Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

O mes kiekviena vakara issimaudom, pamaitinu, ijungiu naktine lempa ir iseinu i kita kambari. Po 10 min ramiausiai miega. Ir taip nuo 2men. Dabar 6.5.
Atsakyti
Musu uzmigimi metodas toks:

Pageremia misinuko, gulames ant sono ir glostau savo pupa. Vaikas palengva ramiai uzmiga. Nieko tokio ypatingo bigsmile.gif
Atsakyti
Diena buna, kad reikia vezime truputi pasupti, bet pastaruoju metu puikiai tinka Dzimbos vaiku daineles mirksiukas.gif . O vakarais valgydamas uzmiega, kartais ant ranku tenka pasupt ir tada labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Mano džiaugsmelis užmiega nesunkiai. Vakare apie 6 val. einam maudytis, o pusę septynių jau miega ir taip iki 6 val. ryto. Migdosi prie krūties, o tada perkeliu į lovytę, nes taip ir nepavyko atpratinti užmigti be krūties, na bet manau ateis laikas ir pripras. O dieną nemiega. Tiesiog nenori. Visą dieną būna žvali, energinga. Mama sakė, kad ir aš nuo mėnesio nebemiegojau dieną. O jei kur važiuojam, tada jau kitaip, tada visą kelią miega, kol važiuojam ... smile.gif
Atsakyti
Supu ir dainuoju smile.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo,tiek su dukryte,tiek dabar su suneliu jokio supavimo,veziojimo ar nesiojimo ant ranku nera. thumbup.gif Nuo pat pirmos dienos tokiu dalyku nepratinau.Atsigeria pienuko lovyteje ir taip uzmiega,nebent dar perverti ant kito sonelio,kad nepavargtu.Uztai dabar nematau jokio vargo,miega sau graziausiai. thumbup.gif 4u.gif Kaip uzmiega 22 val ir iki rytoi 9val,o dukryte budavo tai isvis,uzmigdavo 21val ir iki 11ar 12 val ryto,buvo ziauri miegale doh.gif
Atsakyti
O mums labai padeda merliukas, tiesiog uzdedu ant zanduko ir jis uzmiega greitai smile.gif
Atsakyti
Diena mes labai ivairiai uzmiegam, na o vakare jokiu problemu. Vakarinis misinukas 10 val, tada i lovyte, atsisveikinam su palinkejimais kietai miegoti ir sapnuoti grazius sapnelius ir palieku, visada pats uzmiega be jokiu problemu bigsmile.gif ryte keliasi dazniausiai 8-9 val, nuo 2 menesiu ismiegam pilnai visa naktele thumbup.gif
Atsakyti
mes pirmos menesiukus nemigdydavom, tiesiog nereikejo, o dabar ant pilvo isitaiso ir supuojames, kartais greit, kartais ilgiau pasikamuojam rolleyes.gif kaip gerai, kam pavyko rezima koki ivesti mirksiukas.gif musu keliasi visada apie devinta, bet su naktiniu miegu, tai problema, va dar dabar laksto ir net nesiruosia miegot, o jau kiek daug val doh.gif
Atsakyti
suou,dainuoju,arba glostau 4u.gif
Atsakyti
Pietų miegelio užmiega mano krūtį bečiulpdamas, o vakare paglostau nugarytę. Tėtis kai migdo, jei manęs nėra, o tai būna labai jau retai, tai nešioja kol užmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 15, 17:44)
Nuo pat gimimo,tiek su dukryte,tiek dabar su suneliu jokio supavimo,veziojimo ar nesiojimo ant ranku nera. thumbup.gif Nuo pat pirmos dienos  tokiu dalyku nepratinau.Atsigeria pienuko lovyteje ir taip uzmiega,nebent dar perverti ant kito sonelio,kad nepavargtu.Uztai dabar nematau jokio vargo,miega sau graziausiai. thumbup.gif  4u.gif  Kaip uzmiega 22 val ir iki rytoi 9val,o dukryte budavo tai isvis,uzmigdavo 21val ir iki 11ar 12 val ryto,buvo ziauri miegale  doh.gif

Pasakykit iš kur tokiu vaiku gaunat? lotuliukas.gif Aš irgi visai su malonumu nei supočiau nei vežiočiau, bet kai vaikas valanda laiko klykia(ilgiau laukti man jau nervai neišlaike) kitaip neišeina. Abu vaikai man nuo pat gimimo neramus yra, jau gimdymo namuose mum užmigimas ciela ceremonija buvo.
Atsakyti