Naudojau Dreft arba Bobas, bet jau pradedu skalbti su tais, kuriais skalbiu savo rubus.

as tai naudoju amway ir skalbikli ir minkstikli ir balikli jei reikia...
negaliu atsidziaugt
kadangi jie nestiprus,tai demes ne visada isskalbia... reikia isiminet su demiu isemeju(bananu ar pan),bet nieko nepadarysi... esu nusiteikus pries visus arielius ir lenorus(sunenui uzdejo maikute skalbta ariel,tai iskart isbere... sita chemija amway tik per 10 skalbimu isskalbia). be to amway jei ir yra kazkokie kvapai,tai labai silpni...

QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 20:49)
as tai naudoju amway ir skalbikli ir minkstikli ir balikli jei reikia...
negaliu atsidziaugt
kadangi jie nestiprus,tai demes ne visada isskalbia... reikia isiminet su demiu isemeju(bananu ar pan),bet nieko nepadarysi... esu nusiteikus pries visus arielius ir lenorus(sunenui uzdejo maikute skalbta ariel,tai iskart isbere... sita chemija amway tik per 10 skalbimu isskalbia). be to amway jei ir yra kazkokie kvapai,tai labai silpni...

Mes taip pat naudojom amway, tikrai

JELP , bet norėčiau pamėginti tuos amway, tačiau nieko nepažystu kas platintų

Is pradziu naudojom dreft, paskui mano durna galva sumaste pakeisti i Neutral, prasidejo dermatitas. Nezinau ar butent nuo sitoo skalbiklio, bet dermatitas tik ten kur lieciasi rubeliai, tai gyd sake nuo milteliu
Zodziu, dabar skalbiam tik su ringuvos ukiniu muilu skirtu vaikams. Tiesa yra ir drozlemis pirkti jis. Tik pries tai vistiek istirpdau as jas, nes girdejau labai jau uzsikisa masinos nuo tu drozliu
dermatitas baigia isnykti musu
na aisku negaliu 100 proc zinoti kad jis tikrai buvo nuo milteliu, bet manau kad nuo ju

Mes naudojam Neutral arba Surcare sensitive. Geri mums
. Tiesa, bananų ir slyvų dėmių neišskalbia
. Stengiamės visada prieš smaližiaujant užsidėti seilinuką
Gal reiktų karštesniame vandenyje skalbti?

Gal reiktų karštesniame vandenyje skalbti?
Naudojam "Bobas".