Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės gimimas

wub.gif aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolės abi mergytės-aukit sveikos ir gražios 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuostabi istorija!Nuostabi mamytė! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...Mano vyriausiam sūnui 17 metų. Jei tai būtų dukra - man labai sunku įsivaizduot, kad jau galėtų būt mama unsure.gif Bet matau, kad taip būna. Ką aš čia šneku - aišku, kad būna lotuliukas.gif . Tik mes visada tikimės kad mūsų vaikams taip neatsitiks... Bet Tu šaunuolė! Palaikau tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma ir grazius zodzius visoms mamytems 4u.gif

QUOTE(ginaema @ 2008 11 09, 22:12)

aciu mirksiukas.gif nemanau,kad reikia bijoti tokio dalyko kaip vaikelis,nesvarbu kokio amziaus busima mamyte. jei ivyko taip tai ivyko smile.gif aisku nekalbu apie 13metes. bet buna visko. kartais tevai daro pernelyg didele tragedija is viso sito smile.gif ir nepagalvoje gali sitiek prisneketi ir iskaudinti savo dukra. jei mano dukrytei taip nutiktu,nepulciau rekti ir nesakyciau,na kodel taip nutiko mano vaikui???? padeciau is paskutiniuju,nes tikrai gerai zinau kaip yra reikalingas bent jau moraliskas palaikymas. ypac is tevu. ir taip jauna mergaite bijo tevams pranesti tokia zinia,o jei dar tevai puola,patikekit sunkiau nebuna. gyvenimas ir jaunyste nesugadinta tikrai smile.gif as jauna mama,bet turiu tikslu ir ju sekmingai siekiu. man vaikelis nei mokytis nei dziaugtis gyvenimu netrukdo. kaip tik sakyciau,dukryte man teikia tokia didziuli dziaugsma,tokia palaima wub.gif del jos padaryciau viska..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 15 lapkričio 2008 - 01:16
Labai graži istorija ir nuostabi dukrytė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sinelga,aciu 4u.gif
Atsakyti
net neabejoju, kad kada nors tavo dukryte padekos tau uz toki grazu laiska 4u.gif wub.gif
esi tikra saunuole, stipri mamyte wub.gif
aukit sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Kaip faina.. šaunuolė kad ryžaisi tokiam atsakingam žingsniui ir sulaukei savo angeliuko..aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
linkejimai jusu saimai, aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Graziai parasyta thumbup.gif .Aukit dideles ir sveikos wub.gif
Atsakyti
Kaip graziai aprasyta... wub.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai graži istorija thumbup.gif net susigraudinau cray.gif
Atsakyti