Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai iš bambuko

QUOTE(JurgaSim @ 2009 09 16, 14:09)
Bambukas savo savybemis artimas medvilnei (todel lyginti su vilna ar silku nevertetu), tik greiciau issitampo.

Sakyciau, kad viskozei, o ne medvilnei. Pagal pojūčius bent jau. O šiaip tai teigiama, kad reikia daug chemijos išgauti bambuko pluoštui, tai irgi g.b. momentas juos renkantis.

Nors, veliūrinis bambuko/medvilnės pluoštas, iš kurio siūta dalis mažės sauskelnių, mums tarnauja tikrai gerai.
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2009 09 16, 15:28)
Sakyciau, kad viskozei, o ne medvilnei. Pagal pojūčius bent jau. O šiaip tai teigiama, kad reikia daug chemijos išgauti bambuko pluoštui, tai irgi g.b. momentas juos renkantis.

Mano turimi uzrasai pripazista medvilnes ir bambuko panasumus smile.gif Bet ne tai esme. Tik pastebejau, kad bambuko lyginti su vilna ar silku nevertetu, sie audiniai savo savybemis labai skiriasi vieni nuo kitu.
Atsakyti
as buvau nupirkus kojines tai iki skalbimo atrode tokios minkstutes ir malonios o po skalbimo tas pat kaip medvilne ir dar plius nusiburbuliavo gal cia ne del bambuko o del apdirbimo siulu bet vis tiek nelabai man
Atsakyti
Kaune bazej yra traukinukyje skyrius vadinasi BAMBUKAS kaip tik vakar ziurejau ir gundziausi pirkt g.gif ,bet kai dabar paskaiciau atsiliepimus tai...nezinau net ar bandysiu
Atsakyti
Aš tik už bambuką .Naudoju kojines rankšluoščius chalatą pižamą, atsidžiaugti negaliu.Svarbiausi yra bambuko proc. gaminyje .Jei nedaug tikiu kad nieko gero. Šiuos gaminius pirkau bazėje traukinuke BAMBUKAS . Labai daug domejausi šiuo pluoštu ir galiu pasakyti kad 100 proc. bambukas turi antimikrobinių savybių ir labai gerą savybę - turi vandens absorbciją . Tikrai verta nueiti ir nusipirkus pabandyti. Pas mane visi rankšluoščiai ir pižamos iš kito audinio padeti į šoną . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2010 01 10, 20:59)
Aš tik už bambuką .Naudoju kojines  rankšluoščius  chalatą  pižamą, atsidžiaugti negaliu.Svarbiausi yra bambuko proc. gaminyje .Jei nedaug tikiu kad nieko gero. Šiuos gaminius pirkau bazėje traukinuke  BAMBUKAS . Labai daug domejausi šiuo pluoštu ir galiu pasakyti  kad 100 proc. bambukas turi antimikrobinių savybių  ir labai gerą savybę  - turi vandens absorbciją . Tikrai verta nueiti ir nusipirkus pabandyti. Pas mane visi rankšluoščiai ir pižamos iš kito audinio padeti į šoną . smile.gif

reiks pabandyt nes vis galvoju pirkt ar ne g.gif ,noreciau vaikui i darzeli golfuka nupirkt,nes ten duksta tai nezinai nei kaip aprengt,bet kai ciupinejau tuos gaminius tai tikrai jie man viskoze primena,bet ko gero teks paciai isbandyt nes nuomoniu ivairiu cia skaiciau ax.gif
Atsakyti
Is bambuko turejau tik viena daikta- vaikiska pizama. Medziagyte minksta, vaikas neprakaituodavo, visai nieko kokybe smile.gif
Atsakyti
Turiu naktinukus. Nieko, pirksciau dar ir antrus smile.gif . Turiu plana savo panelei nupirkti pizamyte, parasysiu, ar patiko.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Esu naujoke:) Gaminius is bamuko naudoju jau gana senei ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 01 birželio 2010 - 19:08
Sveikos mergaites. Siandien isigijau keleta prekiu is bambuko audinio. Pabandysim.
Patariu vaziuokite tiesiai pas gamintojus. Omniteksas Raudondvario pl 101, ten i kiema reikia ivaziuoti, jokios iskabos nera, reikia klausti. Yra prekiu su defektukais pigiau.
Ten ne vien bambukiniai rubai, yra trikotaziniu visokiu rubu. Aisku labiau suaugusiems) Pvz berniukams apatines kelnytes medvilnines po 3 Lt. yra apatiniu maikuciu ilgom rankovem po 7Lt. Pizamos maziausios nuo 80 lyg ar 90cm.
Cia ne reklama, tik dalinuosi info, pati dziaugiuosi atradusi. Aisku nera jau viskas taip po pigiaja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambucia: 13 spalio 2010 - 14:24
taip gerule ta ju parduotuve, tik labai uzkampyje paslepta biggrin.gif
kai buna paskelbtos kokios nors akcijos ispardavimai tai ten zmoniu minia,,

mano mayzlis nesioja bambuko bodziuka, golfuka, as labai patenkinta, manau jis taip pat wink.gif
Atsakyti
ir mes bodziuka turim ir patenkinti. smile.gif
Atsakyti