Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 26, 07:08)
papulis tai musu visai nemigdo  schmoll.gif  vat be ciulptuko uzsimigdymas neimanmas.. net ir budama giliai imigus kai pameta zyst pradeda  doh.gif
va va... dvigubas jautis  doh.gif
isties tai pradejau lopsines dainuoti.. ir nezinau ar cia tik man taip atrodo (nes sukiu tik antra diena) ar truputi palengvina musu uzsimigdyma..  blush2.gif

kai pagalvoju, gal ir gerai, kad mes taip ir nepripratom prie ciulptuko. o butu va sitaip net per miegus reikia doh.gif o jei kaip sunku.

o del lopsiniu siaip cia ne prasimanymas, bet vienas dalykas mamos balsas ramina, o raminanti melodija migdo smile.gif manoji, kad ir kaip rektu, vos pradedu dainuoti iskart nurimsta 4u.gif jau esu net savo kurybos lopsiniu prikurus, nes visos zinomos jau zinomos ir nuobodu dainuoti ta pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 26, 10:55)

o del lopsiniu siaip cia ne prasimanymas, bet vienas dalykas mamos balsas ramina, o raminanti melodija migdo smile.gif manoji, kad ir kaip rektu, vos pradedu dainuoti iskart nurimsta  4u.gif jau esu net savo kurybos lopsiniu prikurus, nes visos zinomos jau zinomos ir nuobodu dainuoti ta pati  blush2.gif

drinks_cheers.gif
as irgi saviskei ekspromtu kuriu, buna kad skamba mazdaug taip:
mik miegok ugugugu,
rytoj eisime ledu,
nai nai nai
zuzuzuzu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 26, 08:26)
drinks_cheers.gif
as irgi saviskei ekspromtu kuriu, buna kad skamba mazdaug taip:
mik miegok ugugugu,
rytoj eisime ledu,
nai nai nai
zuzuzuzu  lotuliukas.gif  doh.gif

zodziai kol kas ne tiek svarbus, juk ji ju ne taip klausosi kaip melodijos ir ritmingo mamos balso mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano manymu, lopšinės dainavimas padeda nurimti ir užmigti ne tik dėl to, kad melodija ir mamos balsas, bet, kad ir dainuodama pati mama nejausdama aprimsta, sulygėja širdies ritmas, o vaikutis gi labai jaučia mamos nerimą, emocijas, reaguoja į neramius, nervingus judesius. O kai vaikas verkia, mama gi nebūna rami, kažkoks nervinimasis vis tiek juk yra, kaip savo vaiką nuraminti, ir tą, ir aną regis darai, žodžiu, neramumas mamos, neramūs judesiai dar labiau dirgina vaikutį, o kai imi dainuoti, pati nejučia į ritmą supuoji, glostai lėčiau, švelniau, pati rimsti, vaikutis jaučia ir rimsta kartu.
Bent aš taip galvoju, pažiūrėjusi į save "iš šalies". Žinoma, tai ne garantas, kad suveiks, tiesiog manau, kad lopšinė ramina abu biggrin.gif
Atsakyti
mano mazyle gali uzmigti ben kaip ir sededama kedutei ir lovytej visur,bet buna ir taip kad valandele rekauja kankinasi opo to pati nuluzta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif papasokosiu ir as kaip mes su megieliu draugaujam smile.gif is pradziu kaip ir daugelui mazdaug iki 2 men uzmigdavo pats paguldai,pamaitini ir miega,o paskuj tai prasidejo, supk supk supk,dainuok dainuok doh.gif biggrin.gif tai lovytei tai ant ranku,susuki i kaldryte ir supi,o dabar kazkaip praejo supimo manija,uztenka susukti i kladryte ir atsigulus salia paguleti,paglostiti,rankyte palaikyti... smile.gif o kai uzmiega paguldau ir miega mano zirnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(waniliuke @ 2009 09 27, 16:50)
Sveikutes 4u.gif  papasokosiu ir as kaip mes su megieliu draugaujam  smile.gif is pradziu kaip ir daugelui mazdaug iki 2 men uzmigdavo pats paguldai,pamaitini ir miega,o paskuj tai prasidejo, supk supk supk,dainuok dainuok  doh.gif  biggrin.gif tai lovytei tai ant ranku,susuki i kaldryte ir supi,o dabar kazkaip praejo supimo manija,uztenka susukti i kladryte ir atsigulus salia paguleti,paglostiti,rankyte palaikyti... smile.gif  o kai uzmiega paguldau ir miega mano zirnis  thumbup.gif

labai tikiuos, kad ir mes isaugsim is visu tu supimu doh.gif
o nuo kada jusu vaikiukas jau nebereikalauja buti supamas? blush2.gif
Atsakyti
Svarbiausia vaikutis,kad nebūtų pervargęs.Maniškė 3mėnesiukų miegam be problemų nei supti,nei dainuoti nereikia.Svarbu būtų ramybė.Apsikabina savo migduką-meškiuką ir užmiega.
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2009 09 28, 10:34)
Svarbiausia vaikutis,kad nebūtų pervargęs.Maniškė 3mėnesiukų miegam be problemų nei supti,nei dainuoti nereikia.Svarbu būtų ramybė.Apsikabina savo migduką-meškiuką ir užmiega.

echt kaip pavydziu blush2.gif
mano svajone butu kad bent loveleje supuojama uzmigtu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 27, 21:55)
labai tikiuos, kad ir mes isaugsim is visu tu supimu  doh.gif
o nuo kada jusu vaikiukas jau nebereikalauja buti supamas? blush2.gif

na tai prasidejo visai nesenai,gal kokiu 6.5 ar 7 nebereikalauja supimo smile.gif na tikekimes kad ir jusiskis isaugs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2009 09 26, 11:22)
Mano manymu, lopšinės dainavimas padeda nurimti ir užmigti ne tik dėl to, kad melodija ir mamos balsas, bet, kad ir dainuodama pati mama nejausdama aprimsta, sulygėja širdies ritmas, o vaikutis gi labai jaučia mamos nerimą, emocijas, reaguoja į neramius, nervingus judesius. O kai vaikas verkia, mama gi nebūna rami, kažkoks nervinimasis vis tiek juk yra, kaip savo vaiką nuraminti, ir tą, ir aną regis darai, žodžiu, neramumas mamos, neramūs judesiai dar labiau dirgina vaikutį, o kai imi dainuoti, pati nejučia į ritmą supuoji, glostai lėčiau, švelniau, pati rimsti, vaikutis jaučia ir rimsta kartu.
Bent aš taip galvoju, pažiūrėjusi į save "iš šalies". Žinoma, tai ne garantas, kad suveiks, tiesiog manau, kad lopšinė ramina abu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai pritariu.
Va pastebėjau ir pati, kad visada sūnelis ramus toks, miega gerai, jokio balso migdantis biggrin.gif , supti nereikia ir dainuot dar neteko. Pati labai rami esu, dėl nieko nesijaudinu galima sakyti. O vat tik kokių lankytojų turim, triukšmo daugiau, pati pervargus pasijaučiu, tai ir vaikas iškart suirzęs, neužmiega ilgai, muistosi ant rankų, net jei priglaudus laikau.
Atsakyti
QUOTE(waniliuke @ 2009 09 27, 13:50)
Sveikutes 4u.gif  papasokosiu ir as kaip mes su megieliu draugaujam  smile.gif is pradziu kaip ir daugelui mazdaug iki 2 men uzmigdavo pats paguldai,pamaitini ir miega,o paskuj tai prasidejo, supk supk supk,dainuok dainuok  doh.gif  biggrin.gif tai lovytei tai ant ranku,susuki i kaldryte ir supi,o dabar kazkaip praejo supimo manija,uztenka susukti i kladryte ir atsigulus salia paguleti,paglostiti,rankyte palaikyti... smile.gif  o kai uzmiega paguldau ir miega mano zirnis  thumbup.gif

taip paskaitai ir pavydas suima. nors mano mazyle jau irgi nebereikalauja supimo, bet vis tiek kol kas negali uzmigti be papulio.
Atsakyti