Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(KristuteN @ 2011 08 18, 14:57)
as taip pat esu bandziusi muilo riesutus, bet nezinau, man kazkaip neisskalbia jie. dabar Balance visa linija naudoju, ir skalbikli skysta ir minkstikli ir indu plovikli. jis tai man is viso nerealus, taip skilinedavo nagai, sausedavo rankos, o dabar net ranku krema reciau reikia naudoti.

beje, gal zinote kur isigyti balance skalbimo milteliu. niekur neberandu. gaunu nusipirkt tik skystus skalbimo produktus.

Maciau BALANCE skalbimo milteliu Norfoj XXL. ax.gif
Atsakyti
As nauduoju Neutral miltelius, ir visada skalbiu atskirai nuo savo drabuziu
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 08 29, 23:38)
purskalas pre wash neiveike nei vaikisku demeliu, nei tepalo demiu schmoll.gif Rekomendaciju kaip naudotis klausiau net geriau ismananciu, amway temoj, viska dariau pagal instrukcija ir deja deja, ne velnio neveiksmingas,  o jau kvapas, aitrumas - turedavau nosi uzsidengt, nes iskart dusindavo blink.gif  tai kokia kokybe ir gerumas, jei reikia begt is vonios, kad negyvai neuzsikosetum doh.gif ukiskas muilas veiksmingesnis

Nei vaikam nei sau amway nenaudociau, nes sudetis nera nekalta, tuo labiau kai esam linke i dermatitus. Atsisakem chemijos, net ir to pacio amway - susitvarke oda karsta.gif

amway juk ir nera naturalus ar ekologiskas,tiesiog jis tik ekonomiskas produktas
Atsakyti
O as paskutiniu metu apsistojau ties Bobas milteliais, jie man kol kas geriausi, nors esu isbandzius ir riesutus, ir Neutral, ir Jelp.
Atsakyti
Bobas milteliai, jie man kol kas geriausi, dar Neutral neblogi thumbup.gif

Atsakyti
Aš naudoju Neutral, kol kas man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristuteN @ 2011 08 18, 14:57)
as taip pat esu bandziusi muilo riesutus, bet nezinau, man kazkaip neisskalbia jie. dabar Balance visa linija naudoju, ir skalbikli skysta ir minkstikli ir indu plovikli. jis tai man is viso nerealus, taip skilinedavo nagai, sausedavo rankos, o dabar net ranku krema reciau reikia naudoti.

beje, gal zinote kur isigyti balance skalbimo milteliu. niekur neberandu. gaunu nusipirkt tik skystus skalbimo produktus.

Vilniuje Ermitaze yra smile.gif
Atsakyti
O Bio-D priemones kas nors bandėte?
Atsakyti
mums taipat bobas milteliai geriausiai tiko
Atsakyti
mes arba Neutral arba Balance
Atsakyti
visada skalbiu su paprastais skalbimo milteliai ir visom kitom skalbimo priemonem. tik stengiuosi gerai isskalauti..
Atsakyti
mes muilo riesutus nudojam. laabai gerai thumbup.gif
Atsakyti