Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

as tai naudoju bet kokiu milteliu ir viskas ok....smile.gif 4u.gif
Atsakyti
as BOBAS naudoju, esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2008 09 15, 13:02)

Man sie miltelei irgi patinka,bet neutral patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas2 @ 2008 09 17, 07:46)
Man sie miltelei irgi patinka,bet neutral patys geriausi thumbup.gif

Vakar nusipirkau Neutral, isbandysiu ir labai tikimes, kad maziukui musu tiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2008 09 15, 12:02)

Sveiki,
nusipirkau as irgi Boba, nu ir nenoriu cia negraziai pradet rasyti. tik ka galima pasakyti apie miltelius vaikam, jei man rankas nuede. Ne milteliai, o s....
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 09 17, 14:59)
Sveiki,
nusipirkau as irgi Boba, nu ir nenoriu cia negraziai pradet rasyti. tik ka galima pasakyti apie miltelius vaikam, jei man rankas nuede. Ne milteliai, o s....

Juk ant pakuotes parasyta, kad dirginanti medziaga (toks Xi zenkliukas). Kadangi tu lietei koncentruotus miltelius, tai ir sudirgino oda. O kai issitirpina nedidelis kiekis vandenyje, jie skiedziasi ir tada viskas buna gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
geriau plauti aisku atskirai jeigu imanoma smile.gif
Atsakyti
kadangi mano mazyliai neelergiski, tai mums nera jokio skirtumo kokiais
Atsakyti
SKalbiu ir vaikų, ir mūsų tik ekologiškais skystais skalbikliais Almawin arba Sonnet. Labiausiai patinka Almawin Clearnut spalvotiems. Kvapas nerealus, gerai skalbia. Gaila, tik kad parduodami šie skalbikliai tokiose nepatogiose vietose, kur nėra kur parkuotis.
Atsakyti
Kai tik gimė naudojau Neutral skalbimo skystį ir iki 1 metukų skalbiau tik su juo- jokių minkštiklių ir miltelių. Kai suėjo metukai pradėjau skalbt su tuo pačiu kaip ir mūsų drabužius viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip as dar nesugedau tiek [neisizeiskit, mamos 4u.gif ], kad skalbciau su bet kuo... Ir sau, ir vaikams... Praktiskai tas pats, jog valgytumeme bet koki maista... Pasiskaitykime, kiek siais laikais alergisku zmoniu... Gal del maisto, gal del jautrumo uzterstai aplinkai, o gal ir del skalbimo milteliu...
Zinot, nelabai suprantu tu, kurios renkasi pseudo ekologiskas skalbimo priemones, neziuredamos i chemine sudeti [bent jau galimai tikraja informacija]. Nesuprantu ir tu zmoniu, kuriu rankos automatiskai tiesiasi i Ariel ar i panasia reklamuojama produkcija-gaila, mano vyriskis yra taip pat eiline reklamines propagandos auka blush2.gif
Iki vaiku 1 metuku vargau skalbdama rankomis su is anksto siltame vandenyje isbrinkintu Ringuvos muilo drozlemis blink.gif Dabar vaikams vis dar skalbiu atskirai, naudodama ta pati kaip ir mums skalbikli -skysta Effect spalvotiems, tik dar ijungiu papildoma intensyvaus skalavimo programa... Pasirinkau is daugelio skystuju si, nes isskalbia lygiai taip pat kaip kiti, o ir sudetis labiau patinka [ir kaina neispusta] biggrin.gif Visokiausiu Lenor nepripazistu del to, kad tai yra eiline chemija musu kunui-manau, daugiau zalos nei naudos verysad.gif O jei norit kvapu-naudokit naturalius-pvz., patinkanciu eteriniu alieju lasiuka perskalaujant g.gif
Atsakyti
Mes mazylei naudojam bobas, bet kadangi daznai reikia skalbt ir nedideli kieki, tai siuo metu ir savo rubus skalbiam irgi Bobu biggrin.gif
Atsakyti