Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

as iki metuku skalbiau su bobas milteliais paskui pradejau skalbti su paprasrai su tokias kokius ir savuosuosius skalbiu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Bobas thumbup.gif
Atsakyti
Aš skalbiu su milteliais "Dzidzius" ir mums thumbup.gif
Atsakyti
Aš kai pradėjau Bobas naudoti, tai jokių kitų miltelių nebegaliu naudoti:) Visi man tie prikvėpinti Arielai ir Taidai labai jau smirdi:) Skaičiau, kad tie visi dirbtiniai kvapai labai erzina nervų sistemą. Tik dabar nelabai aišku, ar patys miltelių kvapai mane erzina, ar pati žinia, kad jų kvapai gali erzinti kvėpavimo takus ir nervų sistemąsmile.gif
Atsakyti
Lietuvoj mazas pasirinkimas vaikisku milteliu, as naudoju Bobas (optimaliausias varijantas) . Nors nesu jais labai patenkinta.
Atsakyti
Nuo pirmos dienos skalbiu bendroje skalbinių krūvoje, su elementariais Ariel milteliais ir Silan ar Lenor minkštikliais.
Atsakyti
Pirmus menesius naudojau Bobas, Neutral, o dabar jau su iprastais skalbiu ir nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neju @ 2008 12 18, 17:05)
Pirmus menesius naudojau Bobas, Neutral, o dabar jau su iprastais skalbiu ir nieko. smile.gif

drinks_cheers.gif ir aš pradėjau skalbti su bendrais smile.gif
Atsakyti
Dreft Sensitive, kudikiam tinka smile.gif skaniai kvepia...
Atsakyti
As iki metuku skalbiau su bobas milteliais, paskui pradejau skalbti su paprasrai su tokias kokius ir savuosuosius skalbiu.Ringuva man nepatiko schmoll.gif po daug skalbimu drabuziai gelsta.
Atsakyti
Bobas thumbup.gif
Atsakyti
Neutral thumbup.gif
Atsakyti