Įkraunama...
Įkraunama...

Venesuela. Margaritos sala

QUOTE(soske @ 2008 12 09, 10:51)
aktyviai domiuosi biggrin.gif noretusi koki sausi lekt, bet bijau kad orai ne kokie gali buti, kazkur skaiciau , kad sausio men ten prasciausi g.gif noretusi su vaiku, bet kad skrydis labai ilgas doh.gif

Orai sausi nebuna blogi,jeigu ir palyja pusvalandi , tai tik rytais daugiausia ,o paskui vel saule sviecia , o per lietu temperatura praktiskai nenukrinta.Ir siaip ziema orai malonesni , gaivesni , vasara tai labai karsta.Kiek vaikuciui metu?Pernai vieni zmones buvo atvaziave su 8 men vaikiuku ir labai dziaugesi.Tik reikia pasirinkti gera viesbuti.
Atsakyti
vaikui 2,5 metu, turim kur it palikti cia, Lt, tiesiog noretusi nors kazkur kazkada jau ir kartu pailseti smile.gif koki viesbuti galetumet pasiulyt, ta prasme, gal zinot kuris tikrai geras? kad maistas geras butu- svarbiausia laugh.gif
o ziema kiek mzdg karscio? man patinka kai karsta karsta, bijau kad nebutu per salta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 12 09, 21:47)
vaikui 2,5 metu, turim kur it palikti cia, Lt, tiesiog noretusi nors kazkur kazkada jau ir kartu pailseti smile.gif koki viesbuti galetumet pasiulyt, ta prasme, gal zinot kuris tikrai geras? kad maistas geras butu- svarbiausia laugh.gif
o ziema kiek mzdg karscio? man patinka kai karsta karsta, bijau kad nebutu per salta  rolleyes.gif

Ziema oro temperatura svyruoja 27-30 laipsniu , vakare ir nakti apie 25 , taip kad tikrai karsta,vanduo apie 26.Viesbuciu yra geru,tik kur norit,ar prie juros , ar mieste.Patarciau prie juros Playa el Agua kurorte , ten labai nuostabus pliazas ir viesbuciai tik per kelia.Geras vesbutis yra Hesperija , Puerta de sol.Truputi nuosaliau stovi Portofino , ten jau tik viesbutis ir pliazas , visai atskirai nuo miestelio.Mano nuomone,geriausias yra Hesperija ir Puerta de sol.Hesperija yra net ir is atskiru nameliu , su vaiku patogu , bandykik klaust agenturoj.O per kokia agentura vaziuosit?
Atsakyti
dar net nezinau ar vaziuosim, bet labai noretusi, dar taip tik svajojam truputi galvojam, ziurim kas cia kaip. vaziouotumem per tez toura, aj tai 27-3 visaj normaliai.
na aciu uz patarimus, jei ne sausi , tai sekanciais metais tikrai tikrai apsilankysim. bet kazkaip , manau, kad sausi as jau deginsiuos rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti
Neringacija, jus gal busite Isla Caribe viesbutyje? mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos mamos, pagaliau prisiruosiau prisesti prie kompiuterio, nes po tokiu atostogu is siltos lovytes visai nesinori islist smile.gif
ispudziu labai daug, tad pabandysiu viska risliai sudeti ir papasakoti jums smile.gif mes buvom apsistoje LTi costa caribe beach hotel. ir labai dziaugiuosi tuo, nes dauguma 'geresniu' viesbuciu yra arti miesto ir didelio vietiniu siukslyno, o ir automatiskai papludimys buna pilnas zmoniu ir i ji patekt reikia pereinant gatve ar pan. musu viesbutis buvo ant papludimio kranto, jokiu vietiniu, tik aptarnaujantis personalas ar keli papludimio prekeiviai smile.gif pliusas buvo dar tas, kad namukai buvo 2-3 aukstu, kaimynu visai nesimatytdavo, o jau tuose dideliouse viesbuciuose tai manau mane butu labai erzine. pirmuciause patariu viesiems kas vyks, vezkites dolerius arba eurus, istikruju del to nera jokio skirtumo, galima atsiskaityti abejom valiutom, ir tik neiskeiskit per daug bolivaru, nes suvenyrus labiau apsimoka pirkti doleriais ar eurais. tai vat, ekskursijos visos erkamos taip pat tik siom valiutom. mes pirkomes plaukiojima su delfinais. nerelu! thumbup.gif tik buvo truputi problemeliu, del to, kad as laukiuosiu, bet manleido po ilgu ikalbinejimu i basiena, tik neleido plaukti uzsikabinius uz delfino, nes gali neticia auzgauti mano pilvuka,. nerelus jausmas kai delfinai plaukioja sale palej kojas, jei jaucia ta kudikeli ir jie vis plaukdavo artin manes doh.gif buvau kaip koks magnetas biggrin.gif
am, dar turejom dvi ekskursijas su dzipais po safari ( i ji iejo juru muziejus, auksciosio kalno apzvalga su tradicinia ju vietove, plaukiojimas po laguna, sustojimas prei ilgiausio papludinio) sitoje ekskursijoje mane pirmakart supyko doh.gif net geda prisimint blush-anim-cl.gif
na ir dar buvom ekskurijoj po visa margaritos sala su autobusu( cia apziurejom kelias baznycias, muziejus, uvo sustoja suvenyrinese parduotevelese) ispudziu daug net sunku viska prisiminti cool.gif tik labai gaila, kad preis isvaziuojamt orouoste kai mums tikrino bagaza, dingo fotoaparatas sad.gif liko tik cd isdelfinu plaukiojomo sad.gif gaila, kad neturejom laiko didesnem ekskursijom, beto ir sveika nelaibai man leido daug laiko kazkur but isvaziavusiai ir ant saules per ilgai negalejau but, bet nei del vienoso minutes nesigailiu. kas nori vaziuot, tikrai vaziuokit, tik ne saveitei, o dviem, nes nespesi visko tik nori. mums kelione gavosi apie 2000 svaru dviem zmonem. manau tai labai dar maza suma kaip tokiom atstogom, jokios egipto piramides tokiai kelionei neatsiperka biggrin.gif
Papildyta:
ir dar, visosia ekskursijose buvom su vokieciais, tad jei ka, pasiimkit koki nors vokieciu zodineli, nes jie angliskai nelabai ka supranta, o gides, tai angliskai kalba laisvai:)
Atsakyti
Ech, kaip fainai, kad viskas gerai jums sekesi.As irgi vel noriu atostogauti. rolleyes.gif
O del to, kad savaites maza, tai jau tikrai, todel mes ir buvom 2 savaites ten.
O ekskursija po sala galima ir patiems susiorganizuoti, nes ten praktiskai 1 pagrindinis kelias, tad pasiklysti nelabai yra kur.Mes vaziavom su motoroleriais drinks_cheers.gif
Beje, uzjauciu del prarasto fotoaparato, juk kur kas labiau gaila nuotrauku, nei pacio aparato.Kita vertus-geru atsiminimu niekas is jusus neatims 4u.gif
Atsakyti
mes buvom katik istikruju biggrin.gif lapkricio29-gruodzio8 dienomis. mums tik sestadieni lijo visa diena, ten toks lijimas, dusna baisiausiai o tik krapmoja smile.gif bet vietiniam buvo baisu. nes porlamare ( didziausiame ju mieste, lietus nuplove 50 namu. ten atsumas 50 min kelio nedaugiau, o pasirodo ten buvo stiprokas lietus. siaip tai tik 20 dienu per metus lija margaritoj, tad kad jums pasitaikytu lietutis tai labai maza tikimybe. o maistas, bent jau viesbutyja geras, tik as kaip jautresne kvapam, tai ne viska galejau valgyt biggrin.gif bet uztat arbuzus kimsau nuo 7 ryto iki 1 nakties biggrin.gif jeigu pas jums viesbutis bus all inclusiv tai laabi gerai, nes gali krautis kiek nori ir ka nori ir kiek tik nori kartu, tik vaziuojat i ekskursijas, issiaiskinkit ar jums duos valgyti, ar kavineja paciam reiks susimoketi, nes 2 zmones kavineje mazdaug palieka nuo 80 iki 140 bolivaru, kaikuriems vokieciam s buvo per brangu ir jie ten kele scenas, nes galvojo kad ir ekskursijose nemokamai maitina smile.gif kavineje as sakiausi kepsni vistienos su suriu, tai galiu paskyt, kad taip skaniai paruostos vistienos nevalgiau, visi lavbai giria ju zuvi ir juros gerybes, bet as neragau, nes nuo kvapo mane labai vimde, bet kas valge irgi labai gire.
Papildyta:
ir geriausiai viesbutyje kai tik nuvyksit, pasiimkit seifa, ir brangius dalykus saugokite ten, pasidarykit paso kopijas, nes kur tik noresit ka nors nusipirkti, gali jusu paprasyti asmens dokumento. mums truputi buvo sokas kai mes pirko m ledus ir is musu abie ju pareikalavo kaskokio popierelio. jiems tai yra iprasta, o mums tai ne labai biggrin.gif
o preis isvaziuojant, mes mokejom po 157 bolivarus nuo zmogaus. ta mokesti geraiu moket bolivarais:)
o is ekskursiju labai rekomenduoju plaukiojima su delfinais smile.gif veliau pabandysiu ikelt pora nuotrauku is delfinariumo, jei issiaiskinsiu kaip tai daroma
Atsakyti
Neringacija, dziugu kad taip smagiai prakeidot laika.
Mes irgi galvojome apie plaukiojima su delfinais, bet nepasiemem sios ekskursijos - dabar labai gailiuosi verysad.gif
Kaip ir jus buvom dzipu aplink sala, sustojant idomiausiose vietose, bei lagunoje
Atsakyti
neringacija, o vanduo ar siltas buvo? kiek laispniu mzdg oras?
as labai pergyvenu kad tik karsta butu, nes man turkijoje kai 28-29 tai jua salta gana buvo unsure.gif as ledine tokia truputi rolleyes.gif
Atsakyti
bent jau kaip viesbucio administracija pranesdavo tai pavesyje apie 30-35 budavo, bet man atrode kad daugiau biggrin.gif
ypac kai iseidavai is kambario (kuris atsaldomas ventilaitoriais), tai atrodo kad i kokia gera pirtele pakliuvai biggrin.gif
maniskis jau grizes po atostogu 2 kartus nusilupo oda smile.gif jis man sake kad jis atsparus nudegimams nuo saules smile.gif) tad pasiimkit geros apsaugos nuo saules, as tepiausi ir purskaiusi gal kas 20 min idegiau labai graziaii ir visai nenusvilau:) o vanduo juroj rytais buna gal truputi vesesnis, bent jau man taip pasirode, pbetapie 10 val ryto baseino vanduo kaip arbatele, juroje irgi panasiai smile.gif na, as nesigailejau kad vazevau, tik labai gaila prarastu nuotrauku:(
Atsakyti
Sveikos mamos,
na man asmeniskai margaritos sala nepaliko labai didelio ispudzio, na del vandens negaliu skustis pakankamai nesaltas dienos metu, na su turkija nera ka lyginti, nes turkijoj arbata buvo o ne vanduo, bangos pakankamai dideles bu bigsmile.gif o apsistojom visai neplanaitai prie buvusio Zvagulio baro LABAS, mes su vyru skridome tiesiai is Anglijos nes 3 metai kaip anglijoj gyvenam skridom su First Choice oro linojomis kaina buvo 750 svaru dviem zmonem tai sakyciau gan pigu smile.gif, tik pacioj pabaigoj visas atostogas sugadino venesuelos pareigunai, nes musu buvo 2 poreles lietuviu kurie skrido i anglijos tai pamate musu zalius pasus ir is kart "supakavo" del galimos narkotiku suntos, nes anot ju lietuviai yra iskrete ne viena toki poksta ju kraste. Taigi mus 4 su policijos masins ir dar 3 pareigunais nuveze i ligonine ir rentgenu sviete zarnas paziureti ar neturim narkotiku pilve, na tas tai dar sudas as pergivenu del to kiek mums dave tu spinduliu, nes jie mums to nesake verysad.gif , na bet viskas gerai baigesi. Siaip tai daugiau ten neskrisiu i ta krasta nei uz ka....!!!! nes artimiausiu metu planuojam vaziuoti arba i Cancuna arba i Sri lanka thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti