Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
smile.gif
Papildyta:
as uz
Atsakyti
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 18:13)
smile.gif
Papildyta:
as uz

O čia po dalyvavimo gimdyme jums žadą atėme? Tik va nesupratau iš laimės ar iš siaubo? Tai už ką jus ten? Gerai, būsiu jautri. Taigi, jei jus už dalyvavimą nupieškite šypsenėlę, jei už nedalyvavimą - piktą veidelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 01 gruodžio 2008 - 18:18
uz dalivavima gymdime:)
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 12 01, 19:17)
O čia po dalyvavimo gimdyme jums žadą atėme? Tik va nesupratau iš laimės ar iš siaubo? Tai už ką jus ten? Gerai, būsiu jautri. Taigi, jei jus už dalyvavimą nupieškite šypsenėlę, jei už nedalyvavimą - piktą veidelį.

na jei tema yra "vyro dalyvavimas gimdyme"
o atsakymas: as uz
manau logiska, kad uz dalyvavima pasisako
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 23:37)
Ar nustebinsiu, jei pasakysiu, kad dalyvavau gimdyme? Kad būtent aš pirmas pamačiau ir paėmiau į rankas sūnų?

Būna gi taip...Mano vyras taip pat pirmas pamatė ir paėmė į rankas dukrą,nors gimdyme nedalyvavo...nors gal ir "dalyvavo",bet pradžioje už gimdyklos , vėliau už operacinės durų smile.gif Man pakako gydytojų ir akušerės palaikymo...be jokių "liu liu liu" ir be jokių "miau miau miau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 12 01, 08:36)
Nu sveikinu damos, isigijot nauja bokso kriause...

p.s. "sunys loja, o karavanui po..hui" - cia del tolesniu blevyzgu, nes netikiu kad leisit sau nusileist.

as tik noreciau labai nuosirdziai paklausti: o kaip vis delto buvo su tuo seksualinio potraukiu po to? nes man tas ir baisu.
Atsakyti
QUOTE(Svaige @ 2008 12 02, 18:25)
as tik noreciau labai nuosirdziai paklausti: o kaip vis delto buvo su tuo seksualinio potraukiu po to? nes man tas ir baisu.

Dabar nerasiu nuorodos, tačiau seksualinė trauka savo žmonoms susilpnėja apie 10-20 proc vyrų, dalyvavusių gimdyme. Buvau radęs šiuos tyrimus prieš kokius metus, citavau, tačiau nuoroda neišliko.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 02, 19:34)
Dabar nerasiu nuorodos, tačiau seksualinė trauka savo žmonoms susilpnėja apie 10-20 proc vyrų, dalyvavusių gimdyme. Buvau radęs šiuos tyrimus prieš kokius metus, citavau, tačiau nuoroda neišliko.

buciau vyras, man irgi ko gero susilpnetu..
Atsakyti
QUOTE(Svaige @ 2008 12 02, 18:44)
buciau vyras, man irgi ko gero susilpnetu..

Matot... Tai psichologiniai dalykai. Žinau, kad daug kas pradės rėkti - "myžniai, ne vyrai, mazgotės, etc...". Tačiau tiesa yra tokia, kad nei vienas tų vyrų nenori, jog seksualinė trauka sumažėtų, kenčia dėlto, ilgą laiką nesupranta kas darosi, o vėliau gėdijasi prisipažinti sau ir žmonai dėl anksčiau cituotos nuomonės.
Pabrėšiu - vyras negali pats pasirinkti - sumažės jam poreikis ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 02, 19:52)
Matot... Tai psichologiniai dalykai. Žinau, kad daug kas pradės rėkti - "myžniai, ne vyrai, mazgotės, etc...". Tačiau tiesa yra tokia, kad nei vienas tų vyrų nenori, jog seksualinė trauka sumažėtų, kenčia dėlto, ilgą laiką nesupranta kas darosi, o vėliau gėdijasi prisipažinti sau ir žmonai dėl anksčiau cituotos nuomonės.
Pabrėšiu - vyras negali pats pasirinkti - sumažės jam poreikis ar ne.

turbut buna, kad susilpneja ir kai kuriems is tu, kurie gimdyme nedalyvavo? juk ir nemate jie puikiai zino, kaip tas vaikas gime, kokie procesai vyko, kaip moters kunas pasikeites?
Atsakyti
QUOTE(Svaige @ 2008 12 02, 19:01)
turbut buna, kad susilpneja ir kai kuriems is tu, kurie gimdyme nedalyvavo? juk ir nemate jie puikiai zino, kaip tas vaikas gime, kokie procesai vyko, kaip moters kunas pasikeites?

Nežinau. Man jau pasimiršo tie įvykiai.
Atsakyti
QUOTE(Svaige @ 2008 12 02, 19:25)

Mano vyrui sustiprejo (gimdyme dalyvavo, bet sedejo salia, tarp koju nesimakalvo), man susilpnejo (greiciausiai del maitinimo, nes issiskiria tam tikras hormonas).
Atsakyti