Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

O maniske atsibudineja nakti kas valanda ar dvi ir be papulio neuzmiega visai. . . Galiu raminti, glostyti pilvuka, niekas nepadeda. Visi sako, kad reikia vaika palikti viena, ir tegul verkia kol uzmiega. Na, as taip negaliu. . . Sirdis neleidzia. O keltis kas valanda ir papuli kisti jau baigiu nukvankti, ir nugara skauda. . . unsure.gif
Atsakyti
as pratinu kad uzsimigdytu pati... ax.gif niekada nemigziau vezimelyje supdama... schmoll.gif tiesa kai sveciavomes pas tevus - per pora diena iprato uzmigti auto keduteje-lopselyje (jai buvo pora menesiu), tai kol atpratinau buvau daaaug asaru unsure.gif doh.gif dabar pamaitinu, paguldau i lovyte ir ji zaizdama uzmiega rolleyes.gif nors zinoma ir jei buna dienu kai nera nuotaikos tada visa vakara supu kol nuluzta naktinio miegelio doh.gif unsure.gif bet siaip esu patenkinta kad ismoko uzsimigdyt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Balandiene @ 2008 10 02, 22:42)
O maniske atsibudineja nakti kas valanda ar dvi ir be papulio neuzmiega visai. . . Galiu raminti, glostyti pilvuka, niekas nepadeda. Visi sako, kad reikia vaika palikti viena, ir tegul verkia kol uzmiega. Na, as taip negaliu. . . Sirdis neleidzia. O keltis kas valanda ir papuli kisti jau baigiu nukvankti, ir nugara skauda. . .  unsure.gif

kai laukiausi, tikrai galvojau kad paliksiu kad pati ramintusi, bet dabar tikrai negaliu unsure.gif tuo labiau, kad kuo ilgiau verkia tuo isteriskiau, net springdama unsure.gif geriau jau jeigu kartais ir atsibunda tau papuli duodu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2008 10 02, 22:42)
O maniske atsibudineja nakti kas valanda ar dvi ir be papulio neuzmiega visai. . . Galiu raminti, glostyti pilvuka, niekas nepadeda. Visi sako, kad reikia vaika palikti viena, ir tegul verkia kol uzmiega. Na, as taip negaliu. . . Sirdis neleidzia. O keltis kas valanda ir papuli kisti jau baigiu nukvankti, ir nugara skauda. . .  unsure.gif

protingai pasielgiai kad ne palikinejai savo vaikeli viena miegoti. ne galiu pagalvoti kokia mama taip gali pasiuliti doh.gif
kada paliksi viena vaikeli jis verks ir gali nueiti iki isterikos,
taip jis uzmigs ir miegos ,ir labai bijos prabusti kad vel mamos sale nebus.
ir gali buti taip kad bijos buti paliktas.
nezinau kaip kitos mamos galvoja bet as skaiciau apie tai ir pshihologe rase kad jokiu budu taip vaikeli ne migdyti schmoll.gif
dar gali cia uzeiti
http://www.imunitetas.lt/?aid=4118
Atsakyti
4u.gif Sveikos, as turbut viena is nedaugėlio mamu, kuriai nuo pat dukros gimimo beveik neteko keltis naktimis, nes miega ji labai gerai! Tfu tfu tfu - neprisisnekejus biggrin.gif O uzmigti labai padeda, kai merliuka paduodam, tai ji pasiima, taip ziuri i ji ziuri ir uzmiega... wub.gif
Atsakyti
Nuo 6sav išmiega visą naktį ir jokių kėliojimūsi nei arbatos nei dar ko nors. Dabar mums metai su+ smile.gif miega po 11val naktį. Pamaitinu vakere, paglostau, pasakau labanakt ir į lovytę. Niekada nečiūčiavau, ar kaip kitaip nesistengiau, kad vaikas užmigtų greičiau. Tiesiog paguldau lovytėn ir viskas, išeinu, uždarau duris. Dabar ji jau ir nebeužmigtų, jei kas būtų kambary. Kažkaip taip gavos nuo pat gimimo, nieko specialiai nedariau, tik, prisiklausius kitų mamų kaip vargsta, labai bijojau išlepint smile.gif Bet tai turbūt irgi individualu g.gif
Atsakyti
Musu mazge pati pradejo uzsimigdyti...aksciau manieze pasupdavom kol snaust pradedavo, tai dabar pati atsitupia keturiom ir pasisiubuoja.Iskart truksta uzpakali uzrietus...O siaip tai pati uzmiega kada jau laikas, nebereikia migdyti kaip anksciau... ax.gif Gal iprato panasiu metu miegot visada.
Atsakyti
juokingiausia tai kad mazaja reik uzmigdyt siurblio pagalba...siurblys ijungtas ji uzmiega...
Atsakyti
Jau buvo man pradeje atrodyt, kad as vienintele pasaulyje miegu su vaiku vienoj lovoj, nes visos drauges kurios turi mazus lelius tai migdo atsikirai. Jei ramus vaikas tai gal ir nieko, bet maniskis keliasi per nakti kokia 10 kartu, tai jauciu isproteciau jei reiktu issikelt is loveles pamaitint vel ikelt. Toks tas jo valgyma paciulpia kelias min papuka ir vel ramus, tucio neima, is buteliuko negeria...Bet baisu man ir pagalvot apie tai, kad vistiek jau greitai reiks kelt i lovyte, kaip tai padaryt? Gal kuri is savo patirties patartu?
Atsakyti
mano mazylis irgi uzmiega tik salia manes, ivairiai tai papuka ciulpdamas, tai arbatike gerdamas, kartais tiute ikisu, bet spjauna lauk. uzmiega mano lovoj o po to tyliai perkeliu i lovyte, o kad pats uzmigtu tai ant pirstu galima suskaiciuot.
net neisivaizduoju kaip pripratint kad pats savaime uzmigtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2008 10 19, 23:54)
Jau buvo man pradeje atrodyt, kad as vienintele pasaulyje miegu su vaiku vienoj lovoj, nes visos drauges kurios turi mazus lelius tai migdo atsikirai. Jei ramus vaikas tai gal ir nieko, bet maniskis keliasi per nakti kokia 10 kartu, tai jauciu isproteciau jei reiktu issikelt is loveles pamaitint vel ikelt. Toks tas jo valgyma paciulpia kelias min papuka ir vel ramus, tucio neima, is buteliuko negeria...Bet baisu man ir pagalvot apie tai, kad vistiek jau greitai reiks kelt i lovyte, kaip tai padaryt? Gal kuri is savo patirties patartu?

Aha, ir mes kartu miegam, nes nuo pat gimimo taip jau atsitiko, kad žįsdama užmigdavo, tada įdėdavau į lovelę, bet apie 1 mėn. staga padėta naktį į lovelę pabusdavo ir pati nebeužmigdavo, verkdavo ir vėl viskas iš naujo. Ir vieną kart netyčia užmigom abi, tai taip iki šiol ir miegam, nes man taip paprasčiau, o ir vyras neprieštarauja. Vakare kai užmiega tai padedu į lovytę, bet jau naktį kai prabunda tai pasiimu ir iki ryto kartu miegam, nes dažnai nori žįsti/ artumo/ saugumo. Tik va paskutiniu metu turim bėdą, labai sunkiai ir vėlai vakare užmiega: jei neužmiega paskutinį kartą maitinama tai ojojoi, bus bėdos - kalba savo kalba, verkia, žaidžia ir taip kartais iki 1 val nakties, nepadeda nei supimas - dar labiau susinervina, klykia, o įdėta į savo lovytę pyksta, nenori ten būti. Neįsivaizduoju ką daryti, kažkaip nesinori "pagal Ferberį" migdyti, man kol kas tai atrodo per žiauru. Gal kas galit ką patarti? Tik nesiūlykit visą laiką migdyti lovelėje, nes nesugebėčiau keltis naktį po 4-5 kartus.
Atsakyti
O mūsų leliukas pats puikiai užmiega tik labai pavarges ax.gif
jei bandom ji šiaip guldyti tai biški pasupam manieže, pats sau paniuniuoja ir jau žiuri miega. mirksiukas.gif
Aišku būna ir sunkumų. Kartais tenka ilgai ji supuoti, liuliuoti, bet tai retkarčiai doh.gif
Pasakykite mamytes, kiek kartų jūsų lieliukai miega per dieną? rolleyes.gif
Atsakyti
Mums su nakties miegeliu viskas thumbup.gif Puikiausiai užmiega apie 21.30 ir miega iki 7 - 8 val. ryto. Būna kad prabunda 1-2 kartus, tai įduodu čiulptuką, duodu arbatėlės ar vandenuko ir toliau miega ax.gif Geriausi miego draugai - čiulptukas ir merliukas blush2.gif
Bet va su dienos miegeliu turim vargo. Užmiega tik lauke vežime bigsmile.gif Nors supti tai nereikia (na būna išimčių blush2.gif ) O užmigdyti lovytėje labai sunku: tuoj verčiasi ant pilvo, stojasi ir verkia g.gif Su baime laukiu šaltų orų, kai nebebus galimybės visada miegoti lauke doh.gif
Atsakyti