Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

Mums draugas tai irgi yra merliukas, iduodi i rankyte tai ji kutena nosyte, pagrauzia ir uzmiega lotuliukas.gif , o be jo tai mums sunku butu.... doh.gif tat pagrindinis daiktas kelionese ar pan. yra merliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukana @ 2008 10 21, 14:11)
Aišku būna ir sunkumų. Kartais tenka ilgai ji supuoti, liuliuoti, bet tai retkarčiai doh.gif
Pasakykite mamytes, kiek kartų jūsų lieliukai miega per dieną? rolleyes.gif

mano dar 2 kartus miega per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazyle nakciai uzmiega pati, paguldai, isgeria pienuka, iduodi soske, paduodi merliuka ir ji uzmiega smile.gif o diena tai mes miegam vezime, pasupu ir miega, lovytej bandziau, nieko neiseina, sukasi, malasi, stojasi, verkia smile.gif tai taip.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulutee @ 2008 10 22, 20:39)
mano mazyle nakciai uzmiega pati, paguldai, isgeria pienuka, iduodi soske, paduodi merliuka ir ji uzmiega smile.gif o diena tai mes miegam vezime, pasupu ir miega, lovytej bandziau, nieko neiseina, sukasi, malasi, stojasi, verkia smile.gif tai taip.... biggrin.gif

Musu Vilijai digsta dantukai,vienas po kito.Tai ji puse nakties miega lovitei,o puse nakties pas mus lovoi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 10 22, 21:22)
Musu Vilijai digsta dantukai,vienas po kito.Tai ji puse nakties miega lovitei,o puse nakties pas mus lovoi. doh.gif

mes tai pas save i love atsinesam dukryte i ryta, kokia 7val.tada ji su mumis dar miega toliau smile.gif man labai patinka su ja miegoti thumbup.gif
Atsakyti
O mes iki siol miegam su vaiku, sianakt buvau iskelus i lovele, tai laukiau kol tris valandas pamiegos atsibus valgyt, tada parsikeliau pas save ir nebeiskeliau blush2.gif , jauciu as labiau esu pripratus miegot su vaiku nei jis su manim. Man taip tuscia buvo tas tris valandas...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2008 10 22, 21:41)
O mes iki siol miegam su vaiku, sianakt buvau iskelus i lovele, tai laukiau kol tris valandas pamiegos atsibus valgyt, tada parsikeliau pas save ir nebeiskeliau blush2.gif , jauciu as labiau esu pripratus miegot su vaiku nei jis su manim. Man taip tuscia buvo tas tris valandas...

o tavo vyras ne piksta kad vaikas miega su tavim, o ne jis sale mega ax.gif
Atsakyti
Mums geriausias budas - paglostyti galvyte... Pilnu delnu triskart nuo vienos galvos puses iki kitos, paskui vienakart trim pirstais nuo kaktos virsaus link nosytes, kokius 15-20 kartu. Cia is indisko masazo knygos, as is pradziu skeptiskai i tokius dalykus ziurejau bet kad veikia (cia skaitosi 'cupping the aura' ir 'third eye massage').
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif musu geriausi miegucio pagalbininkai kaip cia daugelis mamyciu rase irgi yra merliukas ir ciulptuka duodu biggrin.gif uzmiega be vargo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na smagu skaityt kaip patys vaikučiai užmiega..
mum vargelis su tuo miegeliu... doh.gif
tik ant ranku ir ne kitaip...
ryt jau stuktels 11 mėnesiukų, o mažoji vis neišmoksta pati užmigt..
kankinamės..
bandėm kelis syk paguldyt lovytėj, ar šalia savęsm paglostyt..nė per kur..stojas..eina, rėkia, kai pavargsta.. parkrinta..paguli, vėl stojas ir i trasą..
nu žodžiu, nebežinau ką daryt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2008 11 04, 12:15)
Mums geriausias budas - paglostyti galvyte... Pilnu delnu triskart nuo vienos galvos puses iki kitos, paskui vienakart trim pirstais nuo kaktos virsaus link nosytes, kokius 15-20 kartu. Cia is indisko masazo knygos, as is pradziu skeptiskai i tokius dalykus ziurejau bet kad veikia (cia skaitosi 'cupping the aura' ir 'third eye massage').

Kaip įdomu, reikės pamėginti šį būdą.
Maniškis įvairiai. Dažniausiai reikia nešioti, tiesiog gulitį laikai ant rankų ir vaikštai iš vieno galo į kitą; kartais atigulus šalia glostomės vienas kitam veidelius, rankas, arba čiupinėja mano ranką ir užsnūsta. Bet taip gan retai. Be to, miega labai neramiai, prabunda tarsi išsigandęs, griebia mane, tarsi kur nedingčiau, arba, rodos, nei iš šio, nei iš to smarkiai verkti pradeda, tai nežinau, ar košmarus sapnuoja, ar dantys dygsta ir suskausta staigiai, kartais taip sunku nuraminti, nepadeda niekas.
Merliukas seniau ant veiduko patikdavo užmingant, bet nebuvo migdukas, o dabar plešia viską nuo saves, atmeta kaldrytę, jei liečia rankas, spirasi kojytėm, kai skersai lovos atsigula, kad mamai vietos nebeliktų doh.gif , tai tada lyg ir geriau pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Miegam kartu, kai muistosi apsikabinu, o jei dar vietos iesko, glostau nugaryte ir uzmiega rolleyes.gif
Atsakyti