Įkraunama...
Įkraunama...

Koks dvimetuko ūgis?

mes lygiai per gimtadieni matavomes ugi tai buvo 96cm ,o batuku dydis tai 25-26 smile.gif
Atsakyti
Mes šiandien matavomes tai maniškio ūgis 90 cm. Manau per viduriuką ax.gif
Atsakyti
Mano vaiko ugis 94cm.
Atsakyti
Kaip tik šiandien matavomės,ūgis 86 cm
Atsakyti
QUOTE(*Savana* @ 2009 01 29, 18:08)
Kaip tik šiandien matavomės,ūgis 86 cm

Sveikos mamytės smile.gif Na aš čia gal ir nevisai toje amžiaus grupėje kurioje turėtume būti ax.gif , tačiau paskaičiau apie jūsų vaikučių ūgi ir pagalvojau kad mano vaikinas kogero tikrai bus aukštas 4u.gif mes ūgi paskutinį kartą matavomės kai jam buvo 1 metai ir 7 mėnesiai, tuomet jo ūgis buvo 93,5 cm, o batukus nešiojam 26 4u.gif
Atsakyti
mano paneles ugis 93cm
Atsakyti
Mano dvimetinuko ugis 86, svoris 11.8 kg, nedideli mes.
Papildyta:
Paskaiciau visa temele, dauguma auksti vaikuciai. Pagal statistikas lietuvaiciai po olandu auksciausi europieciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valisa Vasilisa: 24 vasario 2009 - 16:12
Mums du metukai po menesio sueis, bet jau dabar mazojo ugis 95.5cm ir sveriai 16.5kg smile.gif
Atsakyti
mano dukruzei 1 metai ir 11 me nesiu po keliu dienu.... tik pries savavite "uzdariau" pieno fabrikeli savo unsure.gif
Atsakyti
Dukrytei mano 2 m ir 3 men. Ugis 88 cm, sveria 13 kg. Visi kas ja pamato dazniausiai sako, kokia didele, ne pagal amziu. Bet paskaiciau kitu mamyciu pasisakymus, ir matau, kad kiti vaikuciai didesni. Gal be reikalo zmones stebisi smile.gif
Atsakyti
Maniskes dabar 2 metuku ir 2men, ugis 94cm, svoris po 13kg rolleyes.gif
Gime mano kruopai nepilnai 2kg ir ugis tebuvo po 41cm unsure.gif
Bet bendraamzius pasivijom ir kai kuriuos pralenkem tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Suėjus 2 metukams buvom 89 cm, o dabar jau 1cm lyg ir ūgtelėjom - dabar jau esam 2,1metų. Batų dydis lyg ir 24 , nors žieminukus nešiojam 26 g.gif (ir jie tikrai ne per dideli). paskaičius kitų mamų pasisakymus, suprantu, kad pataikom į viduriuką thumbup.gif
Papildyta:
O sveriam net 15 kg ax.gif sunerimau, ar ne per daug, bet gydytoja ramina, kad ne.
Atsakyti