Mano vyras kai buvau nėščia, sakė nedalyvaus, nes jam baisu
Ir kai nuėjom į pamokėlę, gyd paklausė, ar jis dalyvaus, sako ne
Na iki gimdymo sako būsių, bet per patį išeisiu
na aš jo ir neverčiau, sakau kaip nori, negi per prievartą reikalausi.
O kai atėjo ta DIDŽIOJI diena, ir nuvažiavom į ligoninę, tai jis net minties nebeturėjo niekur eiti
Buvo nuo iki, labai padėjo, mačiau jo jaudulį, rūpestį. Visą laiką prabuvo kartu, masažavo nugarą per sąrėmius, dėjo rankšluoščius ant galvos ir t.t. Ir mes tą akimirką buvom kartu, kartu pamatėm savo sūnų, kartu džiaugėmės, vyras net ašaroti pradėjo, kai sūnus gimė
Tad kartais tie vyra nežino kas jų laukia ir bijo patys nežinodami ko. O ypač jei tai pirmas kartas.tačiau kai ateina tas momentas, tai jie visai kitaip galvoja ir jaučia. dabar kai paklausiu, ar buvo baisu, ar atrodžiau negraži ir t.t. Sako o kodėl turėjo taip atrodyt? nemanau, kad tą akimirka jiems svarbu, kaip mes atrodom ir pan, juk visai kiti dalykai būna galvoje
mano nuomone, vyro dalyvavimas labai padeda, nesijauti vieniša, kai žinai, kad šalia artimas žmogus:wub:
Mano dalyvavo abu kartus,man taip buvo drasiau.O jis dabar visa gyvenimą didžiuosis
,jam atrodo,kad tai jis vaikus pagimdė
As dukrele pagimdziau su vyru,ir labai tuo dziaugiuosi,nes jis tikrai man tuo metu labai padejo.
Dabar as istekejus antra karta ir mes laukiam musu pirmo vaikelio,vyras taip pat pasirenges dalyvaut,nors kazkada seniai sake,kad tai ne vyru reikalas.
Maniskis dalyvavo nuo iki! Ir as jam uz tai labai dekynga, labai mane palaike ir dviese zymei smagiau
.
Maniskis dalyvavo kai man buvo saremiai, ir mane moraliskai palaike. Uz tai esu jam labai dekinga
ne, nes man buvo atliktas cz, nors ir siaip nebutu dalyvaves
QUOTE(uldina @ 2009 03 31, 06:58)
Mano dalyvavo abu kartus,man taip buvo drasiau.O jis dabar visa gyvenimą didžiuosis
,jam atrodo,kad tai jis vaikus pagimdė 
maniskis dalyvavo gimdyme pilnai, o kai isveze operuot butu ir ten ejes, jei tik butu kas leide, kadangi neleido, tai stovejo uz stiklo ir lauke mazules..
O pirma savaite po gimdymo visiem is eiles pasakojo, kiek moterim tenka iskentet! kad joks vyras to neiskestu ir kad kiekvienam naudinga butu sudalyvaut gimdyme, kad savo moteri labiau myletu. Grazios snekos, bet jas greitai pamirso
QUOTE(yelloww @ 2008 06 19, 18:24)
noreciau suzinoti, ar jusu vyrai buvo su jumis ta laimingiausia diena, kai gime jusu vaikelis?
mano vyras turbut nebus su manimi, jam baisu
suprantu ji, bet butu lengviau manau jei butu salia... 
nėra ko čia nerimauti, su manimi vyras buvo, bet jis buvo reikalingas tik tai tam, kad būtų su kuo pasikalbėti kol nebuvo tikrų sąrėmių, asmeniškai man kai prasidėjo tikri sąrėmiai
Mano nuomone, tai yra vyro spendimas. Negalime jo versti, įtakoti ir pan. Tačiau mūsų patirtis ta, jog net norėdamas negalėjo dalyvauti dukrelės gimime. Ir tą dieną begaliniai jo trūko. Net ne to, kad padėtų, nes ką jie ten padės, bet kad būtų, kad žinotum, jog jis yra.
Manau šiandieninėje visuomenėje ir požiūris į moterį šiek tiek kitoks, kai ji ne viena, t.y ar su vyru, ar su mama, ar su drauge, tai vistiek visiškai kitokios situacijos, kitoks požiūris personalo.
Ir mano asmeninė nuomonė ta, kad vyras turi būti bent jau ten pat, kad ir ne toje pačioje palatoje. Nors jei atvirai, nesuprasčiau savo vyro, jei jis nenorėtų dalyvauti
Manau šiandieninėje visuomenėje ir požiūris į moterį šiek tiek kitoks, kai ji ne viena, t.y ar su vyru, ar su mama, ar su drauge, tai vistiek visiškai kitokios situacijos, kitoks požiūris personalo.
Ir mano asmeninė nuomonė ta, kad vyras turi būti bent jau ten pat, kad ir ne toje pačioje palatoje. Nors jei atvirai, nesuprasčiau savo vyro, jei jis nenorėtų dalyvauti