Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Nome @ 2008 07 10, 12:23)
Kas ten buvo šiandien, sako, kad nieko naujo, tik prekės kita tvarka išdėliotos. Varysim su drauge po darbo pasižiūrėti

Negi is tokio aziotazo gausis pysssssssssssssssss.. unsure.gif

Bet raso apie Juicy Couture ir Micheal Kors.

Vokietijoj Douglas'e maciau ETRO, Aqua di Parma, Hermes ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 10, 14:31)

parašysiu įspūdžus, kai grįšiu šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 10, 14:31)

vokietija ne lietuva rolleyes.gif kas liks nuo uzsienio saliu, dapils kokio skystymelio Lietuvai, ir uzves rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 10 liepos 2008 - 14:37
QUOTE(Langoza @ 2008 07 10, 13:37)
vokietija ne lietuva rolleyes.gif kas liks nuo uzsienio saliu, dapils kokio skystymelio Lietuvai, ir uzves  rolleyes.gif

g.gif o kodel tu dabar ne prie zemes ukio, o prie kompo? biggrin.gif

P.S. nesusilaikiau.. blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noreciau pasiklausti tu, kas turi Nina Ricci permatoma obuoliuka smile.gif Tai EDT ar EST testeris (nes yra dar nepermatomas oboliukas, (kiek pastebejau g.gif o man skanesnis tas permatomas ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazute@: 10 liepos 2008 - 19:56
QUOTE(mazute@ @ 2008 07 10, 20:56)
Sveikos  4u.gif Noreciau pasiklausti tu, kas turi Nina Ricci permatoma obuoliuka  smile.gif Tai EDT ar EST testeris (nes yra dar nepermatomas oboliukas, (kiek pastebejau  g.gif o man skanesnis tas permatomas  ax.gif )

As tai nesuprantu klausimo schmoll.gif kas tas EST? Pas mane permatomas, EDT. O tas nepermatomas raudonas yra lygiai tokio pacio kvapo.
Atsakyti
Turejo but ne EST, o EDT ax.gif Bent jau man pasirode, kad abieju obuoliuku kvapas skiriasi g.gif Ir labiau patiko nepermatomame buteliuke, bet taip ir neradau parasyta kuo tie buteliukai skiriasi, del to ir klausiu, gal jus zinote kuo? gal vienas is ju yra testeris blush2.gif ax.gif Bet atrodo, kad prisigalvojau nebutu dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2008 07 10, 23:45)
Turejo but ne EST, o EDT  ax.gif Bent jau man pasirode, kad abieju obuoliuku kvapas skiriasi  g.gif Ir labiau patiko nepermatomame buteliuke, bet taip ir neradau parasyta kuo tie buteliukai skiriasi, del to ir klausiu, gal jus zinote kuo? gal vienas is ju yra testeris  blush2.gif  ax.gif  Bet atrodo, kad prisigalvojau nebutu dalyku  blush2.gif

jeigu matei sita user posted image ir sita user posted image
tai antrasis yra prestige, buteliukas grazesnis, bet kvapas tas pats abiejuose... testeris juk vienas stovi prie abieju ;]

o galbut toki uostei? pretty nina
user posted image
ju kvapas jau kitoks truputi
Atsakyti
laba diena o gal kuri zinote Yves saint laurent nu kvapa? prasau papasakoti placiau.busiu dekinga
Atsakyti
Nome, 000189.gif

Kur naujienos apie Douglas? Ar atveze kokiu nauju papilstytu nuo dugno stebuklu is Vokietijos?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 07 11, 12:21)
laba diena o gal kuri zinote Yves saint laurent nu kvapa? prasau papasakoti placiau.busiu dekinga

Kuo puikiausiai žinome ir ne kartą apie jį pasakojome šiame subforume wink.gif Pasinaudok paieška - rasi ištisas paklodės pagiriamųjų žodžių juodam smilkalų kvapui.
Atsakyti
Niu jau dabar aiskiau smile.gif Aciu labai Katalike 4u.gif
Atsakyti