Įkraunama...
Įkraunama...

Venesuela. Margaritos sala

QUOTE(neringacija @ 2008 10 28, 01:38)
situ atostogu labai senai laukiau ir gal dar seniau pradejom rinktis kur norim keliauti, ir gavosi taip kad truko kantrybe ir prieita isvada, arba margaritos sala arba vel eilines atostogos lietuvoj pas mama ir visas likusias gimenes lotuliukas.gif
aisku antro varianto nebenorejau po vasaros 2 savaiciu buvimo lietuvoje, tad manau nenusivilsiu, nes as busiu laiminga net guledama basenelyje ir gurksnodama kokteiliuka drinks_cheers.gif
sitas menuo prailgs laukt verysad.gif

Kaip jums fainai thumbup.gif
Budami Margaritoj butinai paimkit nors viena ekskursija i pacia Venesuela (zemyna). Patariu i dziungles 2 dienoms ar bent 1 dienai prie Anchelio kriokliu - tikrai nepasigailesit ir turesit nepakartojamu prisiminimu ir daug ispudziu...
Kiek laiko ten busit?
Musu kelione buvo 10 dienu (cia kartu su ilgais skrydziais). Man atrodo, jei visa ta, nors ir trumpa, laika guleciau prie baseino, ar papludimy, ar vaiksciociau po miestelio parduotuves - tai atsibostu ir tikrai jokiu teigiamu prisiminnimu neparvezciau. o dabar visi prisiminai apie Venesuela - 10 balu is 10 (ekskursiju deka) thumbup.gif
Atsakyti
busim tik 8 dienas, iskaiciuojant ir skridi, manau uzteks laiko. mano suzadetinis labai noriu prie krioklio clap.gif tai ekskursiju butimai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringacija @ 2008 10 28, 13:18)
busim tik 8 dienas, iskaiciuojant ir skridi, manau uzteks laiko. mano suzadetinis labai noriu prie krioklio clap.gif tai ekskursiju butimai bus smile.gif

8 dienos labai mazai. Bet nieko - jei patiks, bus proga kada nors sugrizt smile.gif
Siaip as dabar gailiuosi, kad nemem 16 dienu jungtini tura po Venesuela. Jis nezymiai brangiau kainavo, bet apie puse keliones sudaro ivairios ekskursijos po pacia Venesuela (kaip pasakojo tem buve - ziauriai idomios ekskursijos), ir kita puse - grynai poilsis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 28 spalio 2008 - 13:00
man dabar vienas klausimelis iskilo, siandien gavom laiska is musu agenturos, kad kai ivaziuoji i margarita, gauni turisto korteles, su savimi privaloma tureti atgalini lektuvo bilieta. o isvykstant susimoketi departure tax 54dolerius zmogui. viskas taip ir yra?
nes nei viena is jusu apie tai neuzsimenate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringacija @ 2008 10 31, 15:24)
man dabar vienas klausimelis iskilo, siandien gavom laiska is musu agenturos, kad kai ivaziuoji i margarita, gauni turisto korteles, su savimi privaloma tureti atgalini lektuvo bilieta. o isvykstant susimoketi departure tax 54dolerius zmogui. viskas taip ir yra?
nes nei viena is jusu apie tai neuzsimenate smile.gif

Apie turisto korteles nieko nepamu, gal ir dave tokias. Jeigu duos - saugokit jas kas save.Tik pamenu kai skridom lektuvu ir artejom prie Margaritos mums reikejo uzpildyt lapelius kazkuo panasius i vizas. Ten nebuvo nieko sudetingo, siaip net manau, kad jie ypatingos reiksmes neturi.
O kai turejom skrist atgal, oro uoste Margaritoj turejom sumoket isvaziavimo mokesti $54, nes be to neisleistu is salies. Mokekit butinai $, o ne bolivarais, nes taip zymiai pigiau
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 01, 20:56)
Apie turisto korteles nieko nepamu, gal ir dave tokias. Jeigu duos - saugokit jas kas save.Tik pamenu kai skridom lektuvu ir artejom prie Margaritos mums reikejo uzpildyt lapelius kazkuo panasius i vizas. Ten nebuvo nieko sudetingo, siaip net manau, kad jie ypatingos reiksmes neturi.
O kai turejom skrist atgal, oro uoste Margaritoj turejom sumoket isvaziavimo mokesti $54, nes be to neisleistu is salies. Mokekit butinai $, o ne bolivarais, nes taip zymiai pigiau

Aha, mes irgi isvykimo mokesti mokejom, o apie turisto korteles nieko nezinau-nebent prie bileitu buvo, demesio gal neatkreipiau g.gif
Ir dar del pinigu-patarciau nusiimt ir iskart vestis , nes ten su bankomatais pavojinga, prisiklausem istoriju, kad gali nuskaiciuoti net visus pinigus is korteles.Tiesa, patys nusiiminejom, bet vaziavom i miesta, i rimta banka(na, kiek jis reimtas nezinau, bet grizus pasiziurejom i korteles israsus, tai viskas ok buvo), nesinaudojom bile kur stovinciais bankomatais, nes visi gidai ir lietuviukai is LABAS baro ispejinejo, kad nepatariama.Ta va, turekit tai omeny smile.gif
Atsakyti
aciu uz informacija:) kazkaip labai nekantriai laukiu sios keliones:) beto suzinojau kad laukiuosiu smile.gif))))
tikriausiai reiks pasiskiepit del viso pikto, nes nenoriu kad mano maziukui kasnors pikto atsikitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringacija @ 2008 11 05, 01:50)
aciu uz informacija:) kazkaip labai nekantriai laukiu sios keliones:) beto suzinojau kad laukiuosiu smile.gif))))
tikriausiai reiks pasiskiepit del viso pikto, nes nenoriu kad mano maziukui kasnors pikto atsikitu smile.gif

Issiaiskink ar galima tau dabar skiepytis nuo visu tu ligu
Atsakyti
Nepatarciau isvaziavimo mokesti moketi doleriais,gausis beveik dvigubai daugiau,nes Venesueloj yra du dolerio kursai,kurio turistam niekas nesako,siuo metu jis yra apie 3,5 bolivaro uz doleri,o turistams duoda oficialu kursa-po 2,125 bolivaro.Mes irgi nezinojom,o su kortele atsiskaityti dar brangiau.Jeigu domina pinigu keitimas,galiu patart.
Atsakyti
QUOTE(nueva Esparta @ 2008 11 18, 06:10)
Nepatarciau isvaziavimo mokesti moketi doleriais,gausis beveik dvigubai daugiau,nes Venesueloj yra du dolerio kursai,kurio turistam niekas nesako,siuo metu jis yra apie 3,5 bolivaro uz doleri,o turistams duoda oficialu kursa-po 2,125 bolivaro.Mes irgi nezinojom,o su kortele atsiskaityti dar brangiau.Jeigu domina pinigu keitimas,galiu patart.

Mums kelioniu agenturoj pasake, kad keiciantis dolerius parduotuvese ar siaip pas zmones galima gauti zymiai daugiau, nei banke. Buvo, kad vienoj vietoj miesto centre mums vienas zmogus pats pasiule neitiketinai auksta kursa - tada jau mes suabejojom jo pinigu tikrumu, ir pas ji nesikeitem. Siaip pradziai pasikeitem pas musu gida, veliau mieste ivairiose mazose suvenyru parduoruvelese
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 18, 12:02)
Mums kelioniu agenturoj  pasake, kad keiciantis dolerius parduotuvese ar siaip pas zmones galima gauti zymiai daugiau, nei banke. Buvo, kad vienoj vietoj miesto centre mums vienas zmogus pats pasiule neitiketinai auksta kursa - tada jau mes suabejojom jo pinigu tikrumu, ir pas ji nesikeitem. Siaip pradziai pasikeitem pas musu gida, veliau mieste ivairiose mazose suvenyru parduoruvelese

Gatvej jokiu budu negalima keistis pingus. Jokiu budu! O gidai irgi duoda mazesni kursa. Neseniai sutikom lietuviu turistus cia Margaritoj,kuriems gidai eurus pakeite dolerio kursu
Atsakyti
o tai kur aptartum keistis?nes vistiek norisi kazkaip nebut apgautiems:)
siandien buvau pas gydytoja ir ji man rekomendao atsisakyt sios keliones, nes didele galimybe uzsikresti viduriu siltinia ir maliarija, negi ten taip baisiaisiaucia sios ligos?
beto man skietis negali, mano maziukui tik 8savaitele, o prarast pinigus atsisakant keliones irgi nesinori. pasimetus jauciuosi
Atsakyti