Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės gimimas

labai jums aciu uz palaikyma wub.gif man tai labai svarbu wub.gif
Atsakyti
Labai graži istorija 4u.gif Nuostabi tavo dukrytė wub.gif Aukit sveikutės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kabai jau graziai istorija aprasyta... wub.gif thumbup.gif Net apsiverkiau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveikinam mejja ir mazaja saulute. aukit sveikos, linksmos. lbai sauniai parasyta, daug jausmu, meiles ir silumos. labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai šilta istorija wub.gif Smagu, kad mamytė vis tik ryžosi gimdyt, nors ir būdama jauna 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai parašyta wub.gif Dukrytė tokia linksmuolė biggrin.gif Daug laimės jums ir nuostabių gyvenimo akimirkų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armaneda: 02 vasario 2009 - 19:40
labai aciu jums uz palinkejimus smile.gif maniau,kad mano gimdymo istorija jau pamirsta blush2.gif mirksiukas.gif

Cytrinka,tikrai dziaugiuosi,kad nusprendziau gimdyti. del sio sprendimo nei sekundes nesigailejau wub.gif dabar mano dukrytei jau 10menesiu,moka net pabuciuoti mane wub.gif
Atsakyti
labai graziai ,siltai ir jausmingai aprasei wub.gif apsiverkiau blush2.gif o dukryte tikra princesyte
PAGARBA,kad nepabijojai buti jauna mama
Atsakyti
Labai grazi istorija smile.gif Nei as pirma nei as paskutine kuri apsiverkiau smile.gif Butinai susiruosiu ir parasysiu savo gimdymo istorija smile.gif thumbup.gif

Saunuole mamyte!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
NuOstabi istOrija wub.gif Oj kaip noriu ir savO MažyliO sulaukti nestuke.gif wub.gif Jums laimės, sėkmės, svaikatos, džiauGsmo ir daugGg meilės mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deisamama @ 2009 02 21, 12:19)
PAGARBA,kad nepabijojai buti jauna mama

aciu wub.gif dabar man tai net privalumas buti jauna,o ir ateity manau dukra dziaugsis,kad turi jauna mama smile.gif

QUOTE(Zvaigzdute777 @ 2009 02 21, 14:05)
Butinai susiruosiu ir parasysiu savo gimdymo istorija smile.gif 

aciu 4u.gif butinai parasykit smile.gif bus ir dukrytei prisiminimas.

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 02 21, 15:08)
Oj kaip noriu ir savO MažyliO sulaukti

aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif pamatysi,laaaabai greit laikas praeis,o paskui ilgesies mazylio judesiuku ir aplamai to nepaprasto jausmo buti nestuke nestuke.gif as jau ilgiuosi,bet antram dar ankstoka,nes daug planu turiu.
Atsakyti
labai graži istorija, šaunuolė mamytė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti