QUOTE(emilka @ 2009 03 26, 13:35)
o kam brangiosios jis ten man buvo reikalingas? Esu laabai stipri asmenybe, man nereikia gailescio,
Ir visai man negaila, kad nemate manes isiremy\usios abiem kojom i kede, atstaciusios ciufce i gydytojus.. tegul ne i ji, bet vis tiek atstaciusios
ir paskutines sekundes klykiancios is skausmo. Ir gerai kai nemate, kokioje kraujo baloje gulejau ir kokie slykstus buvo pskutiniai saremiai, kai blaskiasi po ta kede, bet buvo visiskai dzin, kad marskiniai buvo kone ant ausu ir kad tuo metu snekejau nesamones,
O vyras mus pamate grazius, nupraustus ir besisypsancius. Tokie ir liksime visa gyvenima jo atmintyje.
Ir visai man negaila, kad nemate manes isiremy\usios abiem kojom i kede, atstaciusios ciufce i gydytojus.. tegul ne i ji, bet vis tiek atstaciusios

O vyras mus pamate grazius, nupraustus ir besisypsancius. Tokie ir liksime visa gyvenima jo atmintyje.
visi mes turim svo nuomonę ir tai yra gerbtina...tačiau...nesupyk, bet, manau,tu tiesiog bijojai pasirodyti jog ir tau gali skaudėti ir tau gali būti sunku...nes, kiek supratau gyvenime esi labai valdinga ir stipri, tiesiog bijai, kad vyras galėjo pamatyti tave ne tokią kaip visada...
o aš galvoju, jei nebijojo vaiko daryt tai tegul nebijo kartu ir gimdyt. nori vaiko, kad turėtų kuo didžiuotis, o gimdykloj silpna kraujo bijo, tai Vyrs...
na, bet yra ir tokių kurie stovi gale kojų ir niekuo moteriai nepadeda, o tik prodcesą stebi ir paskui vyrų kompanijoj ereliais apsimeta ir viską pasakoja dar pridėdami. tokių net vestis nereikėtų, juk tikrai saviškius gerai pažįstam