Įkraunama...
Įkraunama...

Koks dvimetuko ūgis?

Neseniai lankėmės pas gydytoją. Ji minėjo, jog dvimetukas normalus, jei aukštesnis nei 78cm. Jei mažiau, tuomet verta susirūpinti.
O kaip jūs manot, ar iš tokio amžiaus vaiko ūgio ir kojos dydžio galima matyti, koks jis bus užaugęs?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rojute @ 2009 10 18, 07:56)
Neseniai lankėmės pas gydytoją. Ji minėjo, jog dvimetukas normalus, jei aukštesnis nei 78cm. Jei mažiau, tuomet verta susirūpinti.
O kaip jūs manot, ar iš tokio amžiaus vaiko ūgio ir kojos dydžio galima matyti, koks jis bus užaugęs?
  4u.gif

Aš tiksliai radau, dvimetinukių mergaičių žemiausia normalaus ūgio riba 79 cm, berniukų 80 cm. O jei žemas ūgis yra genetiškai nulemtas, nėra kokių nors rimtų ligų, trukdančių vaiko augimą, tai labai daug šansų, kad neaukštas dvimetinukas ir užaugęs nebus didelio ūgio. 4u.gif
Atsakyti
As cia gal biski ne i tema pasisakysiu... Mano sesers mergaite 11 menesiu buvo 1.00 ugio ir 15 kg svorio.... blink.gif
Is paziuros galima buvo pamanyt, kad i mokykla laikas jau , o dar pati net nevaiksciojo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir antra dabar tokia pat augina - 5 menesiai jau 10.6 kg... doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 2m 3men. Ugis apie 96cm svoris 13.7kg,betukus nesiojam 23.5 zieminukus didesnius smile.gif
Atsakyti
Sūnelis 2 m. 89 cm ir 12,5 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 19, 12:22)
As cia gal biski ne i tema pasisakysiu... Mano sesers mergaite 11 menesiu buvo 1.00 ugio ir 15 kg svorio.... blink.gif
Is paziuros galima buvo pamanyt, kad i mokykla laikas jau , o dar pati net nevaiksciojo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir antra dabar tokia pat augina - 5 menesiai jau 10.6 kg...  doh.gif

Aina sau doh.gif
Musiskis apie 94cm, 14 kg
Atsakyti
O manjai dabar 2m.1men-ugis 86cm, svoris apie 11kg(svarstykliu elektroniniu neturim ax.gif ), o batuku dydis apie 23nr
Atsakyti
Mano mergytei beveik 2 metai ir 2 menesiai. Ugis 85 cm. Mes su vyru nesame is aukstuju.
Atsakyti
mano vaikinas 96 cm bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 2m 5men. - ugis 94cm, sveria 14kg, batuku dydis 24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 20 spalio 2009 - 19:26
Mano dukrytė 2 metų ir 9 menesių 92 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wirgisa: 24 spalio 2009 - 21:39
manosios ugis 93cm,svoris 16kg,batuku dydis 25,mes pagal viska jau kaip 3metuku,nes mes su vyru abu esam aukstoki. ax.gif
Atsakyti