Įkraunama...
Įkraunama...

Koks dvimetuko ūgis?

mes 2 metuku buvo 84 cm mirksiukas.gif o svoris 13 kg
Atsakyti
Maniskis 2 metuku buvo 92 cm ir 12.5 kg.
Atsakyti
QUOTE(ligix @ 2010 05 11, 15:52)
Sveikutes.  4u.gif
O mes ziuriu maziukai...Mano berniukui 2 metukai ir 4 men. Ugis 83 cm. Svoris 11,5 kg. Batukai 21.  ax.gif Buvo laikas kai labai pergyvenau, bet dabar galvoju - gal viskas cia gerai. Linksmas, judrus... Tiesiog smulkus. Guodziu save.  biggrin.gif

Sveika, pagaliau radau panasu ugi ir svori, vaikuciu, mano mazylis 1metai ir 11 menesiu dabar ugis 81 cm o svoris 9,9 kg, sako gydytojai kad labaaaaai mazas, bet mano pacios ugis 156, o vyro 168, nors jau esame virs 30 metu, tai ka noreti is vaiku, jei patys mazi ir sveriame ne daug blush2.gif jei dar net paso praso parduotuveje lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškei 2metai ir mėnuo.ūgis 95cm,svoris 15kg.va tokios didutės mes smile.gif
Atsakyti
sūnui 1m.11mėn. ūgis 88cm, svoris 12,5kg, batukų dydis 22 smile.gif
Atsakyti
O pastebejau, kad panasus vaikuciu ugis, skiriasi ne daug, o kad vienas kitas truputi zemesnis ar aukstesnis, nieko tokio, kaip saket juk ne visi mes vienodi, gal veliau paaugs daugiau nei kiti, o gal praaugs kitus smile.gif Manau sitam klausimelyje nera problemos mirksiukas.gif Cia tik idomu pasiziureti kokio ugio buna kitu vaikuciai smile.gif
Mes 2 metuku buvom 90 cm, nesiojam 23 -24 ismieras. smile.gif
Atsakyti
2m buvo apie 86cm ax.gif ( ir svoris 11kg nesieke).
Kaip ir daugumai tokiu kudenu, kelnes sukas aplink liemeni doh.gif
Atsakyti
Sunus 95 cm. svoris 14 kg. smile.gif
Atsakyti
Mano mazei 2.1. Ugis 96, o svoris apie 13kg. Ir nesiojam 25-26 batuku dydi. Esam prie didziuju, manau, nors taip neatrodo smile.gif
Atsakyti
2 metuku maze buvo 14.5 kg ir 91 cm
Atsakyti
2metuku dukrytes ugis buvo 90 cm smile.gif
Atsakyti
berniukas 86 cm. 13 kg
Atsakyti