Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

O kuo patartumėt perskalbti naujagimio drabužėlius?
Atsakyti
As skalbiu su muilo riesutais-absoliuciai naturalus produktas,jokios alergijos rizikos ir baisiai taupus.Dar noreciau ekorutulius pabandyti,bet kaina stabdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 05 13, 14:24)

AS SKALBIAU SU NEUTRAL IR BOBAS MILTELIAIS 4u.gif JIE BEKVAPIAI IR NESUKELIA JOKIOS ALERGIJOS KUDIKELIAMS smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2010 05 13, 21:45)
As skalbiu su muilo riesutais-absoliuciai naturalus produktas,jokios alergijos rizikos ir baisiai taupus.Dar noreciau ekorutulius pabandyti,bet kaina stabdo ax.gif

LABAI NORIU PABANDYTI TUOS MUILO RIESUTUS wub.gif O JIE VISI VIENODI? AR KAZKUOM SKIRIASI? JEIGU JUS JAU ILGAI JUOS NAUDOJATE, GAL GALITE PATARTI KUR JUOS GERIAU PIKRTI IR KURIE GERIAUSI? AR VISAI NERA SKIRTUMO?
Atsakyti
Kas link muilo riesutu,tai manau,kad jie visur vienodi,tik pakuote skiriasi.Naudojau "Nojusta" firmos pakuotus,o dabar puskili pirkau vokisko fasavimo.Abeji vienodi.Matau,kad Jus vilniete,gal parduotuvej "Rasakila" pabandykit muilo riesutuku paieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 04 20, 12:53)

Man irgi jie labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
As iki puses metu skalbiau su Bobas, nes jie bekvapiai, o dabar jau su Dzidzius skalbiu, man labai patinka, ir kvapas labai malonus, ir kaina visai priimtina smile.gif
Atsakyti
Naudojau NEUTRAL bet jau keip 6 men skelbu su eco rutuliukais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit prasau o kur Jus perkate tas muilo drozles ... ??? g.gif
Klaipėdoje ????
as ju niekur nerandu schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 05 13, 14:24)

Nuo pat gimimo mažosios rūbelius skalbiu su Almawin skalbikliais arba dar esu pirkus Ecos skystą skalbiklį, žiūriu kad būtų ekologiškas.
Atsakyti
As tai skalbiu skysta amway skalbimo priemone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramal: 29 gegužės 2010 - 10:42
Mes visalaik naudojom sau ir vaikuciui Neutral skysta skalbikli 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojame ekologiskus miltelius..
Atsakyti