Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(emilka @ 2009 03 26, 13:35)
o kam brangiosios jis ten man buvo reikalingas? Esu laabai stipri asmenybe, man nereikia gailescio,
Ir visai man negaila, kad nemate manes isiremy\usios abiem kojom i kede, atstaciusios ciufce i gydytojus.. tegul ne i ji, bet vis tiek atstaciusios  biggrin.gif  ir paskutines sekundes klykiancios is skausmo. Ir gerai kai nemate, kokioje kraujo baloje gulejau ir kokie slykstus buvo pskutiniai saremiai, kai blaskiasi po ta kede, bet buvo visiskai dzin, kad marskiniai buvo kone ant ausu ir kad tuo metu snekejau nesamones,
O vyras mus pamate grazius, nupraustus ir besisypsancius. Tokie  ir liksime visa gyvenima jo atmintyje.

visi mes turim svo nuomonę ir tai yra gerbtina...tačiau...nesupyk, bet, manau,tu tiesiog bijojai pasirodyti jog ir tau gali skaudėti ir tau gali būti sunku...nes, kiek supratau gyvenime esi labai valdinga ir stipri, tiesiog bijai, kad vyras galėjo pamatyti tave ne tokią kaip visada...

o aš galvoju, jei nebijojo vaiko daryt tai tegul nebijo kartu ir gimdyt. nori vaiko, kad turėtų kuo didžiuotis, o gimdykloj silpna kraujo bijo, tai Vyrs...

na, bet yra ir tokių kurie stovi gale kojų ir niekuo moteriai nepadeda, o tik prodcesą stebi ir paskui vyrų kompanijoj ereliais apsimeta ir viską pasakoja dar pridėdami. tokių net vestis nereikėtų, juk tikrai saviškius gerai pažįstam thumbup.gif
Atsakyti
maniskis tej dalyvaus blush2.gif
bet vistiek paniskai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2009 03 26, 20:41)
visi mes turim svo nuomonę ir tai yra gerbtina...tačiau...nesupyk, bet, manau,tu tiesiog bijojai pasirodyti jog ir tau gali skaudėti

Noriu trupuciuka pataisyti, su visu kitu tekstu sutinku, bet zodi "Bijojau" reikia pakeisti "nenorejau".
Atsakyti
na mano vyras nedalyvavo ne vienam gimdyme. nerode didelio noro, as neverciau. Bet galiu pasakyt man ir nereikejo. Gal pirma karta kai gimdziau butu neblogai buvus kompanija per saremius, kad pakalbet su kuo, o tai likdavau viena gimdykloj ir ziurejau pro langa, nuobodu. Dukrele gime labai greitai tai as ir sureaguot nespejau. Bet per pati gimima tai manau nebutinas tas vyras, juk ne medikas, jei ekstra atvejis vis tiek nepades, tik paciam sokas bus. tegul seimoj nors vienas lieka sveiko proto.
Atsakyti
mano vyras pries 7 metus dalyvavo gimdyme. Zinokit net negaliu isivaizduoti kokia vienisa buciau jautusis be jo... Nors gimdymas buvo pakankamai lengvas (truko 3-4 valandas), tik tarpviete reikejo pakirpti, mano vyras be galo rupinosi manimi ir net akytes uzdenge kad nematyciau kaip daktarai ima zirkles... ax.gif
Apsiverke is dziaugsmo kai pamate dukrele, nes be galo norejo mergytes, o mes iki galo laukem "siurprizo".. 4u.gif Jis pats nukirpo virkstele, ir kol mane gydytojai susiuvo ir sutvarke, mazyle buvo suvyniota ir ant tevelio ranku - iki siol tarp ju be galo artimas rysys... thumbup.gif
Na dabar as laukiuosi antro leliuko nestuke.gif . Vyras megsta mane paerzinti kad nedalyvaus si karta (zinau kad dalyvaus mirksiukas.gif ) Priezastis is jo lupu. Gana ilga laika po to kai pamatai gimdyma sekso nesinori, nes sukasi galvoj kaip taip paskui ta vargse brangioji kankinasi wub.gif Na bet iskart kai bo gimdymo i lova vis tiek nepuoli, manau visai nieko tokio sis pasalinis poveikis, nes gana greitai instinktai padaro savo ir noras myletis sugrizta tongue.gif As tai tiesa pasakius nesuprantu, kaip gali vyras nenoreti pamatyti kaip gimsta JO vaikas, kaip gali nenoreti palaikyti SAVO moters, kaip gali nenoreti isitikinti, kad JO seimai viskas gerai.. g.gif Kas gi daugiau jei nejis? Kaip taip galima atsiriboti nuo pacio svarbiausio ivykio seimos gyvenime.... Ir kaip moteris gali nenoreti, kad JOS artimiausias zmogus butu salia tokia svarbia gyvenimo akimirka... g.gif Na nebent jis nera pats artimiausias... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 03 27, 13:14)
mano vyras pries 7 metus dalyvavo gimdyme. Zinokit net negaliu isivaizduoti kokia vienisa buciau jautusis be jo... Nors gimdymas buvo pakankamai lengvas (truko 3-4 valandas), tik tarpviete reikejo pakirpti, mano vyras be galo rupinosi manimi ir net akytes uzdenge kad nematyciau kaip daktarai ima zirkles...  ax.gif
Apsiverke is dziaugsmo kai pamate dukrele, nes be galo norejo mergytes, o mes iki galo laukem "siurprizo"..  4u.gif  Jis pats nukirpo virkstele, ir kol mane gydytojai susiuvo ir sutvarke, mazyle buvo suvyniota ir ant tevelio ranku - iki siol tarp ju be galo artimas rysys...  thumbup.gif
Na dabar as laukiuosi antro leliuko  nestuke.gif . Vyras megsta mane paerzinti kad nedalyvaus si karta (zinau kad dalyvaus  mirksiukas.gif ) Priezastis is jo lupu. Gana ilga laika po to kai pamatai gimdyma sekso nesinori, nes sukasi galvoj kaip taip paskui ta vargse brangioji kankinasi  wub.gif Na bet iskart kai bo gimdymo i lova vis tiek nepuoli, manau visai nieko tokio sis pasalinis poveikis, nes gana greitai instinktai padaro savo ir noras myletis sugrizta  tongue.gif  As tai tiesa pasakius nesuprantu, kaip gali vyras nenoreti pamatyti kaip gimsta JO vaikas, kaip gali nenoreti palaikyti SAVO moters, kaip gali nenoreti isitikinti, kad JO seimai viskas gerai.. g.gif  Kas gi daugiau jei nejis? Kaip taip galima atsiriboti nuo pacio svarbiausio ivykio seimos gyvenime.... Ir kaip moteris gali nenoreti, kad JOS artimiausias zmogus butu salia tokia svarbia gyvenimo akimirka... g.gif  Na nebent jis nera pats artimiausias...  g.gif

labai graziai pasakyta smile.gif net siurpas perejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 03 27, 15:29)
labai graziai pasakyta smile.gif net siurpas perejo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne, nedalyvavo, ir nedalyvaus.. as pati nenoriu.. smile.gif
Atsakyti
Jo, matyt moteris turi but begalo saltu nervu, ir begalo stipri, jei nenori, kad salia jos gimdymo metu butu jos vyras. As tokia nesu. Pirma vaikeli gimdziau naturaliai, man buvo labai sunku ir tik vyro pagalba as iskenciau visa agonija. Jis buvo viskas: ir pasnekovas, ir skausmo malsintojas, ir mano akusere smile.gif (kur tikroji tik pora kart buvo uzbegusi trumpam). Nrealu buvo ziuret, kai pagimdziau suneli (vyras labai norejo sunaus), jis issisiepe iki ausu ir buvo toks laimingas biggrin.gif Zodziu abudu dziaugemes po tokio sunkaus darbo. Kol mane gydytojas lope (labai suplysau), vyras netoliese sedejo, sypsojosi ir supavo suvystyta musu vaikeli, o man buvo taip ramu ir gera i juos ziureti rolleyes.gif
Dabar gimdymas ant nosies, o mano vyras susirgo gripu, jau sveiksta, bet vistiek dar kokia savaite tures gulet ir niekur nosies nekist. Tai labai liudna pasidaro, kai pagalvoju, jei reiks be jo gimdyti. Zinoma as net neabejoju, kad pagimdysiu ir viena, bet man tai begaline seimos svente, kuria norisi svesti kartu su vyru! thumbup.gif
Atsakyti
Na man tai irgi nesuprantama, kaip galima nenorėti, kad dalyvautų... blush2.gif ax.gif Na suprantu, stumimo metu, tai gal jau nelabai ir padės, nors man asmeniškai net ir stumimo metu pagelbėjo...
Bet pvz. kol atsiverinėja kaklelis.. Negi labai jau smagu kukuoti vienoms gimdykloje, kai personalas labai jau retai užbėga...
Kai mes gimdėme, tą vakarą buvo apgultis tiesiog, aš gulėjau su lašeline, o vyras po kolidorius turėjo gaudyti akušerę ne vieną kartą doh.gif Tai baisu ir pagalvoti, jei būčiau buvusi viena - niekaip nebūčiau prisišaukusi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 03 27, 11:14)
mano vyras pries 7 metus dalyvavo gimdyme. Zinokit net negaliu isivaizduoti kokia vienisa buciau jautusis be jo... Nors gimdymas buvo pakankamai lengvas (truko 3-4 valandas), tik tarpviete reikejo pakirpti, mano vyras be galo rupinosi manimi ir net akytes uzdenge kad nematyciau kaip daktarai ima zirkles...  ax.gif
Apsiverke is dziaugsmo kai pamate dukrele, nes be galo norejo mergytes, o mes iki galo laukem "siurprizo"..  4u.gif  Jis pats nukirpo virkstele, ir kol mane gydytojai susiuvo ir sutvarke, mazyle buvo suvyniota ir ant tevelio ranku - iki siol tarp ju be galo artimas rysys...  thumbup.gif
Na dabar as laukiuosi antro leliuko  nestuke.gif . Vyras megsta mane paerzinti kad nedalyvaus si karta (zinau kad dalyvaus  mirksiukas.gif ) Priezastis is jo lupu. Gana ilga laika po to kai pamatai gimdyma sekso nesinori, nes sukasi galvoj kaip taip paskui ta vargse brangioji kankinasi  wub.gif Na bet iskart kai bo gimdymo i lova vis tiek nepuoli, manau visai nieko tokio sis pasalinis poveikis, nes gana greitai instinktai padaro savo ir noras myletis sugrizta  tongue.gif  As tai tiesa pasakius nesuprantu, kaip gali vyras nenoreti pamatyti kaip gimsta JO vaikas, kaip gali nenoreti palaikyti SAVO moters, kaip gali nenoreti isitikinti, kad JO seimai viskas gerai.. g.gif  Kas gi daugiau jei nejis? Kaip taip galima atsiriboti nuo pacio svarbiausio ivykio seimos gyvenime.... Ir kaip moteris gali nenoreti, kad JOS artimiausias zmogus butu salia tokia svarbia gyvenimo akimirka... g.gif  Na nebent jis nera pats artimiausias...  g.gif

va cia tai zodziai! clap_1.gif
as tik uz tai kad vyras dalyvautu,nes cia toks ivykis abiems tevams svarbus!
Atsakyti
dalyvavo-laisva valia ir niekeno neverciamas smile.gif buvo nuo pat pradzios iki pabaigos beveik 12 val. smile.gif ir l. dziaugiuosi ,kad visa tai pamate ir isgyveno kartu su manim,atsirado didesne pagarba moteriai,mamai 4u.gif
Atsakyti