Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

As irgi siuvuosi. Planauvau iki 1500, bet dabar kai procesas ipusejo wub.gif dziaugsiuos jei tilpsiu i 2000 doh.gif Vien medziagos kainavo 900LT blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmelyte @ 2006 05 11, 10:30)
As irgi siuvuosi. Planauvau iki 1500, bet dabar kai procesas ipusejo  wub.gif  dziaugsiuos jei tilpsiu i 2000 doh.gif  Vien medziagos kainavo 900LT  blink.gif

blink.gif blink.gif oho, tai jau suknelė bus superinė, su visais pribumbasais tikriausiai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mano suknele kainuos 800lt. ir netiesa, kad kainos mazuose miesteliuose ir dideliuose miestuose nesiskiria tongue.gif va nuvaziavau i ukmerges salona, taj ten katik atvezta suknele, labai labai grazi, visiskai nauja ir kaina jos 800lt, butent ja ir uzsisakiau smile.gif net neabejoju, kad visiskai nauja suknele issinuomot be 1500lt vilniuj neapseitumet rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
mano suknute irgi kainuos 900LT. veiksmas vyksta Kaune. Is pradziu, man atrode, kad brangoka, bet kai cia pasiskaiciau, kiek kitos nuotakos isleidzia suknelems, tai dabar jau dziaugiuosi, kad dar visai pigiai as cia radau thumbup.gif
Atsakyti
O as Vilniuje issinuomavau uz 600 lt. ir bus nauja. Gal ir sunku tuo patiketi, kad Vilniuje taip imanoma, bet as susiorganizavau per viena moteriske, kuri Gariunuose prekiauja vestuvinemis suknelemis.
Atsakyti
QUOTE(jurgita081 @ 2006 05 12, 09:19)
O as Vilniuje issinuomavau uz 600 lt. ir bus nauja. Gal ir sunku tuo patiketi, kad Vilniuje taip imanoma, bet as susiorganizavau per viena moteriske, kuri Gariunuose prekiauja vestuvinemis suknelemis.

Gal nuotrauką turi? labai smalsu kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti

Labutis visoms
Ketinu irgi siūtis, kadangi nesenai tekėjo draugė, tai su ja apėjau daug nuomos salonų, tai to ko norėčiau aš tikrai neradau sad.gif Sumos dar tam reikalui nenustačiau, esu siūvėjos paieškos etape tongue.gif

QUOTE(pupa@ @ 2006 05 09, 12:20)
aš radau, kur siuvimas 500Lt kainuoja ir dar medžiaga tik nežinau kiek reikės jos  mirksiukas.gif

noriu pasiteirauti, kur radai siuveją?
Aš radau nuo 600ir tt... siuvimo salonas „Živilė "Vilnius, Laisvės pr. 77
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2006 05 12, 17:50)
Labutis visoms
Ketinu irgi siūtis, kadangi nesenai tekėjo draugė, tai su ja apėjau daug nuomos salonų, tai to ko norėčiau aš tikrai neradau sad.gif  Sumos dar tam reikalui nenustačiau, esu siūvėjos paieškos etape tongue.gif
noriu pasiteirauti, kur radai siuveją?
Aš radau nuo 600ir tt...  siuvimo salonas „Živilė "Vilnius, Laisvės pr. 77

Aš radau saloną, kuris šiaip siuna pramogines sukneles, bet tuo pačiu ir vestuvines, bei jas nuomoja, jei nenori, tik dabar tiksliai nepasakysiu adreso, bet čia šeškinėj
Atsakyti
žinau šį saloną, smile.gif Ratuto klubo, Buividiškių g.
Atsakyti
nuoma 800 lt.
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2005 05 18, 08:13)
Labukas  4u.gif

Ieškau ieškau čia kainų, bet vos kur ne kur sutinku, lygtai sukneliu kaina nebūtų svarbi.. o jei ir randu paminėtą kainą - tai akys ant kaktos iššoka  blink.gif  kiek gi tos suknios kainuoja???? (Nuoma, turiu galvoj) Pati ruošiuosi greitu laiku apsilankyti salonuose, bet trankytis po visą miestą ir užėjus, paklausus kainų iš kart išeit - visai nesinori. Apskritai kokios kainos Vilniuje, kokios Kaune? Čia pasiskaičius aiškėja, kad suknios nuomotis gali tekt važiuoti į Kauną ne tik del kainu ar aptarnavimo, bet ir del pasirinkimo platumo cry.gif ?

as vakar issinuomavau Vilniuje nauja suknute uz 1000 lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 05 14, 17:55)
as vakar issinuomavau Vilniuje nauja suknute uz 1000 lt  wub.gif

maniškė taip pat nauja ax.gif ir taip pat 1000 Lt 4u.gif
Atsakyti