Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

Mano vyras kai buvau nėščia, sakė nedalyvaus, nes jam baisu doh.gif Ir kai nuėjom į pamokėlę, gyd paklausė, ar jis dalyvaus, sako ne blush2.gif Na iki gimdymo sako būsių, bet per patį išeisiu g.gif na aš jo ir neverčiau, sakau kaip nori, negi per prievartą reikalausi. schmoll.gif O kai atėjo ta DIDŽIOJI diena, ir nuvažiavom į ligoninę, tai jis net minties nebeturėjo niekur eiti biggrin.gif Buvo nuo iki, labai padėjo, mačiau jo jaudulį, rūpestį. Visą laiką prabuvo kartu, masažavo nugarą per sąrėmius, dėjo rankšluoščius ant galvos ir t.t. Ir mes tą akimirką buvom kartu, kartu pamatėm savo sūnų, kartu džiaugėmės, vyras net ašaroti pradėjo, kai sūnus gimė biggrin.gif Tad kartais tie vyra nežino kas jų laukia ir bijo patys nežinodami ko. O ypač jei tai pirmas kartas.tačiau kai ateina tas momentas, tai jie visai kitaip galvoja ir jaučia. dabar kai paklausiu, ar buvo baisu, ar atrodžiau negraži ir t.t. Sako o kodėl turėjo taip atrodyt? nemanau, kad tą akimirka jiems svarbu, kaip mes atrodom ir pan, juk visai kiti dalykai būna galvoje wub.gif mano nuomone, vyro dalyvavimas labai padeda, nesijauti vieniša, kai žinai, kad šalia artimas žmogus:wub:
Atsakyti
Mano dalyvavo abu kartus,man taip buvo drasiau.O jis dabar visa gyvenimą didžiuosis biggrin.gif ,jam atrodo,kad tai jis vaikus pagimdė lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis pirmame gimdyme nedalyvavo, o antrame-taip.
Atsakyti
As dukrele pagimdziau su vyru,ir labai tuo dziaugiuosi,nes jis tikrai man tuo metu labai padejo. smile.gif Dabar as istekejus antra karta ir mes laukiam musu pirmo vaikelio,vyras taip pat pasirenges dalyvaut,nors kazkada seniai sake,kad tai ne vyru reikalas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis dalyvavo nuo iki! Ir as jam uz tai labai dekynga, labai mane palaike ir dviese zymei smagiau biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Maniskis dalyvavo kai man buvo saremiai, ir mane moraliskai palaike. Uz tai esu jam labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
ne, nes man buvo atliktas cz, nors ir siaip nebutu dalyvaves
Atsakyti
Ir mes su vyru kartu prasikankinom 15 valandu be jo nezinau kaip buciau istverus.
Atsakyti
pasakysiu atvirai, kazkaip skeptiskai ziurejau i tuos dalyvavimus, pati iki vos ne paskutines minutes abejojau, vis svarciau ar verta, ir nusprendziau teisingai - gimdem abudu smile.gif ir moterys as esu labai laiminga, kad tom akimirkom jis buvo salia smile.gif jei dar kada planuosiu gimdyti tai tik su vyru! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uldina @ 2009 03 31, 06:58)
Mano dalyvavo abu kartus,man taip buvo drasiau.O jis dabar visa gyvenimą didžiuosis biggrin.gif ,jam atrodo,kad tai jis vaikus pagimdė lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

maniskis dalyvavo gimdyme pilnai, o kai isveze operuot butu ir ten ejes, jei tik butu kas leide, kadangi neleido, tai stovejo uz stiklo ir lauke mazules..
O pirma savaite po gimdymo visiem is eiles pasakojo, kiek moterim tenka iskentet! kad joks vyras to neiskestu ir kad kiekvienam naudinga butu sudalyvaut gimdyme, kad savo moteri labiau myletu. Grazios snekos, bet jas greitai pamirso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yelloww @ 2008 06 19, 18:24)
noreciau suzinoti, ar jusu vyrai buvo su jumis ta laimingiausia diena, kai gime jusu vaikelis? smile.gif mano vyras turbut nebus su manimi, jam baisu  verysad.gif suprantu ji, bet butu lengviau manau jei butu salia... wub.gif

nėra ko čia nerimauti, su manimi vyras buvo, bet jis buvo reikalingas tik tai tam, kad būtų su kuo pasikalbėti kol nebuvo tikrų sąrėmių, asmeniškai man kai prasidėjo tikri sąrėmiai blink.gif man vyras nebuvo reikalingas, galima pasakyti aš jo ir nemačiau, nes kol buvo sąrėmis jis man nieko negalėjo padėti, man nereikėjo, kad jis laikytų už rankos ar dar kažką ten, nes man buvo tik viena mintis, kad ko greičiau baigtusi tas sąrėmis, o kai jis baigdavosi tai norėjosi nors vieną minutę pailsėti ir užmigti nors tai vienai minutei, nes patikėkite nuo sąrėmių jėgos senka oj kaip senka, o kai prasidėjo pats gimdymas aš paprašiau, kad jis išeitų, gerai, kad išėjo, nes vis tiek nebuvo reikalingas. mano išvada tokia, kad vyrai per gimdymą reikalingi tik tai, kad linksmiau būtų, o taip nėra jiems ką tien daryti
Atsakyti
Mano nuomone, tai yra vyro spendimas. Negalime jo versti, įtakoti ir pan. Tačiau mūsų patirtis ta, jog net norėdamas negalėjo dalyvauti dukrelės gimime. Ir tą dieną begaliniai jo trūko. Net ne to, kad padėtų, nes ką jie ten padės, bet kad būtų, kad žinotum, jog jis yra.
Manau šiandieninėje visuomenėje ir požiūris į moterį šiek tiek kitoks, kai ji ne viena, t.y ar su vyru, ar su mama, ar su drauge, tai vistiek visiškai kitokios situacijos, kitoks požiūris personalo.
Ir mano asmeninė nuomonė ta, kad vyras turi būti bent jau ten pat, kad ir ne toje pačioje palatoje. Nors jei atvirai, nesuprasčiau savo vyro, jei jis nenorėtų dalyvauti blush2.gif
Atsakyti