Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 10, 13:59)
Mergaitės, kokiu principu tuos saldainius surišat į girliandą?

Miargosss  help.gif  help.gif  help.gif Ant stalo- pusantro kg. saldainių ir aš, nabagė  doh.gif

Na as nusipirkau 10 m. kapinuko raudono siauro, susukau ji i kamuoliuka, kad nesipainiotu. emiau saldaini, per jo ta galiuka aprisau virvute vienu mazgiuku jis visai stabiliai susirisa. tada emiau kita saldaini ir taip visus 10 m. biggrin.gif Bet ziuriu mergytes dar graziau sugalvoje abu galus risa su juostele, man taip dar graziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 07 10, 17:41)
As risau uz saldainio galo su nerta balta virvute, mazais tarpeliais, mazuliukus "bibi" saldainius.

Mergickos prasau gelbekit SOS SOS SOS, ryt vestuves, nu man mano scenarijuj rutu vainikelio dalis nepatinka. Kaip daryt, jei vestuves vienos dienos. Pirma nuimt vainikeli, idet i dezute ir atiduot jaunikiui (musu krastuose jo niekas nedegina), po to nuimt nuometa ir persegt pirmai pamergei, ir galiausiai padaryt gaspadoriais. Ar kaip??? Gal kuri turite grazius zodzius kai perduodamas rutu vainikelis jaunikiui. Savo popieriuose krapstaus krapstaus, lyg ir matau, bet niekur nerandu. Prasau padekit man nesusipratelei.

Miela, ......., gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbu, su žaliu rūtų vainikėliu.Tačiau atėjo momentas kai tenka atsisveikinti su savo jaunyste.
Rūtų vainikėlis daugiau nebežaliuos, o tu , šildysi savo ištikimybe šeimos židinį ir galėsi auginti gražiausias žemėje gėles – vaikus.

NUIMTI VAINIKĖLĮ

Šį vainikėlį mes įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jaunajam, kad saugotų.
Pagal papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias.

NUOMETO NUĖMIMAS(apie 00.30 val.)
(turėti skarelę dėžutėj)

Jaunoji nuometą laiko ant savo galvos tik žiedų sumainymo dieną.Jau po 12 ir jis tau nebepriklauso.Šiandien tu jau moteris.
O baltas nuometas liks tik sapne. Mes jį tuoj nuimsime ir veltui tūnoti nepadėsime.

NUOMETĄ PRISEGAM PIRMAI PAMERGEI

Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą mes su piršleliu pasikrapštėm po vestuvines tradicijas ir suradome antikvarą.
Šioje dėžutėje yra jaunosios nuometas.Tačiau ne žiedų sumainymo ir ne tas laikinas nuometas.O MOTERS nuometas ‼ kurį jaunoji galės nešioti visą likusį savo gyvenimą.
Anyta, prašome uždėti kuklumo simbolį savo martelei.

ANYTA RIŠA SKARELĘ ir prijuostę

gal pades.... 4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

oi gelbekite mane svociutes, isvaziavau i lietuva ir palikau savo kompe zodzius apie siredele su raktais, negalvojau to daryti, bet vis tik darysiu...gal kas galite atsiusti man i emaila tuos zodelius:
keidukynaite@hotmail.com

tiesa nespasisveikinau su jumis! tikiuos kas jau svociavote viskas pavyko gerai, man belio tik dvi dienles ir jau laukia svente, beveik pasiruosus, tik vat scenariju dar delioju po biski...oi kaip bijau!!
na parasysiu kaip sekes kaip grysiu namo i londona!
Atsakyti
Aha, raganos, išlindot, kai našlaitė visus saldainius surišo dry.gif
Atsakyti
As daraiu stalo ispirkimui karolius apgavikams pirsliams ir jauniesiems.
Atsakyti
Ciocia Polia, o tu visus saldainiukus risai tokiom mazom juosteles atkarpelem ar cia tik taip atrodo?
Atsakyti
gal kas susiduret su tokia situacija - jaunoji teka pirma karta, jaunasis - antra. abu turi dukryte... gal buvo kam atvirksciai - jaunoji antra, jaunasis pirma... kaip laikrastukyje parasyti, kad jaunuju neizeisti nei vieno? ten kur rasos "abu veda pirma karta (!). Vaiku anei vienas anei abu nei vieno neturi (!!)" ir pan...

kazka originalaus noretusi. apie vaikiuka tai ka grazaus sugalvosiu, tik kaip toj vietoj issisukt??? ax.gif

be to, kaip tada zaidimas su kopustais? tegul iesko - tas gims antras, ka suras, ane? tik po to zodzius pakeist, kad jau meiles vaisiu turi, tik vis dar nezino, kaip jis atsirado ar kazka panasaus 4u.gif

ir dar noreciau nuomones - su tom visom tradicijom. zinoma, reiktu tartis su jaunaisiais kaip jie nori... bet pvz. manau kad seimos zidiny tevai gali perduoti. tik jau manau, kad islydejimo nebebus, nes jie jau 5 m. kartu gyvena, o dukrai 4 m.... smile.gif

lauksiu jusu ideju ir nuomoniu. wub.gif
Atsakyti
o tu visus saldainiukus risai tokiom mazom juosteles atkarpelem ar cia tik taip atrodo?

O kas beliko vargšei mergaitei, kai visos taip atkakliai tylėjo? doh.gif
QUOTE(ingina @ 2008 07 10, 17:53)
laikrastukyje parasyti, kad jaunuju neizeisti nei vieno? ten kur rasos "abu veda pirma karta (!). Vaiku anei vienas anei abu nei vieno neturi (!!)" ir pan...

Kaip nors humoro forma viską varyk unsure.gif Aš rašyčiau: abu veda ne pirmą, bet gal paskutinį kartą. Kiek vaikų turi- vienas ponas dievas težino: nuotaka sako, kad vieną, jaunikis savo noru neprisipažįsta.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 10, 21:24)
O kas beliko vargšei mergaitei, kai visos taip atkakliai tylėjo?  doh.gif

nu nereikia lialia, bigsmile.gif net kelis postus ta pacia diena rasiau kaip suristi irnesakyk.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 10, 16:27)
Aha, raganos, išlindot, kai našlaitė visus saldainius surišo  dry.gif
Va, mano 6 metrai  bebe.gif

čia iš pusantro kg tokia ilga išėjo? g.gif
O Puka tikrai buvo aprašius vakar berods, kaip rišti mirksiukas.gif na bet ir pati šaunuolė, sugalvojai smile.gif aš jei turėsiu laiko, irgi žadu daryti...o jo vis mažėja, baimė auga, kitą 5dienį turėsim jau progos pasireikšti su vyru smile.gif
Atsakyti
Smagu visoms jau greit greit ta šventė wub.gif

o man tai atrodo dar taip toooooli ji ir niekad neateis doh.gif

Aš tai galvoju daryti saldainių virve tokia: nupirksiu dovanų juostelės, ir ant jos prisegti su tuo segtuvu kur kaip kad būną sąsiuviniai susegti g.gif kas kažkiek cm g.gif bet dabar galvoju gal visai nesamonę buvau sugalvojus g.gif CP labai graži saldainių virvė man thumbup.gif

Dabar jau gaunasi taip kad išlydėjimas iš namų jaunikio kaip ir bus, bet be fotografų ir filmuotojų. Žodžiu jaunoji mano sako kad, jokio išlydėjimo nebus tik susitikti visiem, ir važiuot į bažnyčią, o ji su savo tėvu viena atvažiuos limo. BET, aišku kad mama su močiutę jaunikį norės palaimint, ir tai aš jai sakiau, sako tegu laiminą tu nieko nesiruošk. BET kaip atrodysim mes abu su piršliu tada? g.gif kaip jūs darytumėt tokioj situacijoj? Ar pasiruošt man ką nors? O jeigu jau pasiruošt tai, tai gal reiktų ir poras kaip ir supažindint, nors jos visos pažystamos, ir vėl gi niekas to neįamžins g.gif
Ai nu žodžiu susibalamutinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 11, 00:16)
Smagu visoms jau greit greit ta šventė wub.gif

o man tai atrodo dar taip toooooli ji ir niekad neateis doh.gif

Aš tai galvoju daryti saldainių virve tokia: nupirksiu dovanų juostelės, ir ant jos prisegti su tuo segtuvu kur kaip kad būną sąsiuviniai susegti g.gif  kas kažkiek cm g.gif  bet dabar galvoju gal visai nesamonę buvau sugalvojus g.gif  CP labai graži saldainių virvė man thumbup.gif

Dabar jau gaunasi taip kad išlydėjimas iš namų jaunikio kaip ir bus, bet be fotografų ir filmuotojų. Žodžiu jaunoji mano sako kad, jokio išlydėjimo nebus tik susitikti visiem, ir važiuot į bažnyčią, o ji su savo tėvu viena atvažiuos limo. BET, aišku kad mama su močiutę jaunikį norės palaimint, ir tai aš jai sakiau, sako tegu laiminą tu nieko nesiruošk. BET kaip atrodysim mes abu su piršliu tada? g.gif  kaip jūs darytumėt tokioj situacijoj? Ar pasiruošt man ką nors? O jeigu jau pasiruošt tai, tai gal reiktų ir poras kaip ir supažindint, nors jos visos pažystamos, ir vėl gi niekas to neįamžins g.gif
Ai nu žodžiu susibalamutinau doh.gif

Nesibalamutink mirksiukas.gif , porų nepažindink, o tu tark keletą žodelių ir tegul palaimina mama ir močiutė. Jei nori galiu net ir žodžių pas save paieškoti gal ką pritaikysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 10 liepos 2008 - 23:47