Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

sveikos mamytes sakykit kiek reikia naudot vaikiskus miltelius as dar sklabiu su vaikiskais.. patarkit dekuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2008 08 14, 23:24)
sveikos  mamytes sakykit kiek reikia  naudot  vaikiskus miltelius  as dar  sklabiu su vaikiskais.. patarkit  dekuj smile.gif

aš tai gal nuo metų (gal vyresniam truputį) pradėjau skalbat su tai su kuriais mes skalbiam, tik iš pradžių pirkdavau tide sensitive, o dabar tai ariel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2008 08 14, 23:24)
sveikos  mamytes sakykit kiek reikia  naudot  vaikiskus miltelius  as dar  sklabiu su vaikiskais.. patarkit  dekuj smile.gif

Apskritai gydytoja sakė, kad vaikas alergiškas tampa ne vieną kartą išskalbus kokias milteliais, tai man patarė skalbti iki metų vaikiškais, o paskui patys ,,nekalčiausi'' ir vaikams alergijos nesukeliantys OMO arba TIDE SENSIVE. Aišku, čia dar ir nuo vaikelio priklauso. Tik vaikiukams reikia labai gerai rūbelius išskalauti.
Atsakyti
nu kad Tide tai kaži ar tokie nekalti g.gif
Paskutiniu metu skalbiam su Neutral tongue.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
mes iki kokiu 5 men skalbem su Jelp ir Bobas, o dabar nusipirkom Dreft baby&sensitive. kazkaip visai man jie patinka. o minkstikli naudojam Chicco spec vaikiukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 20, 14:01)
nu kad Tide tai kaži ar tokie nekalti g.gif
Paskutiniu metu skalbiam su Neutral tongue.gif

As dar neapsisprendziau kokius pirkt doh.gif Bet prisiskaicius visko vis labiau linkstu prie Neutral rolleyes.gif
Atsakyti
iki 1 men vaikiuko rubelius skalbdavau rankomis su paprasciausiu ukiniu muilu RINGUVOS< veliau iki metuku su vaikiskais milteliais BOBOS , dabar skalbiu su ARIEL ax.gif
Atsakyti
Jei reikia rankomis greitai ką nors išskalbt, tai naudoju Ringuvos muilą arba muilo drožles. Skalbimo mašinoje skalbiu su Bobas milteliais ir pilu Neutral minkštiklį. Vaiko drabužėlius visada skalbiu atskirai ax.gif
Atsakyti
Visu triju musu rubus skalbiu kartu, tik atskiriu baltus nuo tamsiu. Sviesius (juos daugiausia sudaro apatiniai) skalbiu su "Bobas" milteliais, tamsius (virsutinius +vyro kojines) su paprastais, naudoju kazkoki hipoalergini minkstiki.
Atsakyti
Vaiko rūbelius skalbiu atskirai, su Neutral. Esu girdėjusi, kad minkštiklio geriau nenaudoti, nes jis gali sukelti alergija g.gif
Atsakyti
skalbiau su netrual, bet nelabai patiko, nes greit ruba nuskalbia, dabar skalbiu su persil, bet ketinu isbandyti amway smile.gif
Atsakyti
O mūsų paskutinis atradimas - Frosch skystieji skalbikliai ir minkštiklis. thumbup.gif
Baigėsi visos alerginės reakcijos ir skalbia normaliai rolleyes.gif Tikrai rekomenduoju - vokiška kokybė ir saugios sudėtinės dalys.
Atsakyti