Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(ginciucha @ 2011 10 03, 18:47)
Bobas milteliai, jie man kol kas geriausi, dar Neutral neblogi thumbup.gif

mes irgi apsistojome prie bobo miltelių ir nežadame keisti smile.gif
Atsakyti
Su vyrsnele pirma pusmeti naudojom Bobas thumbup.gif tikrai geri milteliai... Db su mazule,nutariau pabandyti Neautral. Irgi naudojom pusmeti,tai superine produkcija!!!!!!!!! Siuo metu isvis naudojam Ariel,nes vaikai nealergiski.
Atsakyti
Neutral, dreft baby&sensitive ax.gif
Atsakyti
Naudojom pradzioj BOBAS, o dabar jau bendrais skalbiam
Atsakyti
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 30, 11:30)
Naudojom pradzioj BOBAS, o dabar jau bendrais skalbiam

Naudojame anti alerginius pvz.Neutral ,Bobas ir kitus...Tokiais milteliais skalbiame ir patalyne.
Atsakyti
Šiandien RIMI pirkau Bobas miltelių didesnę pakuotę, mat jiems taikoma akcija.
Mano nuostabai, Bobas milteliai labai smarkiai aromatizuoti, ko anksčiau tikrai nebuvo doh.gif gal kas pakomentuotumėte, ar išties Bobas milteliai dabar su aromatu? aš juos pirkdavau ne tik puikios skalbimo kokybės bet ir dėl to kad jie buvo bekvapiai. Ant pakuotės neperspėjama apie tai doh.gif
Atsakyti
Naudoju Bobas skalbimo miltelius.
Atsakyti
Sveiki,

mes naudojam Surcare sensetive miltelius is Assorti parduotuves 4u.gif
Atsakyti
O niekas nenaudoja dzidzius milteliu? As dabar pradejau naudot ir man jie visai nieko pasirode 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidra: 11 vasario 2012 - 20:18
Mes nusipirkom "usastyj niania" vaikiskus miltelius ir likom patenkinti, tai juos visada ir perkam smile.gif
Atsakyti
naudojam neutral skalb.miltelius arba skysta. taip pat pilu minkstikli lenor sensitive.....pasiskaiciau, kad nelabai gerai, bet man taip kvepia tie rubeliai, kad kazkaip nepagalvojau kad nenaudoti ju....cia gal negalima elergiskiekms nes mano nera toks tai naudoju ax.gif
Atsakyti
turbut geriau skysti skalbikliai, gal jie geriau istirpsta negu milteliai
Atsakyti