Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai iš bambuko

Ir mes turime keleta prekių is bambuko pluošto jis natūraliai atsparus mikrobams bei alergenams kas ypač svarbu mano vyrui nes jis labai alergiškas, labai patenkinti, pati pradejau net jais prekiaut.
Atsakyti
Aš Vaikų mieste mačiau bambukinių apatinių rūbelių vaikams. Bet dar nesu pirkusi ax.gif
Dar mačiau internetinėje parduotuvėje http://www.aukimekar...mbukiniai-rubai

Omnitekso gaminių galima tik Kaune nusipirkti??

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 07 12, 16:24)
Omnitekso gaminių galima tik Kaune nusipirkti??

Ne schmoll.gif
Čia yra sąrašas parduotuvių, kuriose galima įsigyti jų gaminių 4u.gif Aišku, asortimentas visur skirtingas. Aš pirkau chalatą, tai radau Spartos parduotuvėje bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi pamegome bambuka pirkau mergaitei chalatuka, koiinytes,ir vyresnelei pizama ji labai naktimis prakaituoja, likom labai patenkinti
radau viena internetine parduotuve http://www.vaikeliui...luosto-rubeliai thumbup.gif labai patenkinta ju asortimentu
Atsakyti
tos prekės iš bambukų tėra mitas... nes iš tiesų tai viskozė. Viskozė išgaunama iš medžių, tame tarpe ir bambuko.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 08, 00:08)
tos prekės iš bambukų tėra mitas... nes iš tiesų tai viskozė. Viskozė išgaunama iš medžių, tame tarpe ir bambuko.

Pateikite įrodymų smile.gif nes kažkaip nesitiki.
Atsakyti
QUOTE(arturiokas @ 2011 10 08, 16:57)
Pateikite įrodymų smile.gif nes kažkaip nesitiki.

IQ žurnale rugpjūčio numeryje skaičiau straipsnį, kad visoje Europoje privaloma rašyti, kad tai viskozė,o lietuvoj toliau apgaudinėjami pirkėjai. Ir ten buvo aprašyta esmė kaip tas pluoštas gaunamas. Tai pasirodo,kad jis gaminamas lygiai taip pat, kaip iš medienos. Taigi gaunasi ta pati viskozė. Kažkaip daroma celiuliozė, o tada pluoštas iš to. Bet bijau nusišnekėt, nes skaičiau vasarą. Straipsnio esmė buvo, kad lietuvoje pirkėjai apgaudinėjam, kad ta viskozė iš bambuko vadinama ekologišku, antialergišku ir t.t. bambuko pluoštu.

Bet to straipsnio neduoda skaityt nemokamai internete.
vadinasi "pasiklydę bambuko džiunglėse" www.iq.lt
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 09, 21:17)
IQ  žurnale rugpjūčio numeryje skaičiau straipsnį, kad visoje Europoje privaloma rašyti, kad tai viskozė,o lietuvoj toliau apgaudinėjami pirkėjai. Ir ten buvo aprašyta esmė kaip tas pluoštas gaunamas. Tai pasirodo,kad jis gaminamas lygiai taip pat, kaip iš medienos. Taigi gaunasi ta pati viskozė. Kažkaip daroma celiuliozė, o tada pluoštas iš to. Bet bijau nusišnekėt, nes skaičiau vasarą. Straipsnio esmė buvo, kad lietuvoje pirkėjai apgaudinėjam, kad ta viskozė iš bambuko vadinama ekologišku, antialergišku ir t.t. bambuko pluoštu.

niekada netikiu 100% ką rašo etiketeje, bet bambukiniais drabužiais aš esu labai patenkinta,mano mergaite laabai prakaituoja,esam devejusios ir medvilninius marskinukus,viskozes is toli vengiu, tik su is bambuko naktinukais mano mergaite atsibunda sausa (jie tikrai gerai sugeria prakaita)
todėl pati naudoju, rengiu savo vaiką ir kitiems rekomenduoju naudoti bambuko pluošto drabužius.
P.S prieš kelias dienas dar gavau bambukinių raknšluostukų- iš vis pasaka , švelnus, labai gerai sugeria dregme (pameginau iskalbti viena, spalva neblunka, ir islaike savo svelnuma
Atsakyti
kur siuo metu galima butu nusipirkt vaikiska bambukine kaldryte-uzklotuka? ar dar yra urmo bazese?ar dar kurnors?
Atsakyti
QUOTE(Cipare @ 2009 11 15, 16:28)
as buvau nupirkus kojines tai iki skalbimo atrode tokios minkstutes ir malonios o po skalbimo tas pat kaip medvilne ir dar plius nusiburbuliavo gal cia ne del bambuko o del apdirbimo siulu bet vis tiek nelabai man

drinks_cheers.gif turim is bambuko skarele tai po pirmo skalbimo nusiburbuliavo sau pirkau naktinukus tas pats doh.gif nelabai patiko
Atsakyti
golfytės, pižamytės iš bambuko po skalbimo nusiburbuliavo, bet pereinu karts nuo karto su tuo burbulų surinkėju ir tvarka biggrin.gif
Atsakyti
As bambukinius rubelius perku Norvegijoje, jie man labai patinka del minkstumo nerealaus wub.gif Tik kainos jus baisokos pas mus ir tikrai isskalbus kazkiek nusiburbuliuoja smile.gif
Atsakyti