Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Svaige @ 2008 12 02, 19:25)
as tik noreciau labai nuosirdziai paklausti: o kaip vis delto buvo su tuo seksualinio potraukiu po to? nes man tas ir baisu.
Kaip cia pasakius... Tikrai nesusilpnejo. Gal netgi daugiau noro (deja ne galimybiu) buvo. Tik kad kentet reikejo 5 ar 6 savaites...
Atsakyti
Tie ir tos, kurie sako kad lytinis potraukis sustiprėjo- jis greičiausiai sustiprėjo dėl kelių savaičių (o kam ir menesių) susilaikymo smile.gif

Svaige
- jūs nesijaudinkit taip. Na, gyvena kažkaip tos pagimdžiusios moterys, ir reguliarų seksą turi, ir vyrai irgi smile.gif Viskas yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 02, 19:52)
Matot... Tai psichologiniai dalykai. Žinau, kad daug kas pradės rėkti - "myžniai, ne vyrai, mazgotės, etc...". Tačiau tiesa yra tokia, kad nei vienas tų vyrų nenori, jog seksualinė trauka sumažėtų, kenčia dėlto, ilgą laiką nesupranta kas darosi, o vėliau gėdijasi prisipažinti sau ir žmonai dėl anksčiau cituotos nuomonės.
Pabrėšiu - vyras negali pats pasirinkti - sumažės jam poreikis ar ne.

Seksualine trauka sumazeja ir tiems,kurie gimdyme ir nedalyvauja.Cia jeigu pradeti statistika taikyti,tai jau ir po 3 metu bendro gyvenimo(tokia statistika)sumazeja seksualumas,o jeigu dar i skyrybu skaiciu paziureti,kai kas antra pora issiskiria,kazkaip pradingsta pas kai kuriuos ne tik seksualine trauka,bet ir meile,bei jausmai ir nereikia nei kartias jokiam gimdyme sudalyvauti.
O jeigu manai,kad nuo sudalyvavimo gimdyme seksualine trauka sumazes,tai tada geriau tikek,kad vaikus graziai gandras atnesa,arba kopustuose randama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2008 12 03, 20:40)
O jeigu manai,kad nuo sudalyvavimo gimdyme seksualine trauka sumazes,tai tada geriau tikek,kad vaikus graziai gandras atnesa,arba kopustuose randama mirksiukas.gif

Kaip pasakysit. Gandras - gražus paukštis.
Atsakyti
...O kopūstai-sveikas maistas...daug ląstelienos ir vitamino C... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 04 gruodžio 2008 - 10:46
QUOTE(Muera @ 2008 12 02, 21:19)
Mano vyrui sustiprejo (gimdyme dalyvavo, bet sedejo salia, tarp koju nesimakalvo), man susilpnejo (greiciausiai del maitinimo, nes issiskiria tam tikras hormonas).

g.gif o man keista kaip galima taip vienareikšmiškai pasisakyti už vyrą: "jam sustiprėjo" unsure.gif , gal tiesiog jis "išalko" jei sąžinigai laukė, kol galės jumis vėl pasisotinti.

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 03, 16:32)
Tie ir tos, kurie sako kad lytinis potraukis sustiprėjo- jis greičiausiai sustiprėjo dėl kelių savaičių (o kam ir menesių) susilaikymo smile.gif

Svaige[/b]- jūs nesijaudinkit taip. Na, gyvena kažkaip tos pagimdžiusios moterys, ir reguliarų seksą turi, ir vyrai irgi smile.gif Viskas yra gerai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 03, 17:32)
Na, gyvena kažkaip tos pagimdžiusios moterys, ir reguliarų seksą turi, ir vyrai irgi smile.gif Viskas yra gerai smile.gif

nuo tos dienos, kai seksas tampa reguliarus, jis nustoja buti seksu

Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 04, 23:02)
g.gif o man keista kaip galima taip vienareikšmiškai pasisakyti už vyrą: "jam sustiprėjo" unsure.gif , gal tiesiog jis "išalko" jei sąžinigai laukė, kol galės jumis vėl pasisotinti.
drinks_cheers.gif

alkanas buvo 4 sav., o vaikui jau 7,5 men... as net kartais juokais jo paklausiu, "cia matyt del to, kad man maziau norisi"
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 12 04, 23:40)
nuo tos dienos, kai seksas tampa reguliarus, jis nustoja buti seksu

biggrin.gif
Mintis aiški; bet pastovus partneris vis gi turi nemažai privalumų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 05, 00:34)
biggrin.gif
Mintis aiški; bet pastovus partneris vis gi turi nemažai privalumų smile.gif

... bet ir daug nuolaidu...vis tik pastovus klijentas
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 12 05, 01:06)
... bet ir daug nuolaidu...vis tik pastovus klijentas

Tai kas iš tų nuolaidų? Argi gaila geram žmogui?
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 05, 01:08)
Tai kas iš tų nuolaidų? Argi gaila geram žmogui?

nezinau.
as to zmogaus nepazistu...
Atsakyti