Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(vixiuke @ 2008 06 28, 19:25)
o kokio dydžio sūrį užsakinėjat?

Aš sūrį pirkau Akropolio Maximoje, svoris 3 kg, kaina 46 litai su centais, žmonių buvo apie 50, tai visi svečiai paragavo ir nemažas gabalėlis liko smile.gif

Piršliavau šį savaitgalį aš rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 30 birželio 2008 - 12:24
MamaGita, gal jūs jau šį savaitgalį piršliavot?
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 30, 12:23)
Aš sūrį pirkau Akropolio Maximoje, svoris 3 kg, kaina 46 litai su centais, žmonių buvo apie 50, tai visi svečiai paragavo ir nemažas gabalėlis liko  smile.gif

Piršliavau šį savaitgalį aš  rolleyes.gif

o sūris buvo paprastas ar su želė gabaliukais ar šiaip koks saldus?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 30, 13:42)
o sūris buvo paprastas ar su želė gabaliukais ar šiaip koks saldus?

Su žele gabaliukais ir aguonomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 30, 13:23)
Aš sūrį pirkau Akropolio Maximoje, svoris 3 kg, kaina 46 litai su centais, žmonių buvo apie 50, tai visi svečiai paragavo ir nemažas gabalėlis liko  smile.gif

Kaip gi jums sekesi? bigsmile.gif kur buvo vestuves?
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 30, 12:45)
Su žele gabaliukais ir aguonomis  smile.gif

oi tai tada nėra labai brangiai, reikės ir man turbūt saldų užsakyti, nes paprastą turbūt nelabai kas valgys smile.gif
Atsakyti
sijonukas is tiulio Gulbiu ezerui sokti lotuliukas.gif

user posted image

http://i057.radikal....ab4b321f6d6.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 30 birželio 2008 - 13:49
Mano atmintis neapgavo,kad pirsliavo,nes tikrai minejo kad pirsliaus ar tik ne dvi svociukes buvo si savitgali smile.gif .
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 30, 12:23)

Tai papasakok kaip sekesi? Labai idomu. Kokius zaidimus zaidete, kas pavyko,kas ne? Tikrai idomu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakarma: 30 birželio 2008 - 13:52
Oi tai svočiukės pasakokit kaip praėjo viskas, MamaGita papasakok ir tu būtinai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
O sakykit, pvz, skaitant piršlio testamentą reik ir įteikinėt viską, ką "palieki"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2008 06 30, 14:17)
Sveikutės,
O sakykit, pvz, skaitant piršlio testamentą reik ir įteikinėt viską, ką "palieki"? g.gif

keliose vestuvėse teko dalyvauti, tai neįteikinėjo.

Norėčiau paklausti, gal kuri turite eiles, kurios būtų tinkamos paskaityti prieš paleidžiant balandžius? Ten kur užsakiau balandžius, salė eilių jie neturi sad.gif o inete niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Sekesi puikiai smile.gif , gal labai neišsiplėsiu su pasakojimu, nes eiga visų vestuvių daugmaž tokia pati. Žaidimų mes nežaidėm jokių, nes laiko nebuvo per daugiausia. Vos spėjom užkąsti, aplankyti Kelmės dvarą . Vestuvės vyko Kelmės raj, sodyboje. Gal aš pasakysiu kas labiausiai patiko svečiams.
Pirmoje vietoje, tai stiklainis su centais ir lėlytė sulaukė labai daug ovacijų, nes muzikantai sušuko, "O čia tai geras" . Viskas atrodė, kaip nuotraukytėje (nuotraukytę pasiskolinau ax.gif ), tik aš lėlytė pirkau vaikščiojančia ir besijuokiančią. Kai įteikinėjau jaunajai aš ją ijungiau, o jinai kavatojo ir maskatavosi kojytėmis atrodė thumbup.gif
user posted image
Taip pat visi liko sužavėti saldiniukas, turėjau labai daug (8,5 kg), tai namo parsivežiau 500 gr smile.gif
user posted image
Ir dar palydėdama jaunuosius miegoti įteikiau jaunajai naktinukus, jaunikiui kelnaites ir štai tokią pagalvėlę
user posted image
Ir dar svečiam patiko jauųjų laiškas gandrui ir gandrelio atsakymas jauniesiems, kur gandras praneša ir įspėja, kad vaikais jaunieji turi pasirūpinti patys, o kad jiems būtų lengviau pradžiai siunčia kraitelį (nupirkau medvilninį komplektuką 5 dalių, kombinziniuką, buteliuką ir čiulptukus), o kitus daiktus tokius kaip lovytę, vonelę ir t.t. atsiųs vėliau, pamačius rūbelius visų svetelių reakcija irgi buvo superinė.
Ir dar labai džiaugiuosi, kad mums pasisekė su oru, nes iš ryto, kai važiavau į kirpyklą lietus pylė, kaip iš kibiro, o vėliau visa dienelė buvo superinė thumbup.gif
O piršlio nekorė, nors buvau pasiruošus dėl visa ko, bet ačiui dievui apsėjom be šios pracedūros, nes man jinai nepatinka schmoll.gif .

Papildyta:
QUOTE(dincikas @ 2008 06 30, 15:17)
Sveikutės,

Testamento nereikia palikti smile.gif

Papildyta:
Ir dar parodau vieno sertifikato pavyzdį, čia tie, apie kuriuos seniau rašiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 30 birželio 2008 - 15:24