Trumpas svociutes pasakojimas

Rytinis lietus smarkiai nenugasdino, nes jau islekus 11 val is kirpyklos pradejo viskas gereti ir 12 val. vaziuojant i CMK islindo saulute , kuri visa diena kepino toliau ... is namu trumpai su tostu, tik nebuvau pasiruosus puokstyciu perdavimui ir pabroliukam uzsegimo, tai kaip sakant viskas vyko spontaniskai, tevai palaimino pabuciavimu ...
CMK - labai graziai pasveikino praneseja, ateje sveciai kieme isgere sampano su sveciais ir vykome link baznycios ...
Baznycia iejome visi, buvo smuikininke, kuri suteike visai ceremonijai kazkokio neapsakomo siurpuliuko

, taip pat kunigelio paprasiau pasventinti seimos zidini, kuri buvau paemusi. Iseinant konfeti-sirdutes, roziu ziedlapiai, smuikas

... paleidziami balandziai grieziant smuikui taip pat . Keli zingsniai nuo baznyteles teka Nevezis, tai ant sio tiltuko pakabinome spynele, o sugrize Jaunieji prieme sveikinimus is atvykusi bendradarbiu. Kunigeliui svociute atsidekodama padave tortuka su sampanu
Gamta - ant bato surasem vardus. JAunoi buvo pasirupinusi spalvotais dideliais skeciais (vienspalviais) tai nuotraukose labai zaismingai su jais poros aatrode kai lietus keliom minutem prapliupo. Tiesa, kol tuoke baznycioje lietus pyle kaip is kibiro, o isejus atrodo, kad nei lasas nenukrito

Visu zaidimu , kuriuos buvau pasiruosusi nesuzaidem, nes tiesiog laikas bego labai greitai, kol uzkandome, liko laiko keliems zaidimukams - koja atpazinti, atspeti kuris bucinukas jaunosios, atpazinti jaunaji - tada jaunuju fotosesija gamtoje ir visos svitos .............. isvykstame i kita gamtos vieta, o kol vykstame visi kartu traukiame dainas

... kitoje vietoje jau spejome idomesniu zaidimu suzaisti:
*Labai patiko su balionu - nuridenti nuo pat zemes iki kaktos be ranku, visi taip stengesi
**Banana suvalgyti be ranku, nupirkau pacius ilgiausiu kokie tik buvo - tik pastaba reiktu tai zaisti ne is karto visoms poroms, nes nebespeji stebeti, visi taip greit tai padare

ir uzfiksuoti visus sunku
buvau pasiruosusi ir dar daugiau, bet nebespejom
Papildyta:Jaunieji mete akmenukus su blogais dalykais.
Griztant dainos , nors buvau pasiruosusi klausimus atsakymus ir ICQ koeficiento nustatymo klausimus, neprireike vis trauke dainas ir dare kokteilius, buvo linksma i rbe zaidimu
Grizus stalo ispirkimas - super , visiems labai patiko du baltos, du burbuliuku ir du saldaus

reikia greit deretis, nes vienas vos neitare ka mes cia sumastem

... saldainiu karolius trauke irgi ispudingai
Sveikinimai sveciu.
Prie stalo tostas, ilgiausiu metu - karstas
NA ir tada visos kitos linksmybes - ramune, obuolys su spyglaiis, aukcionas, valsas su saltom ugnelem ir burbulais, pirslio polka (buvau nupirkusi dvi siaudines kepures mot ir vyr) vyko improvizaminas, visi labai plojo
zidinys ir daug dar visokiu fintu be stalo komendantu ir kitu nominaciju ... tiesiog kam idomu smulkiiau klauskit butinai pasidalinsiu.
24 val. helio balionai ( su siais turejom nesklandumu, jokiais budais nepatikekit kad 28 cm istrizaines pripustas balioans kita vakara pakles ugnele

) 5 vnt vienoje vietoje taip ... zibintai ir vainikavo ispudingi fejerverkai, nors galvojome neleisti, bet patikekite tikrai nebuvo visko per daug ...
Tortas ir sokiai, sekantis uzsedimas, puokstes metimas, vardas ant pado , pokstas su kelraiscius - istraukiamas stringas - nuotaka

. Pamergytem stringiukai su eismas draudziamas zenklu + masinytes pabroliukams, palydetuves miegui su krepseliu ir meiles receptu.
O LABIAUSIAI SVECIAI juokesi ir verke ir dvieju praneseju, kurie skaite pranesima su teniso kamuoliuku ir akiniais

apie tai kalbejo ilgai ..............
Antra diena Suris, Diplomai, Kelione Pirslio, skrynele jauniesiems, dovanos tevams, kur termometras, medaus backute, gesintuvas ir dirzas .... svocios vogimas
oi oi oi kaip buvo linksma ir visko daug
VISAI noreciau PAKARTOTI

buvo sunku, bet deka JUSU VISU tai pavyko,
ACIUUUUUUUUUU