Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Neutral skystaji skalbikli thumbup.gif
Atsakyti
Bobas milteliai žiauriai alergizavo mūsų kūdikį, kai išplovėm vieną kartą vystyklus. Po to ėmė ir Dzidzius nebetikti. Vienintelis mums išsigelbėjimas - ūkiškas muilas arba Jelp skalbiklis. Man tai keista, kad Bobas, skirti kūdikių drabužėliams skalbti, o taip stipriai kvepia...
Atsakyti
Naudojam Fairy arba Neutral skysta skalbikli. O buna kartais kad sudedi kartu, tuomet buna skalbti su Frosh, bet nieko blogo nepastebejom..
Atsakyti

Gal kuri naudojat Dzidzius skalbimo priemones g.gif

Dabar dar ir akcija joms Norfoje...
Atsakyti
Neutral skystasis skalbiklis pats geriausias.
Atsakyti
mes nealergiški jokiems biggrin.gif bet vaikui perku skysta persil sensitive arba dar labai man patinkantis small&mighty rolleyes.gif bet tik užsieni ax.gif
Atsakyti
Skalbiu rūbelius būsimam leliui su Neutral skystu skalbikliu 4u.gif
Atsakyti
Naudojam Bobas miltelius thumbup.gif
Atsakyti
Naudojame skalbimo skystį Neutral Sonett.
Atsakyti
Visai seimai naudojam skystus skalbiklius Lovela, Bryza, Frosh. Geriausias Lovela, bet jis ir brangiausias.
Atsakyti
QUOTE(Saipokas @ 2012 12 07, 14:31)
Man tai keista, kad Bobas, skirti kūdikių drabužėliams skalbti, o taip stipriai kvepia...

drinks_cheers.gif Man irgi tai sukele itarima. Ir jie man didziausias su....
Dabar skalbiu su Neutral, va jie tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saipokas @ 2012 12 07, 15:31)
Bobas milteliai žiauriai alergizavo mūsų kūdikį, kai išplovėm vieną kartą vystyklus. Po to ėmė ir Dzidzius nebetikti. Vienintelis mums išsigelbėjimas - ūkiškas muilas arba Jelp skalbiklis. Man tai keista, kad Bobas, skirti kūdikių drabužėliams skalbti, o taip stipriai kvepia...

patariu jums įsigyti muilo riešutų ax.gif kaina gal pradžioj didoka atrodo, bet tikrai ilgam užtenka thumbup.gif na dėmes įtrinu muilu su tulžimi, bet šiaip nesiskundžiu thumbup.gif
manajam kaip tik tinka bobas, o neutral netiko (čia vyresniajam), bet su abiem buvo periodai, kad skalbdavau su muilo drožlėm, o skalaudaavau skalbyklėje doh.gif
beje, patariu skalauti 2 k skalbiant su milteliais mirksiukas.gif
Atsakyti