sveikos mamytes sakykit kiek reikia naudot vaikiskus miltelius as dar sklabiu su vaikiskais.. patarkit dekuj

QUOTE(Sonija145 @ 2008 08 14, 23:24)
sveikos mamytes sakykit kiek reikia naudot vaikiskus miltelius as dar sklabiu su vaikiskais.. patarkit dekuj 

aš tai gal nuo metų (gal vyresniam truputį) pradėjau skalbat su tai su kuriais mes skalbiam, tik iš pradžių pirkdavau tide sensitive, o dabar tai ariel

QUOTE(Sonija145 @ 2008 08 14, 23:24)

Apskritai gydytoja sakė, kad vaikas alergiškas tampa ne vieną kartą išskalbus kokias milteliais, tai man patarė skalbti iki metų vaikiškais, o paskui patys ,,nekalčiausi'' ir vaikams alergijos nesukeliantys OMO arba TIDE SENSIVE. Aišku, čia dar ir nuo vaikelio priklauso. Tik vaikiukams reikia labai gerai rūbelius išskalauti.
sveikutes
mes iki kokiu 5 men skalbem su Jelp ir Bobas, o dabar nusipirkom Dreft baby&sensitive. kazkaip visai man jie patinka. o minkstikli naudojam Chicco spec vaikiukams

mes iki kokiu 5 men skalbem su Jelp ir Bobas, o dabar nusipirkom Dreft baby&sensitive. kazkaip visai man jie patinka. o minkstikli naudojam Chicco spec vaikiukams

QUOTE(Karolytė @ 2008 08 20, 14:01)
As dar neapsisprendziau kokius pirkt

iki 1 men vaikiuko rubelius skalbdavau rankomis su paprasciausiu ukiniu muilu RINGUVOS< veliau iki metuku su vaikiskais milteliais BOBOS , dabar skalbiu su ARIEL

Visu triju musu rubus skalbiu kartu, tik atskiriu baltus nuo tamsiu. Sviesius (juos daugiausia sudaro apatiniai) skalbiu su "Bobas" milteliais, tamsius (virsutinius +vyro kojines) su paprastais, naudoju kazkoki hipoalergini minkstiki.
Vaiko rūbelius skalbiu atskirai, su Neutral. Esu girdėjusi, kad minkštiklio geriau nenaudoti, nes jis gali sukelti alergija

skalbiau su netrual, bet nelabai patiko, nes greit ruba nuskalbia, dabar skalbiu su persil, bet ketinu isbandyti amway