Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(libaja @ 2008 07 16, 18:44)
Ko tokia tyla??

Dirbam, siuvam, krapštomės doh.gif
Atsakyti
Na aš ir tada įmesiu pasirodyt maišelius stalo komendantam, ir saldainių virvę, kuri man pastoviai trukinėja (nuotraukoj matosi irgi sutrūkus) gun_bandana.gif gun_bandana.gif nekenčiu aš jos, bet vistiek aš ją padarysiu lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu faini abieju maisiukai ypac convict tie raistukai thumbup.gif , o cia jus pacios tokios darbsciarankes??? ar kazkaur uzsakinejot? blush2.gif o virve truksta mnau del to, kad nera vienijancios visus saldainiukus virveles, del to daugelis ant plono kaspinelio ir risa, bet tu ja iveiksi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieshka: 16 liepos 2008 - 20:02
QUOTE(convict @ 2008 07 16, 20:30)
pastoviai trukinėja  (nuotraukoj matosi irgi sutrūkus)  gun_bandana.gif 

Man atrodo, per arti vienas ito saldainius riši, todėl ir trūkinėja g.gif
QUOTE(agnieshka @ 2008 07 16, 21:01)
o cia jus pacios tokios darbsciarankes???

Convict tai nupirko ir psio. O aš tai ką, lietuvaitė auksaplaukė nabagė, nuosavom rankenom ir kojom viską: linelius roviau, myniau, šukavau, audžiau, siuvau... Nuosavom... nail.gif Girkit ir aikčiokit, nu, kokia auksarankė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshka @ 2008 07 16, 21:01)
Nu faini abieju maisiukai ypac convict tie raistukai  thumbup.gif , o cia jus pacios tokios darbsciarankes??? ar kazkaur uzsakinejot?  blush2.gif o virve truksta mnau del to, kad nera vienijancios visus saldainiukus virveles, del to daugelis ant plono kaspinelio ir risa, bet tu ja iveiksi  thumbup.gif

Aš pirkau, bazei, po 5 lyg ir litus blush2.gif
Tai va kad ta virvę aš dariau iš atskirų trumpų siūliukų, surišdavau visas saldaines ir uždegindavau, ir vėl po to kitai kitą trumpą siūliuką ir t.t. doh.gif
Aš jau į tas saldaines nebelendu, vyras sakė padarys lotuliukas.gif dar lauke viena kliūtis saldainių nomedos įpakavimas į kitokius popierėlius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 16, 21:29)
Man atrodo, per arti vienas ito saldainius riši, todėl ir trūkinėja  g.gif

Convict tai nupirko ir psio. O aš tai ką, lietuvaitė auksaplaukė nabagė, nuosavom rankenom ir kojom viską: linelius roviau, myniau, šukavau, audžiau, siuvau... Nuosavom...  nail.gif Girkit ir aikčiokit, nu, kokia auksarankė  cool.gif

Ajai, nugi malačius kol nemačius hihihi.gif

Aš girliandą irgi pasdariau šiandien, apie 8 metrus hihihi.gif. Bet saldainius rišau ne vieną prie kito, o kas kokius 5 cm. Vyras kad pradėjo tempt iš maišiuko tai liuksiniai rodės. Įmesiu fotkę vėliau kada.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 16, 21:29)
Man atrodo, per arti vienas ito saldainius riši, todėl ir trūkinėja  g.gif

Convict tai nupirko ir psio. O aš tai ką, lietuvaitė auksaplaukė nabagė, nuosavom rankenom ir kojom viską: linelius roviau, myniau, šukavau, audžiau, siuvau... Nuosavom...  nail.gif Girkit ir aikčiokit, nu, kokia auksarankė  cool.gif

ir juostelė liaudies motyvais thumbup.gif , man irgi reiks pradėti kurpti, sijonus gulbių šokiui, naktinius, maišelius ir t.t , bet dar va su krikštynom neužbaigiu tai labai dubliujasi darbai doh.gif , bet jau nuo kitos savaitės kibsiu į realiai matomus darbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 17, 00:04)
ir juostelė liaudies motyvais  thumbup.gif

Na, man kažkaip netyčia gaunasi surišt su lietuviškomis tradicijomis arba gilia prasme viską- linas, natūrali oda, "magiški" skaičiai 3, 12 ir pan. Vakar piršlys pirko kai ką, pasirodo, daiktai pagaminti iš medžiagos, simbolizuojančios darną, santarvę.
Žodžiu, protingas gilias paslėptas mintis supras, o durniui gi nebūtinai, a nia? hihihi.gif

Varau miestan paskutinių smulkmenų medžiot. Ale jau oreeelisss pagerintas doh.gif
Atsakyti
oi merginos, šian man paskutinė pasiruošimo diena blink.gif ryt jau varysim į trasą. bandaujau jau susidėti visus taškus ant i na ir niekaip nesugalvoju su tuo netikru liudijimu kaip daryti (draugas atskanavo mūsų liudijimą, pakeitė įrašus ir gavosi na labai jau tikras smile.gif ) Noriu paklausti, kaip manote, kai jau pristatysim kur buvom ir pan, kad gryzo tokia ir tokia seima (jaunosios pavardę sakysim) ir paleisim liudijimą per rankas, ką tuo tarpuy daryti? Siūlyt jau išgerti už tą šeimą ar kažkaip suptiliai pasakyt kad prisimelavom ir tikrą pavardę pasakyti (jaunojo)? niekaip nesumąstau, jau galva nebedirba (po mergvakario) smile.gif
Atsakyti
dar toks klausimukas, po 2 užsėdimo vyksta šokiai o poto 12 val mes piršliai sveikinsim jaunuosius, dainuojam ilgiausių metų ir šudom fejerverkus. Tai kaip manot, jei pasveikinsim mes su piršleliu salėje kai visi šoka ir pakviesimį lauką dainuoti ilgiausių metų ar prie stalo geriau?
Atsakyti
Vixiuke, as buvau pasiruosusi tam bajeriukui su pavarde, tai tiesiog pristacius nauja seima parodai liudijima, pasiulai isgert, stebi reakcijas, bet ilgai neuztruk, kad nesigautu nejauki pauze...tada gali sakyti, kad pajuokavom truputi, juks reikejo pirslio melagio varda pateisint....... o tada turetu eiti standartinaii zodziia, is naujo pristant seima....ir yra tokie zoziai:
"Daug yra gražių žodžių, tačiau jų neužtenka norint išreikšti širdingiausius linkėjimus jums. Nuo šiol jūs – viena šeima, vienas kelias, viena liepsna.
Nepamirškite, gyvenimas bendras ne vien pavarde (pabrezti), bet ir rūpesčiais, džiaugsmais ir lūkesčiais. Kartais reikia vieno žodžio suprasti, vieno vienintelio žodžio paguosti ir vieno vienintelio žodžio atleisti. Lai ši diena, pradėta duona ir druska, visam gyvenimui pavirsta medumi.
tiesa mes sita dalyka kitaip panaudojom, mat pabijojo jaunieji teveliu reakcijos, Tai tiesiog patylom, jau uzkandziaujant, draugu stalui pasiuntem ta padirbtaji liudijima, liuks buvo stebeti reakcijas, daugelis gusciodavo peciais, rodydavo kaimynui, keli net akis pasitryne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 17, 08:48)
Siūlyt jau išgerti už tą šeimą ar kažkaip suptiliai pasakyt kad prisimelavom ir tikrą pavardę pasakyti (jaunojo)? niekaip nesumąstau, jau galva nebedirba (po mergvakario) smile.gif

siūlyt išgert,aišku, o tame netikrame liudijime juk vis tiek bus kažkas parašyta, kas išduos apgavystę? tai ir nereikia nieko sakyt, patys supras, o kas nesupras - kiti paaiškins mirksiukas.gif

QUOTE(vixiuke @ 2008 07 17, 09:39)
dar toks klausimukas, po 2 užsėdimo vyksta šokiai o poto 12 val mes piršliai sveikinsim jaunuosius, dainuojam ilgiausių metų ir šudom fejerverkus. Tai kaip manot, jei pasveikinsim mes su piršleliu salėje kai visi šoka ir pakviesimį lauką dainuoti ilgiausių metų ar prie stalo geriau?

jeigu iš šokių salės į lauką, tada lauke ir ilgiausius giedokit. mes ilgiausius giedojom ne 12 val, o tik grįžę prie stalo, šampaną irgi atidarėm iš karto, o 12 val sureikšmint kam? juk ne naujieji metai ax.gif
Atsakyti