Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(Uksnė @ 2009 06 16, 00:28)
toks vaizdas, kad jums vyras reikalingas tik tam, kad kažkuom tai padėtų, o jei negali niekuom padėti, tai nafik jis reikalingas ir tegul eina lauk. Aš atsiprašau, jai nuskambėjau grubokai, tikrai nenorėjau nieko įžeisti, bet man keistas toks požiūris...ir jums asmeniškai nieko netaikau smile.gif

Aš bandžiau suprasti svaigės pasisakymą...
Man asmeniškai sunku suprasti, kodėl šeimos nenori būt kartu tokia svarbią akimirką...
Gerai Renata K parašė...
Toks jausmas kad kaikurios bijo savo vyrams pasirodyti kitokios, na bet kiekvieno teisė...
O man asmeniškai vyras pats artimiausias žmogus mano gyvenime, todėl padėjo nuo iki visaip kaip, o svarbiausias buvo moralinis palaikymas, nieko nėra geriau, kai jauti šalia esantį savo mylimą žmogų...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 16, 08:53)
[size=1][/size]

*Aš bandžiau suprasti svaigės pasisakymą...
Man asmeniškai sunku suprasti, kodėl šeimos nenori būt kartu tokia svarbią akimirką...
Gerai Renata K parašė...
Toks jausmas kad kaikurios bijo savo vyrams pasirodyti kitokios, na bet kiekvieno teisė...
O man asmeniškai vyras pats artimiausias žmogus mano gyvenime, todėl padėjo nuo iki visaip kaip,
**o svarbiausias buvo moralinis palaikymas, nieko nėra geriau, kai jauti šalia esantį savo mylimą žmogų...

*dabar jau supratau, tiesiog jūsų postas buvo paskutinis, todėl jį ir pacitavau mirksiukas.gif Labai dažnai pastaruoju metu matau tokių pasisakymų, kad vyras niekuo negali padėti, todėl jis gimdykloje yra nereikalingas g.gif
**būtent, moralinis palaikymas man ir buvo svarbiausias. Nenorėjau kad mane apskritai liestų, man reikėjo, kad tiesiog būtų šalia ir aš žinočiau, kad nesu viena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 16 birželio 2009 - 11:54
Abu kartus mano vyras dalyvavo gimdyme, zymiai geriau kai vyras yra salia, jei reikia gali nueiti ir gydytoja pakviesti. Nors zinau, kad visa procedura jam buvo ne is maloniuju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaistesl @ 2009 06 16, 14:13)
Abu kartus mano vyras dalyvavo gimdyme, zymiai geriau kai vyras yra salia, jei reikia gali nueiti ir gydytoja pakviesti. Nors zinau, kad visa procedura jam buvo ne is maloniuju  rolleyes.gif

nieko nepadarysi, tu tikriausiai irgi nekaifavai iš malonumo mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau, kad ne visi vyrai privalo dalyvauti gimdyme blush2.gif as pavyzdziui tai maciau, kad maniskiui nereikia ten buti schmoll.gif kiekvienas vyras irgi kaip ir moteris turi savo nuostatas, tad nereikia ju versti ir tempti su savim i ta gimdykla... manau kai kam ir mama ir sesuo gali padeti... as gimdziau visiskai viena, buvo labai sunku, bet dziaugiuosi, kad istveriau ir tikrai po vaikelio gimimo dekojau Dievui, kad vyras nemate tokio vaizdelio, nes kas zino, kaip po to jis i mane ziuretu.... g.gif manau, kad tegul islieka kokia nors dar maza paslaptis....
Atsakyti
QUOTE(inesa marija @ 2009 06 16, 20:47)
as manau, kad ne visi vyrai privalo dalyvauti gimdyme   blush2.gif  as pavyzdziui tai maciau, kad maniskiui nereikia ten buti schmoll.gif kiekvienas vyras irgi kaip ir moteris turi savo nuostatas, tad nereikia ju versti ir tempti su savim i ta gimdykla... manau kai kam ir mama ir sesuo gali padeti... as gimdziau visiskai viena, buvo labai sunku, bet dziaugiuosi, kad istveriau ir tikrai po vaikelio gimimo dekojau Dievui, kad vyras nemate tokio vaizdelio, nes kas zino, kaip po to jis i mane ziuretu.... g.gif manau, kad tegul islieka kokia nors dar maza paslaptis....

Apie vertimą manau negali būti net kalbos...

Vat dėl antro paryškinimo, man visada buvo klaustukas... Kas tai per santykiai, kad bijoma pasirodyti kitokiai... Neįsižeiskite, tiesiog man labai keista... Jei bijoma tokių dalykų, tai gal išvis ne su tuo žmogumi susiejote ateitį(aš čia apskritai, ne Jums taikau, nes girdėjau ne vieną tokį atvejį)... Man nėra baisiau, kai moterys pasakojasi, kad bijo kartu gimdyti vien dėl to, kad neva vyrai gali jomis pasišlykštėti... Tai kam tada išvis toks vyras... Kaip gali būt šlykštu palaikyti savo moterį ir išvysti gimstantį savo vaikelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 birželio 2009 - 20:15
Manau cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas smile.gif as tai noriu,kad vyras dalyvautu
ir jis nori,manau turi matyti vaiko gimima,jug tai begalo svarbu ir nuostabu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie tos nuomones, kad nelabai suvokiu, kaip galima bijoti paciam artimiausiam zmogui (vyrui) pasirodyti kazkokia ne tokia ir pan.
Nesuprantu ir vyru, kurie nenori matyti kaip gimsta JU vaikas.
Atsakyti
QUOTE(inesa marija @ 2009 06 16, 20:47)
as manau, kad ne visi vyrai privalo dalyvauti gimdyme  blush2.gif  as pavyzdziui tai maciau, kad maniskiui nereikia ten buti schmoll.gif kiekvienas vyras irgi kaip ir moteris turi savo nuostatas, tad nereikia ju versti ir tempti su savim i ta gimdykla... manau kai kam ir mama ir sesuo gali padeti... as gimdziau visiskai viena, buvo labai sunku, bet dziaugiuosi, kad istveriau ir tikrai po vaikelio gimimo dekojau Dievui, kad vyras nemate tokio vaizdelio, nes kas zino, kaip po to jis i mane ziuretu.... g.gif manau, kad tegul islieka kokia nors dar maza paslaptis....

kokia jau čia paslaptis...žmogaus gimimas yra paslaptis ir ją verta pamatyti kiekvienam vyrui, juo labiau, kai mylima moteris gimdo mylimą ir laukiamą vaiką. Patirtos emocijos, kai net širdis sudreba iš jaudulio, lieka visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
Mano vyras labai norėjo būti kartu. Ir buvo kažkurį laiką.Bet sunkiausiu momentu aš prašiau leisti mamą.Niekas negalėjo man mamos pakeist. Gal ir kvailai šioj temoj nuskambėsiu, bet tokia saugi pasijutau, kai mama atėjo. Apsakyt nemoku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 17 birželio 2009 - 00:31
mazno vyras buvo visą laiką. Per patį gimdymą žiūrėjo į mane, o ne ten. Šiaip būtinai reikia, kad kas nors dalyvautų bent jau per sąrėmius, nes reikia, kad kažkas į tualetą nuvestų, atsigert paduotų, galų gale pasišnekėtų su tavim ir t.t.
Atsakyti
mano vyras buvo salia ir saremiu metu ir gimdymo tik vat nakciai ji buvo isprase bet vistiek paryciais turejo grist nes jau reikejo eit i gimdykla... rolleyes.gif ir siaip neisivaizduoju kaip be jo buciau apsiejus ax.gif nors tiek is jo pagalbos kaip man ir tereikejo na tik kad angliskai pasneketu...o man svarbiausia buvo tai kad jis salia ir kaip sakant kencia kartu su manim.. wub.gif nors po kiek laiko kai snekejom sake spejo ir ten pamatyt kas vyksta ir mane palaikyt ax.gif biggrin.gif
o as tu vyru nesuprantu kurie bijo dalyvaut gimdyme visi vaiko gaminimo procese dalyvavo abu smileysex.gif
Atsakyti