QUOTE(neringacija @ 2008 11 19, 02:10)
o tai kur aptartum keistis?nes vistiek norisi kazkaip nebut apgautiems:)
siandien buvau pas gydytoja ir ji man rekomendao atsisakyt sios keliones, nes didele galimybe uzsikresti viduriu siltinia ir maliarija, negi ten taip baisiaisiaucia sios ligos?
beto man skietis negali, mano maziukui tik 8savaitele, o prarast pinigus atsisakant keliones irgi nesinori. pasimetus jauciuosi
siandien buvau pas gydytoja ir ji man rekomendao atsisakyt sios keliones, nes didele galimybe uzsikresti viduriu siltinia ir maliarija, negi ten taip baisiaisiaucia sios ligos?
beto man skietis negali, mano maziukui tik 8savaitele, o prarast pinigus atsisakant keliones irgi nesinori. pasimetus jauciuosi
Kazka gydytoja ne taip pasake. Ten yra situ ligu tikimybe, bet pacioj Venesueloj (zemyninej daly): viduriu siltine - jei valgysi nezinia ka gatvej, maliarija - tik dziunglese. Pacioj saloj niekas negresia: juk valgysi visa laika tik viesbucio teritorijos, jei imsi ekskursija is normalaus gido - su maistu ir ten nebus problemu. Na tik pacios dziungles kiek pavojinga - labai daug uodu. Reikia apsirengti tn taip, kad kuo maziau neuzdengtos odos butu, nors ir kaip bebutu karsta. Viena brite su mumis vaziavusi i dziungles izenge su maike - ja taip is karto puole uodai ir pakaindziojo, kad maza nepasrode. Del sukandziojimo pasekmiu jai ir uzkretimo nezinau, nes po ekskursijos as daugiau jos nemaciau. Dar dziunglese praverstu pats stipriausias tepalas ar purskalas nuo uodu - ji pirkite LT pries kelione.
Keliones tikrai neatsisakykit - juk taip faina