Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(indrealex @ 2008 12 30, 22:32)
Nežinote,ką be JO būtumėte dariusi???Manau , kad tą patį , ką darydavo mūsų propromočiutės,promočiutės,močiutės ir mamos:būtumėte gimdžiusi ir pagimdžiusi.
Papildyta:

Zinoma, kad buciau ir be jo pagimdzius, tik sakau, kad esu labai dekinga jam uz supratima ir palaikyma. O jus esat turbut is tos kategorijos, kurie tik lygina kaip buvo anksciau: vat mano mociutes laikais tai... Nesamone. Mes siandien gyvenam ir tobulejam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 02, 18:10)
Zinoma, kad buciau ir be jo pagimdzius, tik sakau, kad esu labai dekinga jam uz supratima ir palaikyma. O jus esat turbut is tos kategorijos, kurie tik lygina kaip buvo anksciau: vat mano mociutes laikais tai... Nesamone. Mes siandien gyvenam ir tobulejam  rolleyes.gif

Tobulėjam? Per kurią vietą, įdomu? Tuo, kad vyrus gimdyklon pamatėt? Tai gal pasitobulint reikėtų dar ir kaimynų dalyvavimu? O gal ir tiesoginį eterį pasitelkt? Gi masiškumas euforijos dozę padidintų, kančias pamažintų... O jau grožis kokis... O jau dėmesio kiek... O dar kur imrovizacija... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 02, 17:10)
Zinoma, kad buciau ir be jo pagimdzius, tik sakau, kad esu labai dekinga jam uz supratima ir palaikyma. O jus esat turbut is tos kategorijos, kurie tik lygina kaip buvo anksciau: vat mano mociutes laikais tai... Nesamone. Mes siandien gyvenam ir tobulejam rolleyes.gif

Jo, tobulejama, pradzioje kartu gimdoma, o po metu kitu pamirstamas supratimas ir palaikymas ir issiskiriama...

As pries vyru dalyvavima gimdyme tongue.gif Kad ir kaip MB noretu, bet... lauktu uz duru tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 02, 20:49)
Jo, tobulejama, pradzioje kartu gimdoma, o po metu kitu pamirstamas supratimas ir palaikymas ir issiskiriama...

As pries vyru dalyvavima gimdyme  tongue.gif  Kad ir kaip MB noretu, bet... lauktu uz duru  tongue.gif

nu ne visi gi issiskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 12 30, 22:04)
Na, jei tamsta lyginat nuogo papo lietima su ziurejimu i tarpukoji kai gimsta vaikas... Tai drysciau teigti, kad pas tamsta ribu nera  lotuliukas.gif
As ir pati nenoreciau nei matyti, nei zinoti kaip vaikas gime! Tai ka jau kalbet apie vyrus...

O tai kodėl jūs vaiko gimimą lyginate su tuštinimusi? blink.gif Jei pastebėjote 73,5 procento šį forumą atsivertę vyrai nurodė, kad dalyvavo gimdyme, dar 10 proc. norėjo dalyvauti ar galvoja sudalyvauti vėliau. Tad skaičiai kalba patys už save...
Aš dalyvavau gimdyme ir džiaugiuosi dėl to ir žmona sakė, kad džiaugiasi jog buvau šalia.
Jūs teisingai pastebėjote - man ribų nėra, tačiau jei kas ir turi ribas, juk nebūtuna stovėti tarpukojyje (berods net ir personalas, vyrui nurodo vietą prie žmonos šono, kur yra jo vieta gimymo metu)...
Atsakyti
Kas kaip nori, taip ir daro irnesakyk.gif
Gal tai madinga tapo blink.gif
Atsakyti
Dalyvavau ir tai buvo nuostabiausia akimirka gyvenime kaip pajamiau sunu ant ranku vos tik jam gimus , ir neysivaizduoju priezasciu kodel turetu vyras moteri palikt viena tokia akimirka , juk nebutina visko ziuret bet pamatyti vaika iskart gimus yra nuostabu
Atsakyti
vyriskis ne itin norejo dalyvauti, bet pasakiau pats ikisai pats ir istrauksi biggrin.gif zinoma juokais, nepriversi niekaip eiti jei pats nenores, taciau su laiku kazkaip apsiprende kad vis gi dalyvaus. kai i gimdykla zygiavau tai maniau jam kokio amoniako reiks ar tuoj gaivinti, perbales visas, akys didziules, issigandes vis klausineja kas dabar bus. lygtais jam gimdyt reiketu ir jam ten tarp koju kazkas pleciasi biggrin.gif lotuliukas.gif ir jokiu net klausimu nebuvo, man tiesa sakant maziausiai tada jau rupejo kaip as kam cia pasirodysiu, o ir jis labai mane palaike ir padejo man. ir i tualeta lydejo ir plaukus laike kol prausiausi veida ir per pati gimdyma prie galvos sedejo. paskui pats atsistojo nes labai idomu pasidare kaip viskas vyksta, manau jei jau kaip is siaubo filmo butu kraujai taskytusi persimaise su prakaitu kazi ar savo noru ziuretu atsistojes g.gif biggrin.gif
gerai kazkas sake, jei santykiai silpni tai ir be gimdymo vaizdu anksciau ar veliau nutolsit..... vyram itariu per gimdyma tikrai seksas paskutinej vietoj kad dar spetu apziurineti ar seksualiai cia jo moteris atrodo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat dalyvavo ir manau visi vyrai kurie dalyvauja gimdyme tai galvoja apie mamos ir kudikio sveikata,o ne kaip ten viskas atrodo man tai super padejo ,kad buvo salia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 02, 18:10)
Zinoma, kad buciau ir be jo pagimdzius, tik sakau, kad esu labai dekinga jam uz supratima ir palaikyma. O jus esat turbut is tos kategorijos, kurie tik lygina kaip buvo anksciau: vat mano mociutes laikais tai... Nesamone. Mes siandien gyvenam ir tobulejam  rolleyes.gif

Aha...aš iš tos pačios žemiausios kategorijos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(judiene @ 2009 01 05, 01:38)
Mano vyras taip pat dalyvavo ir manau visi vyrai kurie dalyvauja gimdyme tai galvoja apie mamos ir kudikio sveikata,o ne kaip ten viskas atrodo man tai super padejo ,kad buvo salia 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Perskaičiau šios temos tik pirmą puslapį ir man to užteko... mamos, gi čia tėčių forumas, čia tėčių nuomonės klausiama. Apie vyro dalyvavimą gimdyme moterims jau yra temų nėštukių forume. Aš čia ikišau nosį, nes būtent vyrų požiūris man įdomus. Su mumis moteromis viskas aišku. Yra dvi grupės - išaukštinančios gimdymą iki begalybės ir, neduok Dieve, pasakysi ką nors neigiamo apie šį šventą reikalą, ir užsikompleksavusios fyfos ( oi jėzusmarijajuozapai, pamatys mato celiuliodus, kraują, nualps, numirs, nestovės... - tik neaišku, kur jos buvo viso nėštumo metu, kad jų vyrai to siaubo nematytų, gal kokią trobelę miške buvo pasistačiusios smile.gif ).
Manau, kad teisingiausia būtų, jei nuomonę reikštų tik vyrai. tada jie ir atviriau galėtų pasireikšti.
Gimdymo metu vyras buvo kartu. Liko sužavėtas mano kantrybe - nei rėkiau, nei keikiausi, sakė, labai jau oriai pasirodžiau ax.gif Jis įsivaizdavo viską gerokai dramatiškiau. Į mano tarpkojį nežiūrėjo, bet šį tą vistiek galbūt pamatė. Kiek suprantu, nei labai išsigando, nei pasišlykštėjo. Tik va kai daktarė jam parodė vaiko namuką - placentą, jis kažko susinervino, sako, kokio velnio man tas medūzas rodė. Tai va aš ir norėjau sužinoti, ką jaučia ir mato vyrai gimdymo metu, kas jiems baisu, atgrasu. Na tik vėl nepradėkit mamos apie tuos celiulioidus, tipo, jų taip nemato, o vat gimdymo metu puola analizuoti jūsų trūkumus
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 06 27, 08:14)
Cia tik jusu nuomone, nes jums tai isimintinas ivykis, vis tik per skausma nauja gyvybe atejo 4u.gif O vyrams yra kitaip-jie skausmo nejaucia, turi laiko apziureti, kaip atrodo moters tarpviete, kokios istine lytines lupos, koks celiulitas uzsidejes nestumo metu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 05 sausio 2009 - 12:47