Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(augustautve @ 2011 08 01, 10:09)
mums tas pats nutiko nuo AMWAY milteliu,ir kas idomiausia,va tau ir naturalus, bet vaika vistiek sualergizavo,ir as maniau,kad pienas,maistas,o cia pasirodo miltukai,ko negalejau patiketi,dabar skalbiames su NEUTRAL ir viskas gerai

o po kurio laiko praejo ta alergija? buvo tikriausiai isberimas?
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 08 01, 11:09)
mums tas pats nutiko nuo AMWAY milteliu,ir kas idomiausia,va tau ir naturalus, bet vaika vistiek sualergizavo,ir as maniau,kad pienas,maistas,o cia pasirodo miltukai,ko negalejau patiketi,dabar skalbiames su NEUTRAL ir viskas gerai

nuo kada tai natūralus dalykas smile.gif Natūralus dalykas su ūkišku muilu prie upelio skalbti. O Amway yra ekonomiški, bet ne ekologiški.
Atsakyti
na berimas praejo,gal po savaites,kol prasiskalbe drabuzeliai visi ko gero, o berimas tai tokie taskiukai raudoni smulkus,tai net buvau pagalvojus kad prakaitine,nors maudau kasdien,bet gydytoja sake jog cia alergija ir greiciausiai skalbimo priemonei, tai vat
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 08 01, 15:57)
na berimas praejo,gal po savaites,kol prasiskalbe drabuzeliai visi ko gero, o berimas tai tokie taskiukai raudoni smulkus,tai net buvau pagalvojus kad prakaitine,nors maudau kasdien,bet gydytoja sake jog cia alergija ir greiciausiai skalbimo priemonei, tai vat

Ir as pamaniau kad prakaitine, tik jau per ilgai uzsilaikiusi, jau kokia savaite, o man tik vakar tokia mintis atejo kad nuo milteliu. Spuogeliai ir pas mus tokie raudoni ir vienas prie kito. Galvojau gal maistas ar misinukas... O beje skalbiau tai REX. Taip dabar pikta ant saves... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 08 01, 17:21)
Ir as pamaniau kad prakaitine, tik jau per ilgai uzsilaikiusi, jau kokia savaite, o man tik vakar tokia mintis atejo kad nuo milteliu. Spuogeliai ir pas mus tokie raudoni ir vienas prie kito. Galvojau gal maistas ar misinukas... O beje skalbiau tai REX. Taip dabar pikta ant saves...  frusty.gif

manau tikrai nuo REXO,o ka jie neblogi milteliai,man tai jie prastoki atrodo g.gif nusipirk Neutral,bent jau vaikuciui,tikrai manau kad nealergizuos, aisku negaliu taip teigti,bet tiketis reikia
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 08 01, 17:20)
manau tikrai nuo REXO,o ka jie neblogi milteliai,man tai jie prastoki atrodo  g.gif  nusipirk Neutral,bent jau vaikuciui,tikrai manau kad nealergizuos, aisku negaliu taip teigti,bet tiketis reikia

Tai va ir galvoju ryt pirksiu juos arba Bobas. Pamaciau akcija ir pirkau tuos REX blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 08 01, 18:48)
Tai va ir galvoju ryt pirksiu juos arba Bobas. Pamaciau akcija ir pirkau tuos REX  blush2.gif

o kaip skalbia?
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 08 01, 20:08)
o kaip skalbia?

Na drabuziai nebuvo purvini ar su demem tai kaip ir gerai...
Atsakyti
visos šeimos drabužius skalbiu su bobas arba neutral.
Atsakyti
bobas
Atsakyti
Naudojam Persil smile.gif Minkštiklį bandėm neutral, o dabar Frosh smile.gif Ir viskas čiki cool.gif
Atsakyti
Neutral, jie nealergizuoja 4u.gif
Atsakyti