Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

QUOTE(tinocka @ 2008 08 09, 17:17)
Kadangi as dar pati maitinu, tai maniskis uzmiega valgydamas  biggrin.gif O kaip bus, kai nebemaitinsiu dar negalvoju smile.gif Kai taip bus, tada pasuksiu galva  tongue.gif
Vyresnele, tai supdavau is pradziu. O kai paaugo, pasakas skaitydavau ir uzmigdavo beklausydama thumbup.gif

Mano mažiukas irgi užmiega tik valgydamas MP. Neįsivaizduoju ką reiks daryt, kai jau nebemaitinsiu g.gif , nes jau galvoju nutraukt maitinimą MP.
Atsakyti
butu gerai jei uztektu tik paglostyti ar salia pabuti. Tik atsisedu prie lovytes tai musu panele atsistoja ir istiesusi rankytes bando pasikabinti, net guleti jai neiseina ...o ka ten miegoti. truputi islepo kai sirguliavo, o kaip dabar peraukleti.

p.s. musu panelyte lauke niekada nemiega, turi butinai viska matyti dairytis, istiesus rankytes bando visus kas eina pro sali pagauti, arba kokius krumelius paciupineti. Ir neduok dieve sustos vezimas:), butinai turime vaikscioti, ant suoliuko nepasedesi.. matyt jei nuobodu
Atsakyti
mirksiukas.gif Mano maziui greit 3 men.buna visko diena kartais reikia pasupti ant ranku kol uzmigs,kartais uztenka paglostyti galvyte palaikyti uz rankos,tarp kitko labai megsta kad ant veiduko butu svelni palyte uzdeta na ant puse veiduko mirksiukas.gif kartais na bet retai pats lovyteje uzmiega o iki 2 men dazniausiai uzmigdavo prie krutines o dabar jau nebenori miegoti tik pavalgo.Na gerai nes nakty uzmiega pats lovyteje tk pamaitinu padedu ir miega liuks.Miegam ilgai o diena reik ir pavargti tai pilvuka skauda tai dar kazkas.Manau nei vienas vaikas neuzaugo visai nesupamas.supami vaikai auga ramesni sita esu skaicius.Svarbu nesupti isvien 4u.gif
Atsakyti
Visada užmiega pats- pasiima merliuką į rankytes, aš išeinu iš kambario, o jis kuičiasi lovytėj, kol užmiega
Atsakyti
mano mazylis jau virs 5 menesiuku,bet niekaip be mano papuko uzmikti negali schmoll.gif ,nepadetu nei supavimas nei dainavimas,nezinau ne kaip atpratinti,ir soskyte spjauna per visa kambari,gal bandyti pamaitinti ir po to ant ranku pasupuoti,nes padejus i lovyte klykia ant viso namo cry.gif cry.gif o del migdimo ant pilvuko,tai jis nemoka miegoti ant jo,kelia galva dairosi ir tiek,pavarges dudas paleidzia tenka perguldyti ant nugarytes soske.gif
Atsakyti
QUOTE(gruntuke @ 2008 08 11, 17:21)
mano mazylis jau virs 5 menesiuku,bet niekaip be mano papuko uzmikti negali schmoll.gif ,nepadetu nei supavimas nei dainavimas,nezinau ne kaip atpratinti,ir soskyte spjauna per visa kambari,gal bandyti pamaitinti ir po to ant ranku pasupuoti,nes padejus i lovyte klykia ant viso namo cry.gif  cry.gif o del migdimo  ant pilvuko,tai jis nemoka miegoti ant jo,kelia galva dairosi ir tiek,pavarges dudas paleidzia tenka perguldyti ant nugarytes soske.gif

labas/
sunku tau ka ir patarti.jaigu jis nenori miegoti ant pilvo ir ne miegos. schmoll.gif vaikelis pats sprendzia kaip jam miegoti, kaip patogiau ir maloniau jam.
gal pabandik taip,
kada matosi kad jis jau pavalge ir miega su papuku kaip su soske ir miega kietai tada bandik deti i lovyte
pas mane kada Vilija buva 1 mienesio tai pat ne galejo uzmigti be papo,bet ne tai buvo.pasirodo kada ja dedam ji atsibusta del to jog lovytei salciau negu ant mamos ranku!
tai mes kol ji valgo sildem jos lovyte.kai lovyte susila tik tada ja dedam ir tikrai ji miega toliau.
bet cia tik mano atveju,nors gali ir tu papandyti,kas zino,gal suveiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 13 rugpjūčio 2008 - 11:04
dukrytei jau 8 menesiukai, per juos buvo visaip: buvo laikas, kai uzmigdavo pati, buvo laikas, kai tik ant ranku uzsupdavau, o dabar diena vezimuky aa-aa-pupa ir pasupi, o vakare lovytej pasupu ir lopsine padainuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 15 rugpjūčio 2008 - 17:36
sveikutes,
manoji tai kai paskutini karta pavalgo, paguldau i lopsi ant soniuko, ir uzmiega...kai kada buna kad paniurzga bet vistiek uzmiega, bet vat kai bandziau kad lovytej uzmigtu, tai nekaip sekesi...prapyko gera pusvalandi vistiek neuzmigo, maatyt perdaug vietos g.gif
o kai tik parnesiau atgal i lopsi iskart ta pacia minute jau ir miegojo.
Atsakyti
naktini miega uzmiega pats, paguldau i lovyte ir iseinu is kambario, jis jei dar nera apmiges, pazaidzia ir uzmiega, o kartais tik paguldau, pats ant sono pasisuka uzsimerkia ir miega, na o diena buna ivairiai, kartais ant ranku, kartais pats, kartais vezime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2008 08 08, 11:45)
Mano leliukas irgi sunkiai migdosi. Naktį paguldom ir pats užmiega, bet dieną sunku. Ir ant rankų neįmanoma užsupt, nebent jau laabai pavargęs būna, o šiaip dedam į lopšį (kuris iš vežimėlio išsiima) ir tik tada pasūpavus užmiega. Tik man keista, kad  3 savaičių kūdikis taip daug nemiega, pvz. kartais dieną po 4 valandas išbūna nemiegojęs, o vieno nepaliksi, tai taip ir draugaujam, mama kartais ir nevalgius lieka...

Kaip as jus suprantu... Pirmas menuo ir man buvo labai sunkus, nei kada pavalgyti, nei apsitvarkyti, dziaugdavausi jei turedavau kelias minutes atsiprausti. Mazylis visiskai nemiegojo, buvo neramus. Tai prasededavau visas dienas ant lovos ji besupdama, galvojau kad ilgai taip netempsiu. Aciu Dievui, dabar jau truputi geriau, o gal as jau ir pati pripratau...
Kad uzmigtu vis dar reikia supti, ir ne siaip sau supti o vos ne kratyti su lopsiu, jei vezimas vaziuoja lygia vieta tai apie uzmigima net kalbos negali buti, reik vaziuoti per kalnelius, va tada gal ir pavyks. O siaip tai uzsidedu lopsi ant keliu ir supu vienu metu ir i sonus ir aukstyn-zemyn... blink.gif
Idomu kiek ilgai dar taip reikes... g.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos 4u.gif mano sunelis tai uzmiega ir nesupamas,istikro isvis nesupu jo nei ant ranku nei lopseli,ikisi tiute ir deda sau i krapa biggrin.gif ir naktiniam miegeliui ramiai sau uzmiega tik be tiutes niekaip ax.gif o diena jau kai pradeda zirsti tai jau nori miego irgi soski i burnyte ir po minutes neber vaiko smile.gif bet siaip diena nemiega beveik visai tik po 15minuciu nusnaudzia kartais,o supuojasi jis sedimoj kedutej ir juokiasi,bet miegojimui nereikia jo supuoti ax.gif
Atsakyti
nereikia mano vyrukui jokių supimų, kai ateina laikas miegot, jis tiesiog stumiasi nuo rankų, nori vienas lovytėj būt, tai pasimuisto, ypač dabar kai mėgsta ant pilvo miegot, tai tik pasėdžiu šalia, nugarytę paglostau, bet tai nėra būtina, nuo gimimo miega lovytėj, buvo naktys kelios, kad kartų miegojom, tiesiog šiaip, tingėjau kelt naktį atgal į lovytę blush2.gif , bet jis muistosi šalia gulėdamas, jam vienam geriausia...o dukra irgi nemėgo, kad kas sūpuotų ir irgi miegodavo lovytėj be problemų thumbup.gif
Atsakyti