nežinau, bet todėl aš čia ir sėdžiu

ir ne tik šioje temoje, bet ir daugelyje kitų temų

po gimdymo manau jau laiko nelabai bebus taip intensyviai sėdėt forumuose, nes bus jau mažylis

Galėsiu nebent tik papasakoti, kaip man ir mano vyrui sekėsi gimdyt

Pasikartosiu, kad nesmerkiu Jūsų nuomonės, nes tik Jūs pati geriausiai žinote ko Jums ir Jūsų vyrui reikia...Niekas kitas to geriau nežino-kaip tik Jūs

Sėkmės Jums (tikrai nuoširdžiai)