Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(Renna @ 2005 06 06, 09:23)
na aš kažkaip vis tempiu laiką dėl tos suknelės.....
Vis atidėlioju tą žygį į suknelių saloną....
Prisiskaičiau forume apie suknelių kainas.... baisu pasidarė....
O taip norisi gražios suknelės už priimtiną kainą......

Patarkit, kada geriau eiti ieškoti suknelės? Draugė minėjo, kad savaitgaliais neverta - nes daugelis suknelių išnuomota, o atneša atgal tik pirmadieniais... Ar tai tiesa?

silutes nuomos viename punkte yra tos pacios kaip ir malonume sukneles smile.gif
Atsakyti
taip pat kažkas minėjo, kad Kretingoj yra neblogas suknelių salonas: nebrangios bet labai gražios suknelės g.gif
Reik susiruošt ir pradėt maratoną..... biggrin.gif po Klaipėdos apylinkes.....
Atsakyti
Na aš buvau Kretingos salone, ten kainos iki 600LT. Iš pradžių kai pamačiau sukneles, na jos pasirodė ištikrųjų labai gražios,bet kai apsilankiau Klaipėdoje kituose salonuose, pamačiau kad yra ir dar gražesnių suknelių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marry @ 2005 06 06, 12:40)
Na aš buvau Kretingos salone, ten kainos iki 600LT. Iš pradžių kai pamačiau sukneles, na jos pasirodė ištikrųjų labai gražios,bet kai apsilankiau Klaipėdoje kituose salonuose, pamačiau kad yra ir dar gražesnių suknelių tongue.gif

viena uz kita grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 06, 14:47)
viena uz kita grazesne biggrin.gif

Vat būtent, tada ir prasideda sunkumai išsirenkant tą vienintelę. Juk būtų kelios ypatingos, tai būtų paprasta, bet ir vėl būtų negerai: negi tada visos nuotakos būtų vienodos?! tongue.gif
Atsakyti
Gal zinote, kur galima nusipirkti medziagos vestuviniai suknelei? man tiktu atlasas, ar kokia siaip tvirtesne. Idomu, kokios kainos. Planuoju siutis kokiame nors nuomos punkte, bet sakau, gal paciai pigiau isigyti?
Ar gal kas nors zinote, kur aplink kauna gerai pasiuva sukneles? pasiuvineja? ir gan nebrangiai? nes man uz paprasta modeliuka 1200 priskaiciavo pirmai nuomai. O pasiuvinejimo tai nedaug...
Atsakyti
As suplojau 350euru. doh.gif Bet man jau kitos iseities nebuvo,nes i Lietuva grisiu tik likus 2 savaitem iki vestuviu,tai ir sukneles buciau neradus niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2005 05 18, 07:13)
Labukas  4u.gif

Ieškau ieškau čia kainų, bet vos kur ne kur sutinku, lygtai sukneliu kaina nebūtų svarbi.. o jei ir randu paminėtą kainą - tai akys ant kaktos iššoka  blink.gif  kiek gi tos suknios kainuoja???? (Nuoma, turiu galvoj) Pati ruošiuosi greitu laiku apsilankyti salonuose, bet trankytis po visą miestą ir užėjus, paklausus kainų iš kart išeit - visai nesinori. Apskritai kokios kainos Vilniuje, kokios Kaune? Čia pasiskaičius aiškėja, kad suknios nuomotis gali tekt važiuoti į Kauną ne tik del kainu ar aptarnavimo, bet ir del pasirinkimo platumo cry.gif ?

Jei vilniuje yra kažkur 25 suknelių nuomos salonai- aš kokiose 20 buvau- ir pasirinkimo tikrai yra- tiek stiliumi tiek kaina. Jaunosios suknelių (nuomos) kaina yra nuo 500 iki 1500 Lt. Tačiau tikrai nesivarginkit eiti iį visus salonus. Jų tikrai daug, bet iš visų Vlniuje esančių verta aplankyti nu kokius penkis- 7 ne daugfiau.. paskui ir modeliai ir kaimnos kartojasi, o kitur ir pasilos visai nėra. Jei reikė skonkretumo- duokit žinia parašysiu apie salonus.
Atsakyti
QUOTE(Aistulis @ 2005 06 22, 13:52)
Jei vilniuje yra kažkur 25 suknelių nuomos salonai- aš kokiose 20 buvau- ir pasirinkimo tikrai yra- tiek stiliumi tiek kaina.  Jaunosios suknelių  (nuomos) kaina yra nuo 500 iki 1500 Lt. Tačiau tikrai nesivarginkit eiti iį visus salonus. Jų tikrai daug, bet iš visų Vlniuje esančių verta aplankyti nu kokius penkis- 7 ne daugfiau.. paskui ir modeliai ir kaimnos kartojasi, o kitur ir pasilos visai nėra. Jei reikė skonkretumo- duokit žinia parašysiu apie salonus.

na kiek man teko matuotis ir rinktis, tai nuomos kaina siekia iki 2500 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 06 22, 12:55)
na kiek man teko matuotis ir rinktis, tai nuomos kaina siekia iki 2500 doh.gif

Na girdėjau kad tokių yra- kiekvienam salone klausia į kokią maždag kainą tu orientuojasi.. Tai pirmam salone taip ir pasakiau kad neturiu kol kas supratimo apie kainas, tai jie taip ir pasake, kad kaina yra (vidutinė) nuo 500 iki 1500 Lt. Aišku dar minėjo, kad galima iš užsienio parsiųsti katalogines ienetines sukneles pvz su svarovskio kristalais iuvineta. Bet matai- vien akai tu ta suknele ziuri fotkej- kita kaip ja uzsivelki. O tam kad bandyti laime ir imti ekspromtu mokant 2500 ar dar daugiau, nedazna turbut sau gali leisti... Sukneles jau tokios, tau tiesiog butent toks fasonas netiks, o kiekviena suknele pagal pasiuvima ir medziaga yra savita. kitos tokios ale modeliui pasimatuoti tikrai nerasi..
Atsakyti
QUOTE(Aistulis @ 2005 06 22, 16:49)
Na girdėjau kad tokių yra- kiekvienam salone klausia į kokią maždag kainą tu orientuojasi.. Tai pirmam salone taip ir pasakiau kad neturiu kol kas supratimo apie kainas, tai jie taip ir pasake, kad kaina yra (vidutinė) nuo 500 iki 1500 Lt. Aišku dar minėjo, kad galima iš užsienio parsiųsti katalogines ienetines sukneles pvz su svarovskio kristalais iuvineta. Bet matai- vien akai tu ta suknele ziuri fotkej- kita kaip ja uzsivelki. O tam kad bandyti laime ir imti ekspromtu mokant 2500 ar dar daugiau, nedazna turbut sau gali leisti... Sukneles jau tokios, tau tiesiog butent toks fasonas netiks, o kiekviena suknele pagal pasiuvima ir medziaga yra savita. kitos tokios ale modeliui pasimatuoti tikrai nerasi..

drinks_cheers.gif Aš kai ieškojau tai iškart paklausdavo kokią sumą galiu skirti suknelei, tada apie tokią kainą ir rodo sukneles
Aš išsirinkau tokią suknelę:
http://www.maggiesot.../window.php?129
Kaina 1500 Lt
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 06 27, 18:12)
drinks_cheers.gif  Aš kai ieškojau tai iškart paklausdavo kokią sumą galiu skirti suknelei, tada apie tokią kainą ir rodo sukneles
Aš išsirinkau tokią suknelę:
http://www.maggiesot.../window.php?129
Kaina 1500 Lt

Labai prabangi ax.gif grazu,labai grazu,taciau as issirinkau visiskai priesinga-ilgom rankovem,visiskai nepusta,nesiuvineta blush2.gif ba tokia tiesiog prie manes,kaip prie zmogaus,netiktu-t.y.jausciausi ne savo kaily blush2.gif bet i kitas,tokias sukneles vilkincias,ziuriu ir groziuosi...murkliuke,busi thumbup.gif nuotaka 4u.gif
Atsakyti