Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

QUOTE(Lithium @ 2010 03 25, 18:52)
gal kam bus įdomi statistika

Kalbant apie apklausas ir statistiką... kai mums m-kloj 10 klasėje išdalino anketas, didžioji klasės priskiedėm, kad jau turėjom lyt. santykių ir t.t., nors realiai dauguma - tik baigę m-klą. ax.gif Manau, per keliolika metų nelabai kas pasikeitė, siūlau netirštinti spalvų ir aklai netikėti tų apklausų rezultatais arba anketas dalinti ne klasėse per pamokas - kai šalia sėdi ir žvilgčioja suolo draugas, sunku susilaikyti neparašius, kad jau esi visko bandęs, daug patyręs, suaugęs ir t.t., nes bijai būti išjuoktas, pavadintas mažvaikiu... tokio paties mažvaikio rolleyes.gif
O štai kokia nauda medikams ir farmacininkams neva autoritetingai (pasitelkiant tokių a la tyrimų rezultatus) kalbėti apie tai, kad "Lietuvoje visi paaugliai tai daro" - jau kita įdomi tema - apie jų atsakomybę ir slaptus kėslus.
Atsakyti
Dar radau 4u.gif
Lytinio brendimo amžiaus mergaičių sekimas.
http://www.aklinika....ujienos/?pid=95
Atsakyti
QUOTE(Gloris @ 2010 03 22, 20:12)
Iš tikrųjų kodėl tik mergina turi rūpintis ir galvoti, kaip apsisaugot. Labiau apsisaugojimo priemonės turėtų rūpėt vyrukams. g.gif  Pradėt visai jaunai ryt tabletes... Savo dukrą mėginčiau nuo to atkalbėt, jeigu ji manim pasitikėtų, stengčiaus įtikint. 4u.gif

nevisiškai. pati mergina turi galvoti, kaip saugotis, o ne mama. mama turi galvoti tik kaip padėti dukrai išvis susilaikyti.
Atsakyti
Kaikurių berniukų vulgarumui nėra lygių.
Puikiai žinau kaip jie nori smileysex.gif .
ypač 14 - 18 metų vaikinai .
Merginos irgi ne ką santūresnės, "išsičiūstina " į mokyklą kaip į kokį " pigių mergaičių baliuką" . Sesė sakė, jog džiaugiasi, kad atvedžiau ją į protą, mat sako : Dabar šokčiau aplink stulpą.
Reikia kalbėtis su savo atžalomis. Puikiai žinome, kad visvien TAI kažkada įvyks, bet mes savo vaikams norime geriausio, ir kad jei tai įvyktu, tai bent su tinkamu žmogumi ir apsaugos priemonėm . smile.gif Autorės žinute netikiu. Per daug vaikiška. Nepamirškime, mamytės, kurios dukreles turi , smile.gif Jos nori būti gražios, tačiau jūs, turit puikią patirtį, papasakokite kaip jos gali atrodyti gražios (nors ką čia kalbėti, jos tokios ir yra smile.gif ) . Pasidalinkite patirtimim ir apie "špaklių". Baisu pažiūrėti į tas "mergelkas " kur vienoj rankoj cigaretė, kitoj alus, o pudra penkiais tonais per tamsi. Sėkmės auginant atžalas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktusiuke445: 11 gegužės 2010 - 16:08
Turiu pažįstamą 14metę, kuri tai daro nuolat, su žymiai už ją vyresniu vaikinu. Ji jaučiasi tam subrendusi ir labai suaugusi... Gaila man tokių žmonių. Sako, kad tai MEILĖ. Mhm, tegu papasakoja bobutei. doh.gif
Galbūt problema tame, kad tėvai su ja apie tai pakankamai nesikalbėjo ir pan.
Nu ždž, ne mano kiškis, ne man ir kištis. Linkiu laimės tai merginai...
Atsakyti
ko cia stebetis, neseniai vyras mane apsviete, kad jau pries 15metu paaugliai nuo 13-16m pilnu tempu smileysex.gif ir jau tokio amziaus paaugles n abortu jau pasidariusios doh.gif swoon.gif
Pasijutau ziauriai atsilikusi, o siais laikais kaip, gal jau nuo 12m merginos pradeda
Atsakyti
13-14metų tikrai per anksti schmoll.gif bet gi nevaikščiosim paskui kiekvieną ir nežiūrėsim ką daro doh.gif tiesiog gal daugiau kalbėti su vaiku apie tai reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2010 05 12, 19:19)
ko cia stebetis, neseniai vyras mane apsviete, kad jau pries 15metu paaugliai nuo 13-16m pilnu tempu  smileysex.gif ir jau tokio amziaus paaugles n abortu jau pasidariusios  doh.gif  swoon.gif
Pasijutau ziauriai atsilikusi, o siais laikais kaip, gal jau nuo 12m merginos pradeda

Visada buvo visokių paauglių, nereikia nei vienos pusės absoliutinti. Mano dukters visa draugių šutvė (16-17 metės) vis dar rausdamos vaikinus kabina. Kai jos buvo 13-14 intensyviai užsiėmė maivymusi viena prieš kitą, žvalgymusi į bernus ir bjaurėjimui jais. Dabar gi jau nesibjauri bet ir į lovą nepuola.
Atsakyti
tokio amziaus jau apie sexa galvot?? dieve.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2008 07 21, 13:58)
Kažin kiek metų temos autorei? Tekstas labai nerišlus.

mano drauge budama 16, buvo nescia ir padare aborta kai suzinojom net plaukai atsistojo, o kitai 17metu augina toj bus metukai berniukui tai kaip pagalvoji kad galyma atsikratit po sirdim nnesiota atzalelia
Atsakyti
http://www.lpi.lt/27...-pasaulyje.html Gal jau ir kartoju šią nuorodą, bet atsidariau temą, įvedžiau į "Google", spustelėjau, ir vos akys neiššoko blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Panelytė straipsniuke kažkaip nerealiai čia man atrodė...
Papildyta:
QUOTE(sveeksna @ 2010 05 15, 21:47)
tokio amziaus jau apie sexa galvot?? dieve.. blink.gif

Manau, jog tas mintis stimuliuoja hormonai... biggrin.gif
Atsakyti
Ka kalbet apie lytiskai santykiaujancius vaikus baisu g.gif ... vien paziurejus i ju isvaizda kiek prisidaze kokio ilgio sijonai ir kokio dydzio iskirptes pasidaro baisu blink.gif
Manau truputi turi itakos ir tevu auklejimas ir netinkama aplinka juk ka vaikas mato ta jis bando pakartoti smile.gif
Atsakyti