Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

na mano zuikutis iki 4 men tai tik ant ranku uzmigdavo, bet nuo 4 men tai tik lovyteje. paguldau ant soniuko, apsikabina savo meski ir miega iki ryto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
uzmiega pati lovelej. duodu pagerti pienuko ar misinuko nakciai ir viskas
ant ranku g.gif - kiek buvo tik per 1-2 men.
Atsakyti
mano maziuko nereike visiskai supti nei pries dienos miegely nei nakcei jam reikalingas ciulptukas ir merliukas tada jis ramei sau uzmiega.musu sunucui dabar beveik 3men.
Atsakyti
Maniske uzmiega tik guledama... ant ranku patinka buti, bet kai jau pradeda zysti suprantu, kad reikia guldyti arba i lovyte arba i vezima, nes ant ranku sunku jai miegoti ax.gif
Atsakyti
Kadangi musu kudikis neramus (vis pilveli skauda), tai dar nebuvo nei karto, kad pats savarankiskai butu uzmiges, na isskyrus pirma savaite po gimimo. Kol dar buvo visai silpnutis, tai uztekdavo truputi pasiubuot ir nustodavo verkslenti. Tada dar miegodavo lovelej. Paskiau pradejo daugiau judeti, tai norint uzmigdyti jau reikedavo gerokai paprakaituot besiubuojant ir bekratant. Paskiau nepadedavo nei vazinejimas vezimeliu - tik keldavo galvyte noredamas sestis ir zirzdavo. O palik viena gulet, tai jis tik kojom maldavo, inksdavo ir galiausiai pradedavo klykti. As ji suprantu, pabandyk tu uzmigti, kai pilva raizo ir bloga... Dar veliau ir ant ranku negaledavom uzmigdyti, uztekdavo tik horizontaliai palenkti ir iskart klyksmas, atsistuminejimas su rankytem... blink.gif Budavo tikra kova, kol vaikas prisiklykes pasiduodavo ir uzluzdavo pavarges. Sakes, kiek mes privargom... Tada as sugalvojau ji isisodinti i nesiokle ir taip migdyti. Dabar pavaikstau pirmyn - atgal, paniuniuoju ir uzmiega thumbup.gif Nereik nei kovot, nei rekt, nei man ardytis. Zodziu, mano vaikas dabar uzmiega stacias. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eistee76 @ 2008 08 26, 15:52)
Zodziu, mano vaikas dabar uzmiega stacias.  biggrin.gif

Cia geras thumbup.gif O maniske tik ant ranku, ir ja gerai, ir man kaifas biggrin.gif O poto keliaujm i lovyte
Atsakyti
O mes uzmiegam tik ant mamos ranku wub.gif Kolkas visiems gerai ir sunku isivaizduot, kad galeciau nuo to pavargt, bet turbut taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziukas tai mazdaug nuo dvieju men. vienas sau lovytej uzmiega, bent jau nakties miego.. thumbup.gif paguldziau kazkada i lovyte, galvoju paziuresiu ar zirs, o jis nusisuko ant sono, mazdaug netrukdyk ir uzmigo..ir iki siol tik ateina 21 val, ji tik reikia paguldytu i lovyte ir pats sau sauniai keliauja i sapnu karalyste. O diena irgi paguldau, buna jei nelabai nori miego tai pakrykstauja, su zaisliukais "pabendrauja", ir uzsnusta, blogiausiu atveju pabunu salia, paglostau, rankyte palaikau( cia pastaruoju metu kazkaip labai isikimba i pirsta ir laiko kol uzmiega smile.gif )..na bet siaip pasiseke man su tuo miegeliu (tfu tfu tfu..) 4u.gif
Atsakyti
iki beveik 5 men musu gudruoli reikedavo pastovei supt,ne tik supt bet sokt su juo ant ranku o dabar musu dziaugsmui kaskaip pats uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robertutee19 @ 2008 08 28, 19:24)
iki beveik 5 men musu gudruoli reikedavo pastovei supt,ne tik supt bet sokt su juo ant ranku o dabar musu dziaugsmui kaskaip pats uzmiega biggrin.gif

Maniskiui irgi 5 menesiai, gal ir jis prades migdytis pats.... bet kol kas gali visa diena nemiegoti, kol nepasupu. Tiesa, vezime, masinoj arba prie papo iskart uzmiega smile.gif
Atsakyti
maniskis ivairiai, buna kad ir pats uzmiega, o kartais reik pasupt ...arba lovytej paguldau, bunu salia, jis laiko ranka mano isikibes, paglostau ir uzmiega po kokiu 10 min..
Atsakyti
Mano mazius nakciai paguldytas i lovyte uzmiega pats, tik diena tenka vezimuke pavezioti, pasupti kol uzmiega 2.gif
Atsakyti