Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Naktine @ 2009 02 02, 10:42)
Dabar man jau įpusėjo antras nėštumas. Vis svarstau, kad norėčiau nedalyvauti, kai bus gimdymas, jei pasidarys baisu ar neestetiška. Norėčiau tiesiog išeiti ir visko nematyti, bo paskui pradėsiu bjaurėtis savo kūnu. Iš vis norėčiau gimdymo išvengti, ir nėštumo pasekmių taip pat, nes po to bus baisu į veidrodį pažiūrėti- pykins nuo celiulito, išssitampiusių raumenų ir neestetiškai atrodančių lytinių organų. O dar tas šlapimo nelaikymas po gimdymo dažnai pasitaiko. Fui, negaliu.
Galima, aš išeisiu, kai viskas prasidės, o grįšiu,kad vaiką ant rankų paimti galėčiau ir pasidžiaugti nauja gyvybe  blush2.gif ?

Cha cha. Labai sąmojinga biggrin.gif
Atsakyti
kai tik laukiausi vyras griestai pasake kad gimdime dalyvausiu taciau iauso ta diena... biggrin.gif guliu palatoj atleke vyras kadangi gimdziau jau nuo 4nio-pagimdziau tik 7ni nes buvo tik paruosiamieji saremiai kaip atvaziavom 4ni...laukiu vyro buvo per mano saremius guode mane spaudziau jam ranka-kaip veliau suzinojau nesu tokia slabna lotuliukas.gif prasidejo gimdymas vyras isejo is palatos,nes daktare eme ruostis,veliau jo sesele paklause ar norit dalyvauti?ir sukaupes visas jegas atleke i palata ir kalusia manes ar as tau reikalingas?sakau ne...nes greit pagimdziau....net nespejo nueit iki aparato kavos nusipirkt...taciau manau kad gimdymas yra moters reikalas turi likti imtimumas tarp vyro ir moters mama turi pajausti rysi su katik gimusiu vaikiuku jai gimdysiu antra karta gimdysiu be vyro bigsmile.gif
Atsakyti
Abu pagimdziau ir vyras buvo salia, nu pirmas kai buvo tai jam slabna pasidare tai isejo is gimdyklos, bet po to vel atejo, manau kad buvimas salia palaiko gimdyve moraliskai o ir vyrui paziurejus pasidaro aisku kas tai yra biggrin.gif gimdymas...
Atsakyti
jai maniskis butu vis delto pasiryzes tai tikrai butu iskeiksnotas ir pan...nereikejo man kad uz rankutes palaikytu,ne pas dantist ejau o gimdziau hihihi.gif
Atsakyti
Visiskai nesutinku su mamytemis, kurios teigia, kad be tevelio gimdyt geriau. smile.gif Aisku, nera butina, kad vyras ziuretu i "ta vietele", kai vaikutis lenda, jei jis nenori, taciau kai as gimdziau, jo parama ir pagalba ( kad ir tas pats laikymas uz rankos) labai padejo. Zinojau, kad jis bus su manimi ir su musu mazyle tiek gimimo metu, tiek po jo, tad sis ivykis sustiprino mus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 28, 23:04)
Ir visą laiką, kol placenta išėjo, kol siuvo ir t.t. ten tebestovėjo?

QUOTE(Tomulyte @ 2009 01 29, 11:55)
Mums gulinčioms atrodo,kad nieko nesimato.

jis sedejo salia ir tikrai nieko nemate tarpukoji, toks buvo jo apsisprendimas, nes jis negali pakesti kruvinu proceduru
Atsakyti
nera ko vyrams ten buti, ten yra moteru reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2009 02 19, 00:32)

Nieko sau moteru reikalas, tada turbut ir valgyt daryti tik moteru reikalas, ir vaikus auginti., o kur VYRU reikalas? g.gif
Papildyta:
As nesuprantu kaip raso , kad vyras pamates gimdyma su savo zmona nebenori myletis. Mat kraujo pamate, tai kas cia per poziuris, o jei mes pamatytume savo vyra pasruvusi krauju ir kencianti skausma, tai jau irgi nebenoretume su juo nieko daryti, cia paprasciausias jausmu ir pagarbos trukumas.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2009 02 18, 23:32)

O vaikus "daryti" tai buvo abieju reikalas? O kai moteriai reikia vyro paramos tai i krumus? Aisku buna ir tokiu vyru kurie nepernesa kraujo vaizdu...tokiam zmogui tikrai nereikia dalyvauti, kitaip gydytojams bus darbo ne su gimdyve o su vyruku smile.gif
Maniskis dalyvavo, po viso to kitaip i mane ziureti nepradejo..gal todel kad ne piemuo o subrendes jau vyras turejes jau pirma santuoka ir vaika...Taciau jo pagalba man gimdant man buvo supervertinga...viena viso to neiskesciau (gimdymas nebuvo is lengvuju). Ir kai is karto po gimdymo mane operavo, jis prie maziaus isbuvo visa laika,tai dabar juokauju kad tarp mano vyruku meile is pirmo zvilgsnio smile.gif Kaip supratau is jo prasitarimu jam virksteles kirpymas ir pirmos valandos su mazium tikrai buvo labai grazios akimirkos jo gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine @ 2009 02 02, 10:42)
Dabar man jau įpusėjo antras nėštumas. Vis svarstau, kad norėčiau nedalyvauti, kai bus gimdymas, jei pasidarys baisu ar neestetiška. Norėčiau tiesiog išeiti ir visko nematyti, bo paskui pradėsiu bjaurėtis savo kūnu. Iš vis norėčiau gimdymo išvengti, ir nėštumo pasekmių taip pat, nes po to bus baisu į veidrodį pažiūrėti- pykins nuo celiulito, išssitampiusių raumenų ir neestetiškai atrodančių lytinių organų. O dar tas šlapimo nelaikymas po gimdymo dažnai pasitaiko. Fui, negaliu.
Galima, aš išeisiu, kai viskas prasidės, o grįšiu,kad vaiką ant rankų paimti galėčiau ir pasidžiaugti nauja gyvybe  blush2.gif ?

Tai gal reikejo isivaikinti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 02 19, 17:26)
O vaikus "daryti" tai buvo abieju reikalas? O kai moteriai reikia vyro paramos tai i krumus? Aisku buna ir tokiu vyru kurie nepernesa kraujo vaizdu...tokiam zmogui tikrai nereikia dalyvauti, kitaip gydytojams bus darbo ne su gimdyve o su vyruku smile.gif

Kazkoks keistas argumentas, jei jau kartu darem, tai kartu ir gimdom! Ar viska darot kartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 02 19, 15:30)

As nesuprantu kaip raso , kad vyras pamates gimdyma su  savo zmona nebenori myletis.

taip raso zmonos, kurios po gimdymo pasidaro celiulitines kiaules.
O kai dar ir susirauksleja, tai raso, kad ju vyram vidutinio amziaus krize.

Atsakyti

taip raso zmonos, kurios po gimdymo pasidaro celiulitines kiaules.
O kai dar ir susirauksleja, tai raso, kad ju vyram vidutinio amziaus krize.
[/quote]

o taip raso vyrai, kurie nesensta, nestoreja, nesirauksleja, ne
CODE
kakoja
, nesisioja, nesisnargliuoja ir t.t. o tik plevena, it kokie nemirtingi angeleliai ir is paskos jiems smilkalu debeselis...
Atsakyti