as iki metuku skalbiau su bobas milteliais paskui pradejau skalbti su paprasrai su tokias kokius ir savuosuosius skalbiu

Aš skalbiu su milteliais "Dzidzius" ir mums

Aš kai pradėjau Bobas naudoti, tai jokių kitų miltelių nebegaliu naudoti:) Visi man tie prikvėpinti Arielai ir Taidai labai jau smirdi:) Skaičiau, kad tie visi dirbtiniai kvapai labai erzina nervų sistemą. Tik dabar nelabai aišku, ar patys miltelių kvapai mane erzina, ar pati žinia, kad jų kvapai gali erzinti kvėpavimo takus ir nervų sistemą

Lietuvoj mazas pasirinkimas vaikisku milteliu, as naudoju Bobas (optimaliausias varijantas) . Nors nesu jais labai patenkinta.
Nuo pirmos dienos skalbiu bendroje skalbinių krūvoje, su elementariais Ariel milteliais ir Silan ar Lenor minkštikliais.
Pirmus menesius naudojau Bobas, Neutral, o dabar jau su iprastais skalbiu ir nieko.

QUOTE(neju @ 2008 12 18, 17:05)
Pirmus menesius naudojau Bobas, Neutral, o dabar jau su iprastais skalbiu ir nieko. 

As iki metuku skalbiau su bobas milteliais, paskui pradejau skalbti su paprasrai su tokias kokius ir savuosuosius skalbiu.Ringuva man nepatiko
po daug skalbimu drabuziai gelsta.

Neutral