Atsakysiu as, nors pirma zinutė buvo ne mano, bet ir aš tokius pat naudoju. Tai amway milteliai ir būtent nealergizuojantys. Tik brangūs - virš 100 Lt kainuoja 3 kg. Bet jie tikrai labai ekonomiški, 3 kg užtenka apie 50 skalbimų. Nusipirkau užpernai ir dar tebenaudoju.
Maziukui naudodavau tik Neutral skystus, o dabar kadangi perejome prie ekolgisku tai skysti Sonnet ir Almavin milteliai, demiu neisima kaip Ariel, bet ir nealergizuoja taip kaip jis(cia teko girdeti is alergologes, kad Arielas sioje srityje pirmauja ). Tiesa kazkas klause kodel negalima milteliu maziukas-negalima nes milteliai nuseda ant drabuziu gali dirginti odyte ir kvepavimo organus.
Manau kol vaikutis mazas jei yra galimybe naudoti tik tuos miltelius, kurie neelergizuoja ir be jokiu papildomu kvapu..Tai sveikiau vaikuciui..Manau po metu pilnai galima skalbti su iprastiniais milteliais, jei vaiko odele tam pritaria...
Naudojom Neutral mazdaug iki puses metuku. Veliau pabandziau skalbti kartu su Ariel, vaiko nealergizavo, tai Neutral nebenaudojam - viska skalbiam su "suaugusiuju" milteliais Ir dziaugiuosi, nes Neutral jokiu demiu neisplaudavo
tom ir philips buna geru skalbimo milteliu vaikams, geros kainos bei be kvapu ir panasiai... pvz kauno didesnis tik pasirinkimas nei vilniaus... nors cia gal man tik taip pasirode..
Dukrytei iki 1 mėn. skalbiau su RINGUVOS drožlėm. Vėliau skalbiau su BOBAS atskirai nuo mūsų iki kokių 2m. Sūnui jau nuo gimimo naudoju BOBO miltelius. Tiesa, mašinoje visada jungiu papildomą skalavimą, tiek vaikų, tiek savo rūbams.