Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

QUOTE(betemos @ 2010 08 11, 22:14)
Ka kalbet apie lytiskai santykiaujancius vaikus baisu g.gif ... vien paziurejus i ju isvaizda kiek prisidaze kokio ilgio sijonai ir kokio dydzio iskirptes pasidaro baisu  blink.gif
Manau truputi turi itakos ir tevu auklejimas ir netinkama aplinka juk ka vaikas mato ta jis bando pakartoti  smile.gif

as taip pat manau kad tevu auklejimas turi itakos. Juk tam ir skirti tevai,aukleti , priziureti kad vaikas eitu doru keliu. na o mano panelyte, tai dar kaskaip nesizvalgo i berniukus.
Atsakyti
QUOTE(justinele159 @ 2010 08 11, 20:06)
http://www.lpi.lt/27...-pasaulyje.html Gal jau ir kartoju šią nuorodą, bet atsidariau temą, įvedžiau į "Google", spustelėjau, ir vos akys neiššoko  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Panelytė straipsniuke kažkaip nerealiai čia man atrodė...

man tai klausimas, kas tokiom mergaitem vaikus uztaiso.. va cia tai iskrypeliai turi but blink.gif
Atsakyti
pedofilu kaip ir geju gi buvo visais laikais manau
Atsakyti
QUOTE(undinele... @ 2008 06 20, 21:16)
o kiek tau metu kad tavo draugei 9???

Atsakyti
Nemanykit kad 12 -13 tas amzius kai jie tik fantazuoja.
kai buvau paaugle turejau ir jaunesniu draugu. Tuo tarpu kai pati dar buvau nekalta (16metu) is tu jaunesniu sulaugdavau ivairiu klausymu. 12 metu kaimyne skambino isigandus ir klause ar gali pastoti nors dar nesirgo niekada mm o prezervatyvas plyso!!! Buvo dar toks vaikinas 13 metu kurio klasioke pastojo nuo jo. Laimei issaiskejo kad ten privataus ginekologo bandymas pasipelnyti , taciau net ir tokio amziaus jie tai daro. Tiesiog yra tokiu tevu kurie isivaidzuoja kad ju vaikas dar mazas ir jam anksti apie viska suzinoti. Deja daznai buna velu sneketi nes buna jau po visko. Jei sunku sneketi paciom nupirkit knygu :pvz kaip mergaites knyga ar berniuko yra ivairiausiu knygu apie viska . O geriausia pasneketi , papasakoti kaip kas. Pasekmes tokiam amziui uzsiimant seksu yra baisiausios. Kia 12 ar 13 gali tapt mama ar teciu va tai man yra kraupu.

Atsakyti
Labai svarbu tėvų auklėjimas ir pažiūros...
Atsakyti
As manau,kad mokykloje turetu buti api etai kalbama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liaura_krng @ 2010 09 07, 11:30)
As manau,kad mokykloje turetu buti api etai kalbama blush2.gif

Kalbama, bet tėvų pareiga šnekėti kur kas daugiau ir rimčiau nei mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(elizaveta @ 2010 09 04, 13:44)
Labai svarbu tėvų auklėjimas ir pažiūros...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kokia gera knyga yra berniukams ? Mano sūnui tuoj 14, bet aš įsivaizduoju, kad jis nesileis į kalbas. Aš ir pati nelabai įsivaizduoju kaip kalbėtis su berniuku, kokios jų problemos paauglystėje ir pan. Tikrai nupirkčiau jam knygą ir palikčiau kambaryje. Manau būtų taktiškiausia.
Atsakyti
o gal tėtis galėtų pasikalbėt su berniuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 17, 17:10)
o gal tėtis galėtų pasikalbėt su berniuku?  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip butu geriausia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti