sweikos mamos, pagaliau prisiruosiau prisesti prie kompiuterio, nes po tokiu atostogu is siltos lovytes visai nesinori islist

ispudziu labai daug, tad pabandysiu viska risliai sudeti ir papasakoti jums

mes buvom apsistoje LTi costa caribe beach hotel. ir labai dziaugiuosi tuo, nes dauguma 'geresniu' viesbuciu yra arti miesto ir didelio vietiniu siukslyno, o ir automatiskai papludimys buna pilnas zmoniu ir i ji patekt reikia pereinant gatve ar pan. musu viesbutis buvo ant papludimio kranto, jokiu vietiniu, tik aptarnaujantis personalas ar keli papludimio prekeiviai

pliusas buvo dar tas, kad namukai buvo 2-3 aukstu, kaimynu visai nesimatytdavo, o jau tuose dideliouse viesbuciuose tai manau mane butu labai erzine. pirmuciause patariu viesiems kas vyks, vezkites dolerius arba eurus, istikruju del to nera jokio skirtumo, galima atsiskaityti abejom valiutom, ir tik neiskeiskit per daug bolivaru, nes suvenyrus labiau apsimoka pirkti doleriais ar eurais. tai vat, ekskursijos visos erkamos taip pat tik siom valiutom. mes pirkomes plaukiojima su delfinais. nerelu!

tik buvo truputi problemeliu, del to, kad as laukiuosiu, bet manleido po ilgu ikalbinejimu i basiena, tik neleido plaukti uzsikabinius uz delfino, nes gali neticia auzgauti mano pilvuka,. nerelus jausmas kai delfinai plaukioja sale palej kojas, jei jaucia ta kudikeli ir jie vis plaukdavo artin manes

buvau kaip koks magnetas
am, dar turejom dvi ekskursijas su dzipais po safari ( i ji iejo juru muziejus, auksciosio kalno apzvalga su tradicinia ju vietove, plaukiojimas po laguna, sustojimas prei ilgiausio papludinio) sitoje ekskursijoje mane pirmakart supyko

net geda prisimint
na ir dar buvom ekskurijoj po visa margaritos sala su autobusu( cia apziurejom kelias baznycias, muziejus, uvo sustoja suvenyrinese parduotevelese) ispudziu daug net sunku viska prisiminti

tik labai gaila, kad preis isvaziuojamt orouoste kai mums tikrino bagaza, dingo fotoaparatas

liko tik cd isdelfinu plaukiojomo

gaila, kad neturejom laiko didesnem ekskursijom, beto ir sveika nelaibai man leido daug laiko kazkur but isvaziavusiai ir ant saules per ilgai negalejau but, bet nei del vienoso minutes nesigailiu. kas nori vaziuot, tikrai vaziuokit, tik ne saveitei, o dviem, nes nespesi visko tik nori. mums kelione gavosi apie 2000 svaru dviem zmonem. manau tai labai dar maza suma kaip tokiom atstogom, jokios egipto piramides tokiai kelionei neatsiperka
Papildyta:ir dar, visosia ekskursijose buvom su vokieciais, tad jei ka, pasiimkit koki nors vokieciu zodineli, nes jie angliskai nelabai ka supranta, o gides, tai angliskai kalba laisvai:)