Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynės siuvimas

o as noreciau pasiuti savo mazajam princui apsaugeles i lovyte.
gal kas turite patirties kaip ta padaryti... nes nezinau nuo ko net pradeti...
gal kas kokia nuoroda zinot? Aciukas
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 20, 14:30)
aš užleidžiu dar po 7-10 cm kiekvienam šone- gražiau apgaubia, apsidraudimas, jei labiau susitrauks medžiaga po skalbimo  mirksiukas.gif

as jau pasiuvau. panasiai tiek ir uzleidau. bet man kazkaip keistai atrodo ta paklode. uztempiant reikia labai pasistengti visus tuos raukimus i kampus nustumti, kad graziai issitemptu g.gif gal as per mazai uzapvalinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 10 21, 23:15)
as jau pasiuvau. panasiai tiek ir uzleidau. bet man kazkaip keistai atrodo ta paklode. uztempiant reikia labai pasistengti visus tuos raukimus i kampus nustumti, kad graziai issitemptu  g.gif gal as per mazai uzapvalinau  g.gif

per velai matyt pamačiau žinutę blush2.gif
greičiausiai; aš tai trikampiukus iškerpu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 22, 11:24)
per velai matyt pamačiau žinutę  blush2.gif
greičiausiai; aš tai trikampiukus iškerpu  mirksiukas.gif

nesupratau. kaip trikampius? blink.gif
ta prasme visai nukerpi paklodes kampa? o ne uzapvalini ji?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 10 22, 14:08)
nesupratau. kaip trikampius? blink.gif
ta prasme visai nukerpi paklodes kampa? o ne uzapvalini ji?

Čiužinukui 60x120 iškerpu medžiagos gabalą 100x160 cm. Sudedu kampučius gerą pusę su gera (gaunasi trikampis). Atmatuoju kažkur 17 cm ir nukerpu stačiai. Ir taip visus kampus. Po to overloku apsiuvu per visą perimetrą ir užlenkiu (kartu dedu gumą). Gražiai viskas apgaubia čiužinį smile.gif . Jei nelabai aiškiai parašiau, tai galiu "su paveiksliukais/nuotraukom" parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kokio dydzio kvadratus reik iskirpt siuvant paklode su guma,kai ciuzinio plotis 4-5cm ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2010 02 04, 12:56)
Norejau paklausti kokio dydzio kvadratus reik iskirpt siuvant paklode su guma,kai ciuzinio plotis 4-5cm ax.gif  blush2.gif

ciuzinio aukstis,plius po ciuziniu siek tiek uzleisti reikia
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 23, 07:49)
Čiužinukui 60x120 iškerpu medžiagos gabalą 100x160 cm. Sudedu kampučius  gerą pusę su gera (gaunasi trikampis). Atmatuoju kažkur 17 cm ir nukerpu stačiai. Ir taip visus kampus. Po to overloku apsiuvu per visą perimetrą ir užlenkiu (kartu dedu gumą). Gražiai viskas apgaubia čiužinį  smile.gif . Jei nelabai aiškiai parašiau, tai galiu "su paveiksliukais/nuotraukom" parodyti  mirksiukas.gif

senai rašyta, bet gal su paveiksliukais būt aiškiau, jei nesunku blush2.gif
Atsakyti
Temutė aprimusi, bet gal kas pagelbės g.gif
Niekur nerandu pirkti medžiagos neperšlampančiai paklodei, gal kuri netyčia kur esate mačiusios?
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2013 01 30, 15:26)
Temutė aprimusi, bet gal kas pagelbės  g.gif
Niekur nerandu pirkti medžiagos neperšlampančiai paklodei, gal kuri netyčia kur esate mačiusios?
Ačiū iš anksto  4u.gif

Gariunuose yra.
Atsakyti
Turiu klausimą, niekur nerandu, kaip apskaičiuoti audinio kiekį patalynės užvalkalų siuvimui. Jei viengulės antklodės išmatavimai 140x200 cm, tai kiek pirkti audinio užvalkalo pasiuvimui?
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 07 23, 11:28)
Turiu klausimą, niekur nerandu, kaip apskaičiuoti audinio kiekį patalynės užvalkalų siuvimui. Jei viengulės antklodės išmatavimai 140x200 cm, tai kiek pirkti audinio užvalkalo pasiuvimui?

as kerpu taip 290x205 wink.gif
jai aud.pl. 220cm -tai pirkit 2.90m., jai 150cm- tai 4.10m. ( parduotuveje atkreipkit demesi i tai kaip nukirptas audinys,kartais pasitaiko kad suskersuoja doh.gif )
Atsakyti