QUOTE(agnemonas @ 2008 07 10, 17:41)
As risau uz saldainio galo su nerta balta virvute, mazais tarpeliais, mazuliukus "bibi" saldainius.
Mergickos prasau gelbekit SOS SOS SOS, ryt vestuves, nu man mano scenarijuj rutu vainikelio dalis nepatinka. Kaip daryt, jei vestuves vienos dienos. Pirma nuimt vainikeli, idet i dezute ir atiduot jaunikiui (musu krastuose jo niekas nedegina), po to nuimt nuometa ir persegt pirmai pamergei, ir galiausiai padaryt gaspadoriais. Ar kaip??? Gal kuri turite grazius zodzius kai perduodamas rutu vainikelis jaunikiui. Savo popieriuose krapstaus krapstaus, lyg ir matau, bet niekur nerandu. Prasau padekit man nesusipratelei.
Miela, ......., gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbu, su žaliu rūtų vainikėliu.Tačiau atėjo momentas kai tenka atsisveikinti su savo jaunyste.
Rūtų vainikėlis daugiau nebežaliuos, o tu , šildysi savo ištikimybe šeimos židinį ir galėsi auginti gražiausias žemėje gėles vaikus.
NUIMTI VAINIKĖLĮ
Šį vainikėlį mes įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jaunajam, kad saugotų.
Pagal papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias.
NUOMETO NUĖMIMAS(apie 00.30 val.)
(turėti skarelę dėžutėj)
Jaunoji nuometą laiko ant savo galvos tik žiedų sumainymo dieną.Jau po 12 ir jis tau nebepriklauso.Šiandien tu jau moteris.
O baltas nuometas liks tik sapne. Mes jį tuoj nuimsime ir veltui tūnoti nepadėsime.
NUOMETĄ PRISEGAM PIRMAI PAMERGEI
Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą mes su piršleliu pasikrapštėm po vestuvines tradicijas ir suradome antikvarą.
Šioje dėžutėje yra jaunosios nuometas.Tačiau ne žiedų sumainymo ir ne tas laikinas nuometas.O MOTERS nuometas ‼ kurį jaunoji galės nešioti visą likusį savo gyvenimą.
Anyta, prašome uždėti kuklumo simbolį savo martelei.
ANYTA RIŠA SKARELĘ ir prijuostę
gal pades....