Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(moshke @ 2005 06 28, 10:31)
Labai prabangi ax.gif grazu,labai grazu,taciau as issirinkau visiskai priesinga-ilgom rankovem,visiskai nepusta,nesiuvineta blush2.gif ba tokia tiesiog prie manes,kaip prie zmogaus,netiktu-t.y.jausciausi ne savo kaily blush2.gif bet i kitas,tokias sukneles vilkincias,ziuriu ir groziuosi...murkliuke,busi  thumbup.gif nuotaka 4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 06 28, 10:38)

o as uz 400 issinuomuosiu irgi ne is Vilniaus, ir nemanau, kad ka nors prastesnio gaisiu. nors siap tai kai buvau elesnoj (Vilniuj toks naujas salonas), nu tai te cotkos sukneles buuvo, bet uz vilnietiskas kainas, bet kitam vilniaus salone tai nieko blatno o kainos vistiek Vilniaus.

t.y. as ja jau turiu. man jau i gala visi korsetai ir sijonai buvo vos ne vienodi, tuik gelytes skiriasi. ir tikrai nemanau, kad sveciam kris i akis ar 400 ar 1500 mokejau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis: 25 liepos 2005 - 16:57
Tikrai ne kaina nulems suknelės grožį...Mačiau aš draugės vestuvių savaitgalį 1000Lt ir 500Lt kainavusias sukneles zakse...Žinai, man asmeniškai ta pigesnioji buvo daug daug kartų gražesnė...ir neatrodė ji pigi, tik tiek kad aš žinojau jos kainą... mirksiukas.gif
Atsakyti
savaitgalį tekėjo draugė už 400 litų nauja suknele. Klausiau iš kur ir už kiek , nes pati neseniai tekėjau, sakė KARMEN salone yra už 400-500 litų ir naujų suknelių. Patikėkit, jinai ne prasčiau atrodė už mane, sumokėjusią 1000 litų. O ypač nuotraukose... Tai va, bet aš nesigailiu tiek išleidusi.
Atsakyti
Aš tai užėjau į vieną saloną, bet išsigandau, kad taip niekaip neišsirinksiu nieko. Viskas pasirodė panašiai pūsta, balta, korsetai ir tt. Antras žygis buvo su siuvėja po parduotuves medžiagos ieškot. Manau, kad suknelė man kainuos apie 300 Lt. Bet prie jos dar pirkau baltą natūralų kailį, kuris su paruošimu gavosi beveik 400. Na, ir apie 300 kainuos ilgi, šiek tiek kiauri batai, kuriuos irgi siūsiu. Bet tiek kailį, tiek batus, nešiosiu ir toliau sėkmingai:) Manyčiau visai pigiai prasisuksiu ir tikrai neprastai, jė jė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 29 liepos 2005 - 09:05

mano sukneles nuoma kainuos 800 lt, nemanau, kad daug, tuo labiau, kad ji man labai patiko. O buvau macius irgi labai grazia suknele uz 600 lt, tik gaila kad ji buvo sampanine, o as norejau tik baltos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 06 27, 20:12)
drinks_cheers.gif  Aš kai ieškojau tai iškart paklausdavo kokią sumą galiu skirti suknelei, tada apie tokią kainą ir rodo sukneles
Aš išsirinkau tokią suknelę:
http://www.maggiesot.../window.php?129
Kaina 1500 Lt

labai labai grazi suknele smile.gif busi pati graziausia nuotaika, aisku po manes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis @ 2005 07 25, 16:53)
o as uz 400 issinuomuosiu irgi ne is Vilniaus, ir nemanau, kad ka nors prastesnio gaisiu. nors siap tai kai buvau elesnoj (Vilniuj toks naujas salonas), nu tai te cotkos sukneles buuvo, bet uz vilnietiskas kainas, bet kitam vilniaus salone tai nieko blatno o kainos vistiek Vilniaus.

t.y. as ja jau turiu. man jau i gala visi korsetai ir sijonai buvo vos ne vienodi, tuik gelytes skiriasi. ir tikrai nemanau, kad sveciam kris i akis ar 400 ar 1500 mokejau:)

nebijok, tu atrodysi dar graziau nei kaikurios issinuomavusios suknele uz 1500Lt.Niekas is aplinkiniu nepasakys ir nezinos kiek tavo suknele kainavo, kol pati to nepadarysi smile.gif
Atsakyti
Nu tikrai ne kaina nulemia suknelės grožį, ir brangi suknelė gali atrodyti ne kaip...Mačiau merginą kuri vilkėjon už 1000 lt nuomuota suknelę, patikėkit neatrodė ji labai gražiai, kažkas ne taip tiesiog, plius labai negražiai buvo pasisegus uodegą...
Atsakyti
As mokejau 1200 uz nuoma.Bet nesigailiu.Suknele pasiuvo super grazia,buvo nauja,nenunesiota. thumbup.gif
Atsakyti
Būk gerutė, parašyk, kur siuvaisi? Ir gal ką girdėjai apie "Laurą" Kaune??? unsure.gif
Atsakyti
as suknele issinuomavau uz 800 lt, visiskai nauja ax.gif
Atsakyti