Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Visa laik skelbiu su persil, tide- alergijos nepastebejau, svarbu isskalbia maniskiu terliones... biggrin.gif Noreciau pabandyt AMWAY, bet neprisiruosiu nisipirkt 4u.gif
Atsakyti
As naudoju tik Neutral 4u.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad dauguma vistiek naudoja Bobas arba neutral. Dabar kaip tik akcija norfoj Bobas milteliams, tai pabandysiu juos. O sakykit, kokia temperatura pasirenkate skalbiant kudikio rubelius?
Atsakyti
Man taip pat patinka milteliai Neutral. Bandziau ir Amway firmos miltelius. Man taip pat labai patiko. Tik kad brangesni verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar Bobas, tai meginsiu siandien skalbti. Amway labai koncentruoti, tai nemanau, kad labai brangu. Mums uzteko pusei metu ( ne vaikisku). o skalbdavau minimum 2 kartus per savaite
Atsakyti
Mes naudojam "Neutral" ir "Bobas" 4u.gif

QUOTE(justeva @ 2010 10 04, 12:43)
<...> O sakykit, kokia temperatura pasirenkate skalbiant kudikio rubelius?

Na, ant rūbelių etikečių parašyta rekomenduojama skalbimo temperatūra wink.gif Žiūrint kokie rūbeliai, kokios sudėties 4u.gif
Aš skalbiu 40 laipsnių temperatūroje (šliaužtus ir smėlinukus) - kolkas tik tokius rūbelius ir nešiojam, mes dar mažiuliukai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
o kazin kaip fairy milteliai? ar tinka plaut?
Atsakyti
norejau paklausti, ar jums Neutral normaliai isskalbia?
naudojam Neutral skysta skalbikli, tai 40 laipsniu temperaturoje sviezia kudikio "dovana" - neiveikiamas dalykas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukste;))) @ 2010 04 25, 00:49)

Labukas, paziurejau, bet kainu neradau schmoll.gif
Atsakyti
Seip Neutral naudojau ir skalbikli ir minkstikli, bet pastaraji retai
Atsakyti
Mes naudojam Neutral'į, iš pradžių tik vaikom drabužiams, o dabar jau ir savo
Atsakyti
sveikos,
ka naudojate, kad isimti vaiko demes is drabuziu, tokias kaip bananai, obuolys ir panasiai?
Atsakyti